Görüş Bildir
Haberler
Doğaüstü Güçlerle Modern Dünyayı Harmanlayıp Ortaya Seyir Zevki Bol İşler Çıkaran Kore Dizileri

Doğaüstü Güçlerle Modern Dünyayı Harmanlayıp Ortaya Seyir Zevki Bol İşler Çıkaran Kore Dizileri

Kore dizilerinin en takdir ettiğimiz özelliği, doğaüstü güçleri sanki normal hayatın bir parçasıymışçasına modern dünyaya yedirmesi olabilir. Hatta bunda öyle başarılılar ki çoğu zaman 'Acaba bizim çevremizde de var mıdır bunun gibi biri?' diye düşünmeden edemiyoruz.

Gelin, bu fantastik yapımlardan birkaçını görelim ve hemen listemize ekleyelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. He Is Psychometric

1. He Is Psychometric

Dizi, dokunduğu şeylerin anılarını okuma yeteneğine sahip Lee An'le acı dolu geçmişini herkesten saklamaya çalışan Yoon Jae-In’in etrafında dönmektedir. Bir gün Yoon Jae-In ve Lee An karşılaşır ve ikili bir dizi olayı birlikte çözmeye çalışır.

2. Memorist

2. Memorist

Dong-Baek, henüz bir lise öğrencisiyken dokunduğu insanların anılarını okuyabilmesini sağlayan bir doğaüstü bir yetenek kazanır. Bu yeteneğinden dolayı insanların kendisini dışlanmasından korkmaz ve kötülükle savaşabilmek için bunu insanlara açıklar.

3. The Game: Towards Zero

3. The Game: Towards Zero

Kâhin olan Kim Tae-Pyung, birisinin gözlerinin içine baktığı zaman o kişinin ölüm anını görebilmektedir. İyi bir görünüme sahip, akıllı ve zengin birisidir. İnsanların ölüm anını görmesine rağmen parlak bir kişiliğe sahiptir. Günün birinde ölümünü göremediği birisi ile tanışır. Bu kişi, bir dedektif olan Joon-Young'dan başkası değildir.

4. Strong Woman Do Bong Soon

4. Strong Woman Do Bong Soon

Normal bir kadına göre oldukça güçlü olan Do Bong-Soon, sahip olduğu bu olağanüstü güce dikkat etmeden dokunduğu bir şeyin kırılmasına neden olmaktadır. Bong-Soon, bir aile şirketinin mirasçısı olan An Min-Hyuk’un koruması olur.

5. The Girl Who Sees Smells

5. The Girl Who Sees Smells
asianwiki.com

Üç yıl önce, bir adam 'Barkod' adlı cinayet davasında kız kardeşini kaybetmiştir ve o zamandan beri soğuk ve duyarsız biri haline gelmiştir. Aynı cinayet vakasında ise bir başka kız mucizevi şekilde hayatta kalmıştır. Ama o da hiçbir şeyi hatırlamamaktadır, aynı zamanda özel bir yetenek de kazanmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tomorrow, With You

6. Tomorrow, With You

Dizi, bir zaman gezgini Yoo So-Joon ve onun eşi Song Ma-Rin’in arasındaki aşkı konu almaktadır. So-Joon gelecekte perişan bir halde yaşadığını görür ve bu kötü geleceği değiştirebilmek için Ma-Rin’i sevmediği halde onunla evlenir. Peki, bu onun mutsuz geleceğini değiştirebilecek mi yoksa her şey daha karmaşık bir hal mi alacak?

7. While You Were Sleeping

7. While You Were Sleeping

Dizi, rüyalarında başkaların başına gelen talihsiz olayları görebilen bir kadın ile kadının rüyalarının gerçekleşmesini önlemek için elinden gelen her şeyi yapmaya gönüllü olan bir savcının hikâyesini anlatmaktadır.

8. Another Miss Oh

8. Another Miss Oh

Dizi, geleceği görme yeteneğine sahip olan bir adam, Oh Hae-Young adını taşıyan iki kadından uzak durmaya çalışmasını anlatmaktadır.

9. The Master's Sun

9. The Master's Sun

Dizi, hayaletleri görme yeteneğine sahip Kong-Sil’in etrafında dönmektedir. Kong-Sil geçirdiği bir kaza sonrasında uzun süre komada kalır ve uyandığında ise hayaletleri görmeye başlar. 

Her yerde ve birden karşısına çıkan hayaletler yüzünden normal bir hayat yaşayamayan Kong-Sil, bir gün karşılaştığı Joong-Won adında bir adama dokunduğunda hayaletlerin ortadan kaybolduğunu fark eder. Artık Joong-Won’un peşini bırakmaz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir; 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
38
22
10
9
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın