Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonları’nda 28 Nisan’a kadar devam edecek olan Contemporary İstanbul ziyaretçilerine kapılarını açtı. İlk konuklarından biri ise Ekrem İmamoğlu oldu.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
İmamoğlu, fuarda yağlı boya eşliğinde doğayı tasvir eden bir çalışma yaptı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Ve sözlerine “Vallahi yağlı boya ile ilk defa tanışıyorum. En son ortaokulda sulu boyada kalmıştım. Renkleri birbirine karıştırarak bir şey yakalamaya çalışıyorum" cümlelerini ekledi.
İşte o anlar 👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2023 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldum. İçerik üretmeye ve dijital yayıncılığa olan ilgimle medya sektöründeki yolculuğuma 2022 yılında Onedio’da başladım. Bu süreçte farklı kategorilerde içerikler hazırlayarak editoryal deneyimimi geliştirdim. Özellikle televizyon ve magazin dünyasını yakından takip ediyor; dizi, sinema ve TV sektöründeki gelişmeleri okuyucularla buluşturuyorum. Yeni projeler, oyuncu transferleri, setlerden gelen haberler, reyting sonuçları ve kulis bilgileri üzerine içerikler üretirken, magazin gündeminde öne çıkan açıklamaları, sosyal medyada konuşulan olayları ve ünlü isimlerle ilgili gelişmeleri de yakından takip ediyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın