Görüş Bildir
Yusuf Güney Bakü'de Verdiği Konser Sırasında Fotoğraf Çekilmek İsteyen Bir Kadını Sahneden İndirdi
Bir zamanlar, genç kızların kalbinde taht kuran ve adını müzik dünyasına yazdıran Yusuf Güney son dönemde daha çok astral seyahatleri ile gündeme geliyor bildiğiniz üzere. Kendisi başka gezegende sevgilisi olduğunu açıklamasıyla ve dünyamız hakkında verdiği ürkütücü kehanetlerle beynimizi uyuşturuyor. Genç şarkıcının bir konserinde yaşadığı olay sosyal medyanın diline düştü.
Reklam
Bir Kadın Konsol Oyunu Oynarken Kendini Kaybeden Eşinin O Anlarını Paylaştı: "Evlilik Nasıl Bir şey?"
Evlilik hayatında, çiftlerin kişisel hobilerine vakit ayırabilecekleri özel alanlara sahip olmaları büyük bir önem taşır. Bu, yaşam kalitesini doğrudan etkileyen bir faktördür. İster resim yapmayı sevin, ister kitap okumayı, ister oyun oynamayı, her çiftin kendine ait bir hobiye sahip olması ve bu hobiyi gerçekleştirebileceği bir alanının olması, evlilikte huzur ve mutluluğu artırır.
Reklam
Çikolataya Alerjisi Olan Bir Genç Çikolata Yiyerek Yüzünde Meydana Gelen Reaksiyonu Kaydetti
Gıda alerjisi, her yaştan bireyin karşılaşabileceği, hayat kalitesini doğrudan etkileyen ve dikkat gerektiren bir durum. Bu, vücudun belirli bir gıdaya karşı aşırı tepki vermesi sonucu ortaya çıkar ve çoğu zaman ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Alerjiler, hem bireyin yaşam kalitesini hem de genel sağlık durumunu etkiler, bu yüzden ciddiye alınmalı ve gereken önlemler alınmalıdır.
Reklam
Uğur Dündar Yeni Programının Tanıtımını Cem Yılmaz'lı "Sayın Bezmenler" Videosunun Yeni Versiyonuyla Yaptı
Uğur Dündar, Türkiye'nin önde gelen gazetecilerinden biridir. Kendine özgü tarzı ve keskin gözlem yeteneği ile tanınan Dündar, uzun yıllar boyunca birçok önemli haberin altına imzasını attı. Kendisinin, ABD'de Halil Bezmen'in evine gittiği ve Remzi Çelik'le yumruk yumruğa kavga ettiği anlar geçtiğimiz yıllarda yeniden hatırlandı ve bir anda sosyal medyada viral oldu bildiğiniz üzere.
Reklam
Bir Sosyal Medya Kullanıcısı Rastgele Bir Bakkala Girerek Veresiye Defterindeki Borçları Ödedi
Sosyal medyada birbirinden ilginç akımların yanında son dönemde 'iyilik akımları' ile de karşılaşabiliyoruz. Bu akımlar, sosyal medyanın sadece eğlence amaçlı kullanılmadığını, aynı zamanda toplumsal farkındalık yaratma ve insanları bir araya getirme potansiyeli olduğunu gösteriyor. İyilik akımları, insanların birbirlerine yardım etmeyi ve olumlu eylemlerde bulunmayı teşvik eden hareketler olarak öne çıkıyor. Fakat aynı zamanda insanları ikiye de bölebiliyor.
Reklam
Reklam