Görüş Bildir
2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
Yine Eurovision izlerken duygularımızın depreştiği şu günlerde hepimiz çok hassasız. Geçtiğimiz günlerde başlayan ve 11 Mayıs'ta finali gerçekleşecek olan Eurovision 2024'ün, dün yayınlanan bölümünde konuk sanatçı olarak Sertab Erener de yer almıştı. Bizi 2003 yılına götüren, görüntülere şahit olduk. Peki 2025 yılında Eurovision yarışmasına katılırsak Türkiye'den kimin gitmesini istersiniz?Buyurun ankete;👇
Reklam
Reklam
Dünyaca Ünlü Rapçi Cardi B Parodisini Yapan Türk'ü Instagram Hikayesinde Paylaştı
Türk sosyal medya kullanıcıları olarak internet alemindeki etkimiz sayısal ağırlığımızın çok ama çok önünde. Dünya çapında anketler olsun, yeni akımlar olsun, komik yorumlar olsun illa bir Türk'e rastlıyoruz. Bunun son örneği de dünyaca ünlü rapçi Cardi B'nin Met Gala 2024 kıyafetini kendi imkanlarıyla tasarlayıp paylaşan Türk TikTok kullanıcısı. Video öyle bir viral oldu ki ünü Cardi B'ye kadar gitti.
Reklam
"Gözleri Kömür, Gömleği Nakış": Mabel Matiz'in Kömür Adlı Yeni Şarkısı Birçok Parçanın Pabucunu Dama Attı!
Sesiyle milyonları mest eden Mabel Matiz müzik dünyasına sürdüğü her parçasıyla yüreklerimizin en derin noktalarına ulaşmayı başarıyor. Ünlü şarkıcı daha önce minik bir kesitini söylediği 'Kömür' adlı yeni şarkısını dinleyenlerin beğenisine sundu. Mabel Matiz'in yine duygu seline sürükleyen şarkısına gelen yorumlar da aldı başını gitti..
Reklam
Reklam
Reklam