onedio
Görüş Bildir
article/comments
article/share
Haberler
Nerede Olursanız Olun Online Olarak Kitap Okuyabileceğiniz 10 İnternet Sitesi

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video

Nerede Olursanız Olun Online Olarak Kitap Okuyabileceğiniz 10 İnternet Sitesi

Begüm
21.11.2021 - 23:04

Nerede olursam olayım sadece kitap okuyayım diyorsanız ve artık kitaplara da para vermekten sıkıldıysanız size müthiş bir önerimiz var: Online kitaplar! E-kitapları online olarak internet sitelerinden yasal şekilde okuyabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. E-devlet E-kitap

1. E-devlet E-kitap

Halk kütüphanesinin arşivinin sunulduğu bu internet sitesinde kitaplara ücretsiz şekilde erişebilirsiniz. Sadece tek dikkat etmeniz gereken şey bir kitabı okumak için size verilen süre. O süre bittiğinde kitaba erişiminiz kayboluyor.

2. Apple Books

2. Apple Books

Sadece Apple cihazlara özgü olan Apple Books ile çok satanlardan eski basımlara kadar pek çok kitaba erişebilirsiniz. Kitapların çoğu ücretli olsa da ücretsiz kitaplar da bulunmakta.

3. Rakuten Kobo

3. Rakuten Kobo

E-kitap okuyucusu markası Kobo'nun hem uygulaması hem de internet sitesi bulunuyor. Buradan kitap okumak için e-kitap okuyucusuna ihtiyacınız yok. Pek çok kitabı daha uygun fiyata alarak arşivinize ekleyebilir, bilgisayar ve telefonunuzdan okuyabilirsiniz. Zaman zaman ücretsiz kitaplar sunduğunu da eklemekte fayda var.

Türkçe dahil pek çok dil seçeneği de bulunuyor.

4. Internet Archive

4. Internet Archive

1 milyondan fazla e-kitaba sahip arşivi ile öne çıkan Internet Archive'de pek çok farklı format bulunuyor. Aynı zamanda Türkçe dahil pek çok dildeki kitaba da kolayca erişebiliyorsunuz.

5. Google Play Kitaplar

5. Google Play Kitaplar
5. Google Play Kitaplar

Orijinal adı Google Play Books olan uygulama genellikle Android telefonların hepsinde var veya indirilebiliyor. Kolay bir şekilde arama yaparak istediğiniz kitabı okuyabileceğiniz bu uygulamada ücretsiz kitaplar da bulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. International Children's Digital Library

6. International Children's Digital Library

3-13 yaş çocukları ve onların ebeveynlerini hedef alan sitede ücretsiz çevrimiçi e-kitaplar bulabilirsiniz. Tüm kitaplar telif hakkı ile siteye ekleniyor, bunu da belirtelim.

7. Project Gutenberg

7. Project Gutenberg

Dünyadaki ilk e-kitap projesi olan Project Gutenberg 1971 yılında hayata geçirildi. Telif hakkı dolan kitapları arşivinde barındıran siteden istediğiniz kitabı okuyabilirsiniz.

8. Kindle E-books

8. Kindle E-books

E-kitap okuyucusu olan Kindle için ihtiyacınız olan e-kitaplara ulaşabileceğiniz bu site aslında Amazon altında yer alıyor. Türkçe dahil pek çok dildeki kitaplara daha uygun fiyatlara sahip olabilir ve arşivinize ekleyebilirsiniz.

9. NOOK Books

9. NOOK Books

Amerika'nın en ünlü kitapçısı Barnes & Noble tarafından geliştirilen NOOK Books Android ve iOS cihazlar ile birlikte masaüstü için de uygun. Yine de Türkçe kitapların sayısı oldukça az.

10. Feedbooks

10. Feedbooks

Geniş arşivi ile herkese açık olan Feedbooks'ta pek çok kitabı bulabilirsiniz ama maalesef ki burada da Türkçe kitap pek yok.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
17
13
11
5
4
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kitap oku

benim de kitap okuma sitem var ziyaret ederseniz sevinirim :) https://www.kitapoku.online