Görüş Bildir
Bu Testi Kıskanmadan Bitiremeyeceksiniz!
Kıskançlığın ne seviyede? Kıskanırım kıskanmam anketine hoş geldin! Aşağıdaki sorular kıskançlığını zorlayabilir!Hazırsan başlayalım!Not: Kaç tanesi seni kıskandırır yorumlarda belirtmeyi unutma!
Kafanızı Allak Bullak Edecek O Test: Hangisi Daha Zor?
Bazen bazı durumlarda ikilemde kalıp çıkış yolu arıyoruz. Ancak çıkış noktamız her iki taraftan da zorlu olabiliyor. Gerçek hayatta karşılaştığın bazı durumlarda nasıl tepki verirdin merak ediyor musun? Şimdi gel hep beraber seçelim: Hangisi daha zor?
Reklam
Gibi'li Anket Geldi: İki Dizi Arasında Kalsan Sen Hangisini Seçersin?
Hepimizin severek izlediği ve bir takım gibi tuttuğu yabancı ya da yerli diziler vardır. Hatta bu diziler bazen birbirleriyle karşılaştırılır ve tartışılır bile. O yüzden biz de bu içerikte 10 tane dizi yerli-yabancı dizi karşılaştırması yaptık ve size o malum soruyu yönelttik. O mu bu mu?Bakalım siz bu ankette hangi taraftasınız?
Reklam
Kimileri Bulundu Diyor Kimileri Hala Kayıp Olduğuna İnanıyor: Fotoğraftaki Kişi Prenses Kate mi?
Tüm dünyanın merakla takip ettiği olaylardan biri de Galler Prensesi Kate Middleton'un adeta sırra kadem basması oldu. Aylardır haber alınamayan prensesin ortaya çıktığı yönünde bir haber yapıldı. İlk başta fotoğraf paylaşılmayan haber tepki çekince, 'İşte prensesin görüntüleri' diye yeni kareler paylaşıldı. Yayınlanan fotoğraflardaki kişinin Prenses Kate olduğuna inananlar da oldu, inanmayanlar da...İşte tek soruluk dev anket!
Reklam
Seçime 2 Hafta Kala Anket: İstanbul, Ankara ve İzmir'de Kim Kazanır?
etiket
31 Mart 2024 Seçimlerine 2 hafta kaldı. Seçim çalışmaları aylardır sürse de Y ve Z kuşağının gördüğü en heyecansız seçim dönemi olduğunu söyleyebiliriz. Sosyal medyada eski seçim heyecanlarını göremiyoruz ama anketler devam ediyor. Bu seçim anketinde 31 Mart'ta İstanbul, İzmir ve Ankara'yı kimin kazanacağını soruyoruz. Hadi bakalım
Reklam
Reklam
Reklam