Görüş Bildir
Mucizeye İhtiyaçları Var: Pendikspor Son Maçında 26 Gol Atarsa Lige Tutunabilir!
Süper Lig'in 37. haftasında Ankaragücü deplasmanından 0-0'lık beraberlikle ayrılan Pendikspor için yolun sonu göründü. Karşılaşmanın ardından değerlendirmede bulunan teknik direktör İbrahim Üzülmez, 'Son 3 maçta 7 puan aldık, ona rağmen küme düştük. Yapacak bir şey yok, üzgünüz.' dedi. Fakat, kırmızı-beyazlıların matematiksel olarak şansının devam etmesi sosyal medyada dikkat çekti.
Reklam
Reklam
Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Öncesi Fenerbahçe’ye 4 Kötü Haber Birden
Süper Lig’in 37. Haftasında oynanacak ve belki de şampiyonan belli olacağı Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesinde sarı lacivertli takıma kötü haberler arka arkaya geldi. Fenerbahçe’nin 4 önemli futbolcusu, Galatasaray ile oynanacak kritik derbi maçında sahada olamayacak. İşte Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesinde Fenerbahçe’de yaşanan sakatlık şoklarının detayları… 
Reklam
Küme Düştüler! Karagümrük ve Pendikspor Süper Lig'e Veda Etti
Süper Lig'in 37'nci haftasında konuk olduğu MKE Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Pendikspor ile deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olan Fatih Karagümrük, İstanbulspor'un ardından küme düşen ikinci ve üçüncü takım oldu. Üç büyükler, Başakşehir ve Kasımpaşa haricinde ligde İstanbul takımı kalmadı.
Reklam
Reklam
Reklam