Görüş Bildir
Reklam
Ünlüler Geçidine Dönüşen 2024 Met Gala'ya Damgasını Vuran Olayları Anlatıyoruz!
Dünyaca ünlü isimlerin bir araya geldiği, adeta yıldızlar geçidine dönen kırmızı halısıyla, moda dünyasının en görkemli etkinliklerinden biri olan Met Gala 2024 dün gece gerçekleşti! Bu sene temanın 'Zamanın Bahçesi ve Uyuyan Güzeller: Yeniden Uyanan Moda' olduğu Met Gala bu seneye de damgasını vurdu! Gelin gecenin dikkat çeken anlarına birlikte bakalım👇
Reklam
Reklam
Bir Bilet Hakkınız Olsa Tercihiniz Hangi Komedyen Olurdu?
Son dönemde komedyenler arasında bir gönderme savaşı görüyoruz bildiğiniz gibi. Ancak takdir elbette her zaman seyircinin... Şimdi size karar vermekte zorlanacağınız bir sorumuz var. Yalnızca bir bilet alma şansınız olsa hangi komedyeni tercih edersiniz?
Reklam
'Borsa Neden Düşüyor?' Diye Soranlara Gülben Ergen Açıklamaları Güldürdü
Gülben Ergen'in Borsa merakını bilmeyen kalmadı. Ancak yatırımcılar yükseliş dönemlerinde ortaya çıkan Gülben Ergen'in paylaşımlarının ardından görülen yükselişlerden dolayı diken üzerinde sosyal medyayı takip ediyor. Ergen, son yaptığı paylaşım sonrası da serbest düşüşe geçen Borsa hem 'neden düşüyor?' aramalarına maruz kaldı hem de yorumlar güldürdü.
Reklam
İddialı Kombinleri ile Birbirleriyle Yarışan Ünlü İsimlerden En İyi Giyinen Hangisi?
etiket
Ünlülerin giyim tarzları, genellikle hayranları ve moda severler tarafından dikkatle takip edilir. Bazıları klasik ve asil bir stil tercih ederken, bazıları ise cesaretlerini ve iddialarını yansıtan kombinlerle göz doldurur. Şıklık yarışında öne çıkan isimler her zaman merak konusu olmuştur. Peki sizin gözünüzde en iyi giyinen ünlü kim? Kimin tarzı sizin için modanın zirvesini temsil ediyor? Bu konuda fikirlerinizi merak ediyoruz.Bu içerik 07.05.2024 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam