Görüş Bildir
İsrail'in Lübnan'a Gerçekleştirdiği Hava Saldırısı Bir Ailenin Kamerasına Anbean Yansıdı
Gazze ile İsrail arasındaki gerilim devam ederken İsrail ordusu yönünü Lübnan’a çevirdi. Lübnan’a düzenlenen hava saldırılarında Hizbullah lideri Hasan Nasrallah da hayatını kaybetti. Gazze ile İsrail arasındaki gerilim devam ederken İsrail ordusu yönünü Lübnan’a çevirdi. Lübnan’a düzenlenen hava saldırılarında Hizbullah lideri Hasan Nasrallah da hayatını kaybetti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Açıklaması Gündem Oldu: "Düzenli Göçe İhtiyacımız Var"
Ülkemizin gündemini son zamanlarda en çok meşgul eden konulardan biri kuşkusuz göçmen ve mülteci meselesi. Bu mesele, toplumumuzun sosyal ve politik dinamiklerini derinden etkileyen bir durum haline gelmiş durumda. Pek çok kişi mültecilerin ülkemizden gönderilmesi gerektiğini savunurken, bazıları bunun ülkemize herhangi bir zararı olmadığını savunuyor.
Reklam
Bir Adam Arabasının Üzerindeki Kaplamaların Gücünü Göstermek İsterken Hayatının Şokunu Yaşadı
Araba sahibi olan herkes, sahip olduğu aracın kendi için ne kadar değerli olduğunu çok iyi bilir. Arabanın sahibi için, o araba bir ulaşım aracından çok daha fazlasıdır. Her bir detayı, her bir parçası, hatta en küçük ayrıntısı bile sahibi için ayrı bir öneme sahiptir. Bu sebeple, araba sahipleri, arabalarını en iyi şekilde korumak ve bakımını yapmak için her türlü çabayı gösterirler. Bunun için özel ürünler de kullanırlar.
Reklam
Bir Baba Kızını Tehdit Eden Çocuğu Arayıp "Kibarca" Uyardı: "Yanlış da Yapsa Doğru da Yapsa Önceliğim Kızım"
Babaların kızlarıyla kurduğu bağ, hayatın en değerli ve özel ilişkilerinden biridir. Bu eşsiz ve kıymetli ilişki, kızların hayatlarının her evresinde önemli bir rol oynar. Babalar, kızlarına dünyayı tanıtır, güven ve sevgi aşılar. Kızlarının hayatlarına dokunan babalar, onların kişisel gelişimlerine, özgüvenlerine ve hayata bakış açılarına büyük ölçüde etki eder. Kısacası, babalar ve kızları arasındaki özel bağ, bir kız çocuğunun hayatının her döneminde ona rehber olur.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam