Görüş Bildir
Kalben Mahkemeye Sevk Edildi: "Satıcı Değil, İçiciyim"
Ünlü şarkıcı Kalben, bugün İstanbul’daki evine yapılan uyuşturucu operasyonu sonrasında gözaltına alınarak emniyete getirilmişti. Kalben, savcılıkta ilk ifadesinde uyuşturucu satmadığını ve içmek için bulundurduğunu söyledi. Kalben, savcılık tarafından yurt dışına çıkış yasağı talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Reklam
Emekli Maaş Zamları Senaryoları Masada: Promosyonlar Artacak mı? Ne Kadar Zam Gelecek?
Enflasyonda ekonomi yönetimi ve Merkez Bankası'nın da beklentileri ve hesaplamaları doğrultusunda yükseliş sürerken, açlık sınırının altın kalan maaşlarıyla 6 aylık enflasyon farkı zammını bekleyen emekliler merak temmuz ayını bekliyor. Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? Promosyonlarda zam dönemini beklemek gerekiyor mu? İşte cevaplar.
Reklam
Reklam
Özel Okulda Silahlı Saldırı Sonrası Öğretmenler Tepkili! Hayatını Kaybeden İbrahim Oktugan İçin İş Bırakılacak
Türkiye Kamu-Sen, İstanbul Eyüpsultan'da bulunan bir özel okulda yabancı uyruklu olduğu belirtilen öğrencisi tarafından silahla vurulduktan sonra hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan için iş bırakma kararı aldı. Genel Başkan Önder Kahveci, 9 Mayıs'ta öğretmenlerin ilk derse girmeyeceğini, 10 Mayıs'ta ise iş bırakma kararı aldıklarını duyurdu.
Reklam
Merkez Bankası'nın Döviz Alımları Arttı: Dolar Düşecek mi?
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) geçmiş yıllarda azalan rezervlerde iyileşme yaratırken, ekonomistlerin yine farklı görüşlerinin görüldüğü hamlelerini sürdürüyor. Merkez'in fonlaması da düşerken, sorgulamaları devam eden ekonomistlerin yanında, dolarda düşüş öngörüsü yorumlara yansıdı.
Reklam
Reklam