Görüş Bildir
Reklam
Reklam
"Bahar Temizliği Yaptım!" Bahar Dizisinin 10. - 11. Bölüm Kıyafetleri ve Benzer Öneriler
etiket
Popüler dizi Bahar'ın 10. ve 11. bölümünde yer alan kıyafetler ve benzer modelleri bir araya getirdik. Sevilen karakterler Bahar, Çağla ve Rengin'in giydiği kıyafetlerle ilgili detayları da eklemeyi unutmadık. Gelin, son iki bölümlerde olan bu harika kıyafetlerin hangi markalara ait olduğunu ve benzerlerini birlikte keşfedelim.Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.''Bu içerik marka iş birliği içeriyor.'Bu içerik 01.05.2024 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.
Reklam
Furkan Sinir Krizi Geçirdi! Survivor'da Dördüncü Eleme Adayı Belli Oldu!
Survivor All Star'daki heyecan dolu mücadele, bayrak yarışıyla devam etti. Bu zorlu yarışta dokunulmazlık ödülünü Mavi Takım kazandı. Bununla birlikte, Kırmızı Takım'dan yeni bir eleme adayı belirlendi. Ancak oyun sırasında eli sakatlanan Furkan'ın sinir krizi geçirmesi, dikkatleri üzerine çekti. İşte Survivor All Star'da yaşananlar ve merak edilen tüm ayrıntılar...
Reklam
Reklam
Evleneceksen Gel'de Seda Sayan'ın Favori Gelin Adayı Solmaz'ın Son Hali Şaşırttı!
Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın birlikte sunuculuk yaptığı 'Evleneceksen Gel' isimli popüler evlilik programında tanınan Solmaz Çiros, çarpıcı dans yetenekleri ve göz alıcı güzelliğiyle adından sıkça bahsettirmişti. Bu evlilik programının ardından, Çiros bir dizi projelerinde de yer alarak kariyerine farklı bir yön verdi. Ancak, bir süredir kamuoyunun gözlerinden uzakta olan Çiros, şimdi ise radikal bir değişimle tekrar gündeme geldi.
Reklam