Görüş Bildir
ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) Açıkladı: Pastörize Sütte Kuş Gribi Virüsü Bulundu
ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) tarafından yapılan açıklamaya göre, pastörize sütte kuş gribi virüsü bulundu. Bazı pastörize süt örneklerinde tespit edilen ve kuş gribine neden olan H5N1 virüsü, süt ürünlerinin tüketimine dair endişe yaşattı. Peki, pastörize süt tehlikeli mi? Alınması gereken önlemler nelerdir? Kuş gribi nedir? İşte, detaylar...
Reklam
Reklam
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Posta’dan Alev Gürsoy Cimin’in haberine göre; Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Nihal Candan için sürpriz bir karar çıktı. Cezaevinde 'anoreksiya'ya (yemek yememe hastalığı) yakalanarak 37 kiloya kadar düştü. Nihal Candan’ın cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun ardından cezaevinden tahliyesine karar verildi.
Reklam
'Dilan Polat' Temalı 23 Nisan Kutlamasına Soruşturma
Karaman’da Sarıveliler ilçesindeki bir ilkokulda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'kara para' suçlamasıyla tutuklu ‘Dilan Polat’lı gösteriye ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı.
Reklam
Reklam
Reklam