Görüş Bildir
Haberler
Mikro Kaynak Saç Uygulamasıyla Adından Söz Ettiren Ankara’nın Ünlü Kuaförü Mete Koçak Kimdir?

Mikro Kaynak Saç Uygulamasıyla Adından Söz Ettiren Ankara’nın Ünlü Kuaförü Mete Koçak Kimdir?

Ankara’da kendi adını taşıyan salonuyla hizmet veren saç tasarımcısı Mete Koçak, özellikle ‘mikro kaynak saç’ uygulamasındaki başarısıyla güzellik tutkunlarının dikkatini üzerine çekti. Sosyal medya paylaşımları sayesinde ünü tüm Türkiye’ye ulaşan Koçak, saçlarına önem verenlerin radarına girdi. İnternette en çok aratılan kuaförler arasında yer alan Koçak’ın kim olduğu merak ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Mete Koçak’ın biyografisi

İşte Mete Koçak’ın biyografisi

Mete Koçak, 1 Nisan 1994 tarihinde Kırıkkale’de dünyaya geldi. Kadiriye-Edip Koçak çiftinin 6 çocuğundan biri olan Koçak, evli ve 1 yaşında bir erkek çocuğu babası. Saç tasarımına küçük yaşlarda ilgi duymaya başlayan Koçak, lise eğitimini tamamladıktan sonra profesyonel olarak bu alana yöneldi ve 2008 yılında Kırıkkale’de ailesinin açtığı kuaför salonunda iş hayatına adım attı.

"Eğitim hiç bitmeyecek"

"Eğitim hiç bitmeyecek"

Sektörün dev markalarının düzenlediği özel eğitimlere katılan Mete Koçak, kesim, renklendirme, mikro kaynak, medikal kaynak alanlarında uzmanlaştı. Saç tasarımcılığını “her zaman yenilenen bir zanaat” olarak tanımlayan Koçak, kendisini geliştirmek için halen çeşitli kurslara katılmaya devam ediyor ve eğitim sürecinin kariyeri boyunca hiç bitmeyeceğini söylüyor.

Ödüllü kuaför

Ödüllü kuaför

2018 yılında ‘mikro kaynakta en başarılı kuaför’ ödülünü alan Mete Koçak, 2020 yılının ekim ayında ailesinin kurmuş olduğu kuaförden ayrılarak Ankara-Yıldız’da kendi salonunu açtı. Aldığı ödülün ardından müşteri kitlesi daha da genişleyen ve salonunda yurt dışından da misafirler ağırlayan Koçak, sosyal paylaşım platformlarını kullanmaya başlayınca başarılarını tüm Türkiye’ye duyurdu. Özellikle mikro kaynak saç uygulamasındaki başarılarıyla dikkat çeken Koçak’ın sosyal medyada kullandığı slogan; “M'ikro K'ayna'k diye yazılır, Mete KoçaK diye okunur.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın