Görüş Bildir
Haberler
TV
Aile Boyu Rahat Rahat Dizi İzlemek İsteyenlere En İyi Yerli Romantik Komedi Dizileri

Aile Boyu Rahat Rahat Dizi İzlemek İsteyenlere En İyi Yerli Romantik Komedi Dizileri

Türk televizyon dizileri denildiği zaman akla ilk olarak gözyaşı ve entrikanın had safhada olduğu diziler gelse de romantik komedi türünde de çok iyi işler çıkardığımız aşikar. Türk televizyonlarının en iyi romantik komedi dizilerini sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kaçak Gelinler

1. Kaçak Gelinler

Ekranların şüphesiz en sevilen dizilerinden olan Kaçak Gelinler, izleyicilerine bir veda dahi etmeden ekranlardan kaldırılmıştı. Sezon finali olarak çekilen son sahnede tüm oyuncular arabayla uçurumdan aşağı düşerlerken, bu sahnenin dizinin finali olması elbette hepimizi üzmüştü. Kaçak Gelinler tekrar yayınlansa diye dizi fanları çok ısrar etse de maalesef eski güzel bölümlerle idare etmemiz gerekecek.

2. Aşk Yeniden

2. Aşk Yeniden

Buğra Gülsoy'un enfes bir komedyen olduğunun kanıtı Aşk Yeniden, Fatih Şekercizade'nin çocuğuyla terk edilmiş bir anne olan Zeynep Taşkın'la tanışması ve formalite başlayan ilişkilerinin nasıl aşka dönüştüğünü anlatıyordu. Yalnızca başrolleriyle değil, tüm karakterleriyle kahkaha dozumuzu karşılayan dizi belki de en başarılı romantik-komedi dizisi olabilir.

3. Kiralık Aşk

3. Kiralık Aşk

Defne ve Ömer karakterlerinin hayatımıza dahil olduğu Kiralık Aşk yayınlandığı dönem hiç şüphesiz en popüler romantik dizi olsa da dizideki komedi dozu da asla düşmüyordu. Özellikle Koriş ve Neriman ikilisinin her yeni bölümde diyaloglarıyla ekrana bağlandığımız dizi aşkı da komediyi de çok iyi şekilde yansıtıyordu.

4. Güzel Günler

4. Güzel Günler

Halihazırda yayında olan Güzel Günler, entrika ve gözyaşının hiç eksik olmadığı Türk televizyonlarında adeta bir can suyu görevi görüyor. Binnur Kaya'nın nefis oyunculuğunu sergilediği dizi, ayrıca ondan aşağı yanı olmayan Ecem Erkek'le ekranların en sıcak ve samimi dizisini ortaya koyuyor.

5. İnadına Aşk

5. İnadına Aşk

FOX ekranlarında yayınlanan İnadına Aşk, ikili bir aşktan ziyade neredeyse tüm karakterlerin birbirleriyle aşk yaşamalarıyla gelişiyordu. Yalın ve Yeşim adlı iki kardeşin Karadenizli Defne ve Çınar adlı iki kardeşle gelişen aşk senaryoları, iki absürt aileyi birbirine yakınlaştırıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Acil Aşk Aranıyor

6. Acil Aşk Aranıyor

Show TV ekranlarında yayınlanan ve kısa ömürlü olsa da izleyici tarafından çok sevilen Acil Aşk Aranıyor, Nisa ve Sinan karakterleri arasında gelişiyordu. Aynı hastanede çalışan iki doktorun aşkı gerçekten çok komik anları inşa ediyordu.

7. Seviyor Sevmiyor

7. Seviyor Sevmiyor

Klasik 'Çirkin Betty' uyarlamasıyla karşımıza çıksa da ilerleyen bölümlerde komedi ve romantizm dozunun arttığı Seviyor Sevmiyor, hem cast hem de konu  olarak son derece iyi bir işti. Vallahi keşke böyle işlerden daha çok gelse!

8. Aramızda Kalsın

8. Aramızda Kalsın

Binnur Kaya, Uğur Yücel, Gökçe Bahadır gibi oyuncuların yer aldığı Aramızda Kalsın sımsıcak bir aile komedisiydi. İzlemeye hasret kaldığımız türde olan bu dizi mutlu sonuyla hepimizi memnun etmişti.

9. İlişki Durumu: Karışık

9. İlişki Durumu: Karışık

Bir Kore dizisi uyarlaması olan İlişki Durumu: Karışık, yaz dizisi olarak ekranlara gelse de çok sevilmiş ve final yapmasının ardından İlişki Durumu: Evli olarak geri dönmüştü. Karakter seçimlerinin mükemmel olduğu dizi tam çerezlik!

10. Baba Candır

10. Baba Candır

TRT ekranlarında izlediğimiz bir dönemin sevilen dizisi Baba Candır, özellikle Uraz Kaygılaroğlu'nun canlandırdığı karakterle çok sevilmişti. Entrika ve kaostan uzak dizi izlemek isteyenler buraya!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kiraz Mevsimi

11. Kiraz Mevsimi

Zengin oğlan, fakir kız dizilerinin feriştahı olan Kiraz Mevsimi, yayınlandığı dönem öylesine büyük beğeni topladı ki biz bile bu kadarını beklemiyorduk. Öykü ve Ayaz karakterlerinin unutulmazlar haline geldiği dizi romantizmle dolup taşıyordu.

12. No: 309

12. No: 309

Konusuyla pek çok romantik-komedi dizisinden ayrı tuttuğumuz No:309, Furkan Palalı ve Demet Özdemir'in uyumuyla çok sevilmiş ve uzun süre devam etmişti. Tekrar yayınlansa izlenir vallahi!

13. Kuzey Yıldızı İlk Aşk

13. Kuzey Yıldızı İlk Aşk

Karadeniz'in muhteşem doğasında geçen dizi, çocukluk aşkı olmasına rağmen bir türlü kavuşamayan Kuzey ve Yıldız karakterlerini ele alıyordu. İkilinin ayrılığını kısa tutan senaryo ekibi sonrasında ağırlığı işin komedi kısmına aktarmıştı. Çok da güzel olmuştu!

14. Yalancı Yarim

14. Yalancı Yarim

Bir dönemin en sevilen dizilerinden Yalancı Yarim, Barış Akarsu'nun zamansız ölümü nedeniyle apar topar bitmişti. Türk televizyonlarında kesinlikle bambaşka bir yerde olan dizi asla eskimeyecek türden!

15. Yeni Gelin

15. Yeni Gelin

Komedi dozunun inanılmaz fazla olduğu Yeni Gelin, Bella'nın Hazar'la tanışıp evlenmesiyle hiç bilmediği bir şehre ve yeni âdetlere dahil olmasında yaşadıklarını anlatıyordu. Her bir karakterin ön planda olduğu dizi yayınlandığı dönem çok sevilmişti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
10
8
4
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buğra

Yalancı yarim'den sonrası yalan oldu