Görüş Bildir
Reklam
Reklam
Metaseks Cinsel Terapide Seks Meditasyonu
etiket
“Meditasyon”, zihinsel ve duygusal dengeyi sağlamak, stresi azaltmak, iç huzuru artırmak ve farkındalığı geliştirmek amacıyla bilinçli bir şekilde yapılan bir uygulamadır. Kökeni eski kadim öğretilere ve felsefi geleneklere dayanan meditasyon, günümüzde hem geleneksel kültürel bağlamlarda hem de modern ruh sağlığı ve stres yönetimi tekniklerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Meditasyon yaparken odaklanılan şey genellikle nefes, fiziksel duyumlar, düşünceler veya duygulardır. Bu odaklanma, dikkati tek bir noktaya yönlendirerek cinsel farkındalığı artırır.Meditasyon sırasında zihinde ortaya çıkan düşüncelerin farkına varılır ve bunlar üzerinde kontrol sağlanmaya çalışılır. Bu sayede şehvete odaklanma, zihnin sakinleşmesi ve iç huzurun artması hedeflenir. Meditasyon, duygusal ve cinsel tepkileri anlama, kabul etme ve dengeleme becerisini geliştirebilir. Bu sayede stresle daha etkin bir şekilde başa çıkılabilir. Meditasyon, düzenli olarak yapıldığında daha etkili olabilir. Sabahları, öğle aralarında veya akşamları düzenli bir meditasyon alışkanlığı geliştirmek faydalı olabilir.
Reklam
Reklam
Reklam
İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın Kimdir?
Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve İYİ Parti Ankara milletvekil Koray Aydın, İyi Parti Genel Başkanlık seçimlerinde 3. tura kaldı. Siyasetçi Koray Aydın'ın eğitim hayatı ve siyasi kariyeri ise vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Peki, Koray Aydın kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?
Anyi Şaman Yantra ile Doğum Haritalarınızda Para Bereket Başarınızı Yükseltin!
etiket
Doğum haritalarınızda Jüpiter zayıf yerleşimde ise ve kazanımları temsil eden ikinci evde zararlı bir gezegen yerleşimi varsa iş hayatınızda iniş çıkışlar ve finansal konularda istikrarsızlıklar sürekli yaşamlarınızda tekrar eder. Şaman Anyi yantra doğum haritalarınızda ikinci evdeki enerjiyi dengeler ve bereketin gezegeni Jüpiter transitlerinde gezegenin gücünü göstermesinde üzerindeki semboller matematik ve trigonometri 4 elementin gücünü birleştirir. Anyi şaman yantra aynı zamanda sizi beklenmedik mali kayıplardan veya talihsizliklerden de korur. Kişinin mali durumunun etrafında koruyucu bir kalkan oluşturarak istikrar ve güvenlik sağlar.
28 Nisan Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Manevi uyanışla birlikte hayatınıza harmoni geliyor... Aşka ve güzelliklere odaklanın. Peki, 28 Nisan Pazar gününde balık ve yükselen balık burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için balık ve yükselen balık burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 28 Nisan Pazar günün nasıl geçecek? İşte, balık ve yükselen balık burcuna ait günlük burç yorumları...
Reklam