Görüş Bildir
Haberler
Simge Sağın Kimdir? Şarkılar Bizi Söyler Simge Sağın Kaç Yaşında, Nereli? Şarkıcı Simge'nin Şarkıları...

Simge Sağın Kimdir? Şarkılar Bizi Söyler Simge Sağın Kaç Yaşında, Nereli? Şarkıcı Simge'nin Şarkıları...

Şarkılar Bizi Söyler bu hafta 41. bölümüyle Kanal D ekranlarında yer alıyor. Cumartesi akşamlarının sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla daha keyifli bir hal alıyor. Hafta sonlarına bir renk katmak isteyenler ekran başına geçiyor. Karışık Kaset konsepti seçilen Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta her türden şarkılar okunacak. Özel isimlerin konuk olduğu programda şarkıcı Simge'de yer alıyor. Son dönemlerin çok konuşulan isimleri arasında yer alan Simge Sağın güzel sesiyle herkesi büyüleyecek. Peki Şarkılar Bizi Söyler Simge Sağın kimdir? Simge Sağın kaç yaşında, nereli? Simge'nin şarkıları! İşte haberin tüm detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarkılar Bizi Söyler her hafta cumartesi akşamları Kanal D ekranlarına gelmeye devam ediyor. Yıldızlar geçidi yaşanan programda bu hafta Simge Sağın mikrofon başına geçiyor. Magazin dünyasında son zamanlarda adından sıkça bahsettiren Simge, sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle de konuşuluyor.Simge Sağın, Gülşen'den sonra cesur sahne kostümleriyle tüm dikkatleri üzerine topluyor. Peki Şarkılar Bizi Söyler Simge Sağın kimdir? Simge Sağın kaç yaşında, nereli? İşte Simge'nin şarkıları!

Simge Sağın Kimdir?

Simge Sağın Kimdir?

Simge Sağın 8 Ağustos 1981 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul'un Şişli ilçesinde doğan Simge, 2010'ların başında şarkılarıyla sahnelerde yer almaya başlamıştır. Simge Sağın'ın yıldızı 2015'te radyo ve televizyonlarda sık sık çalınarak liste başı olan 'Miş Miş' ile parlamıştır.

Sevilen şarkıcı Simge Sağın, lise eğitiminin ardından müzik eğitimi de almak istemiştir. Güzel şarkıcı, babasının teşvik etmesiyle İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'na girmiştir. Konservatuvar eğitimine devam ederken, çeşitli pop şarkıcılarına geri vokallik yapmıştır. Simge, 2011 yılında Erdem Kınay'ın yapımcılığını üstlendiği 'Yeni Çıktı' adlı bir EP ile çıkış yapmıştır.

Yeni Çıktı şarkısıyla istediği tanınırlığı yakalayamayan Simge, dört yılın ardından çıkardığı 'Miş Miş' ile Türkiye'de MusicTopTR Resmî Listesi'nde dört hafta boyunca peş peşe bir numarada kalmayı başarmıştır. 'Yankı' ve 'Ben Bazen' gibi sevilen şarkıları MusicTopTR Resmî Listesi'nde ilk üçe girerken 'Öpücem' şarkısı ise bir numaraya yükselme başarısı gösterdi.

2 Altın Kelebek Ödülü Kazandı!

2 Altın Kelebek Ödülü Kazandı!

Simge Türkiye'nin sopranolarından biridir. Simge, 2018 senesinde 'Yılın en çok çalınan ikinci kadın şarkıcısı' olarak adını müzik dünyası tarihine yazdırdı. Simge Sağın, 2 Altın Kelebek Ödülü ve 3 Radyo Boğaziçi Müzik Ödülü dışında birçok ödül almaya hak kazandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Simge Sağın Filmografisi

Simge Sağın Filmografisi

Her Şey Aşktan (2016)

Üç Kuruş (2021)

Simge Sağın Albümleri

Simge Sağın Albümleri

Yeni Çıktı (2011)

Ben Bazen (2018)

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın