Görüş Bildir
Rezervlerde Rekor Toparlanma: Kalite Artıyor, Seviye Yükseliyor!
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de sürekli değindiği gibi, rezervlerde artış görüldü. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), swap hariç net rezervleri geçen hafta 9,9 milyar dolar artış gösterirken, swap hariç net rezervler rekor düzeyde toparlandı.
Reklam
Reklam
Ahmet Hakan’dan Demirören Savunması: “Biz Hakkını Verdik”
Demirören Haber Ajansı’nda çalışan gazeteci Rojda Altıntaş, kazada bir kişinin ölümüne neden olan oğlu ile birlikte yurt dışına kaçan Eylem Tok olayı sebebiyle Demirören ailesinden haberi yayınlanmaması için baskı gördüğünü iddia etmiş ve ses kaydı yayınlanmıştı. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Eylem Tok olayında gazete olarak “hakkını verdiklerini” söyledi ve patronlardan hiçbir baskı görmediklerini ifade etti.
Reklam
AK Parti’de “Troll” Operasyonu İddiası: “Süleyman Amca” Savunması!
Yerel seçimlerde CHP’nin ardından ikinci parti konumuna düşen AK Parti’de, partinin kurumsal kimliğine uymadığı ve zarar verdiği için bazı AK Partili hesapların kapatılacağı iddia edilmişti. Kapatılacak hesapların arasında  'Bak vallahi 155'i ararım. Seni öldürürüm. Biz burada kürtaj yapiye' sözleriyle fenomen olan Süleyman Çakır’ın da olduğu iddia edilmiş ancak haber doğrulanamamıştı. Ak Parti ile ilgili yaptığı paylaşımlarla bilinen Furkan Gök, Süleyman Çakır ile birlikte çektiği videoyu yayınlayarak parti yönetimini eleştirdi.
Reklam
Reklam
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tasarruf Tedbirlerini Açıkladı: 'Şahsi Fotokopi Çekmeyin, Yeni Araç Almayın'
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in kamuda tasarruf çağrısı sonrası İçişleri Bakanlığı’ndan bir adım gelmişti. Tasarruf tedbirlerine Tarım ve Orman Bakanlığı da katıldı. Bakanlığın tasarruf önlemleri arasında İş Kanunu'na göre istihdam edilen personelin zorunlu haller dışında hiçbir şekilde fazla mesai ücreti alacak şekilde çalıştırılmamasının yer alması dikkat çekti.
Reklam