Görüş Bildir
Sahadaki Milliler Sanalda Nasıl? A Milli Takımımızın EA Sports FC 24 Reytingleri
Oyun dünyasında futbol denince akla gelen ilk serilerden olan EA Sports FC gerçek futbol deneyimini sanal dünyaya aktarmak için ince bir özenle hareket ediyor. Reytingler ise serinin her oyununun en merak edilen yanlarından. Hepimizi Euro 2024'ün ateşi sarmışken sahada devleşen milli takımımızın EA Sports FC 24'teki reytinglerine gelin yakından bakalım.
Tahminleri Boşa Çıktı: Sergen Yalçın'ın Gürcistan Milli Takımı Hakkında Dediği Her Şeyin Tam Tersi Oldu
EURO 2024'te grup etabı, dün oynanan  maçlarla tamamlandı. Gürcistan, A Milli Takım'ın da yer aldığı F Grubu'nda büyük bir sürprize imza attı. Willy Sagnol yönetimindeki ekip, turnuvanın favorilerinden Portekiz'i yenerek A Milli Takım'ın ardından grubunu üçüncü sırada noktalayarak adını son 16'ya yazdırdı. Gelen bu başarının ardından Sergen Yalçın'ın geçen hafta yaptığı yorum, gündeme geldi. Yalçın, “Gürcistan, bu turnuvada gol bile atamaz” demişti.
Bu Nasıl Bir Kin? Çek Futbolcu Chory Milli Futbolcularımızı Tahrik Etmek İçin Uğraştığını İtiraf Etti
Çekya'nın 29 yaşındaki futbolcusu Thomas Chory, A Milli Takım'ın 2-1 galip geldiği maçın sonunda yaşananlara dair konuştu. Chory, karşılaşma boyunca milli futbolcularımızı kışkırtmaya çalışmış, maçın bitiş düdüğü ile de galibiyet sevincine gölge düşürmeye çalışmıştı. Viktoria Plzen forması giyen golcü, tüm bunları aslında bilerek yapmış.
Reklam
Reklam
Türkiye-Avusturya Maçı Ne Zaman? Milli Takımın Son 16 Turu Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
Tüm Türkiye'nin anbean takip ettiği Avrupa Şampiyonası'nda, Ay-yıldızlı ekip son 16 turunda yerini aldı. EURO 2024 F Grubu üçüncü ve son maçında Çekya'yı 2-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımımız, bir üst tura yükseldi. Şimdi futbol severler gözünü son 16 turuna çevirdi. Peki, Türkiye hangi takımla karşı karşıya gelecek? Türkiye- Avusturya maçı ne zaman? İşte, detaylar...
Reklam
Reklam
A Milli Takım'ın 2-1'lik Çekya Galibiyetinden Sonra Paylaşımlarıyla Güldüren Twitter Kullanıcıları
A Milli Futbol Takımı, 2000 ve 2008 yıllarından sonra tarihinde 3. kez Avrupa Futbol Şampiyonası gruplarından çıkma başarı gösterdi. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu 3. ve son maçında Montella yönetimindeki Milliler, Çekya ile karşı karşıya geldi. Müsabakadan 2-1 galip ayrılan ay-yıldızlılar, puanını 6 yaptı ve grubu ikinci sırada tamamladı. İşte Sosyal medyada 16 yıl sonra gelen tarihi zafere dair eğlenceli paylaşımlar 👇
Reklam
Reklam