Görüş Bildir
Haberler
Maxim SEM Açıldı - Kurumsal SEO Hizmetleri

Maxim SEM Açıldı - Kurumsal SEO Hizmetleri

Tahir Dinç
01.06.2015 - 23:20 Son Güncelleme: 02.06.2015 - 01:30

Maxim Reklam İştirakı Maxim SEM Açıldı

Hızla gelişen İnternet'te web sayfası olması normal bir durum haline geldi. Web sayfasının yapımının kolaylaşması ise işin cabası durumunda. Fakat olay web sayfası yaptırmakla bitmiyor. Pazarlama kanadı ise olayın hemen hemen her şeyi. İşte tam bu noktada 'Yeni Pazarlama' yani 'Inbound Marketing' sistemini benimsemiş Maxim SEM firmalar için çalışmalara başladı.

2005 yılında Türkiye'nin ilk SEO çalışmasını içerisinde barındıran İstanbul ADCO reklam ajansının kurucuları tarafından açılan Maxim SEM, Inbound Pazarlama stratejini tam olarak uyguluyorlar. Olabildiğince kurumsal ilerleyen Maxim SEM, çalışkan bir kadroya sahip. Web sayfanız için karıncalar gibi çalışan bir ekipten bahsediyoruz. 

Günümüz gereksinimlerini tam olarak karşılayan firma, Google arama motoru üzerinde hem normal arama kısmında hem reklam kısmında çalışmalar yapmaktadır. Tüm girdilerin hesaplanarak yaptıkları çalışmalarda reklam ve SEO iş birliği söz konusu. SEO Danışmanlığı dendiği zamanda firmayıı tamamen ayrı bir yere koymak lazım. Sektörde sözü geçen bir kaç gruptan birisi olan Maxim SEM süprizlere yol açacak ani müdahaleler doğuracak nedenler oluşturmamaya çalışır. Tamamen arındırılmış ve test edilmiş çalışmaları yapar. Google kurallarına aykırı hiç bir harekette bulunmaz.

Bir SEO firmasıyla çalışmadan öncede mutlaka Google'nin SEO Açıklaması kısmını okuyun.İlgili yazı da bir SEO firması veya SEO danışmanının firmanıza ait web sayfası ile ilgili neler yapabileceğinden bahsediyor.

ADRES

Mimar Sinan Mh., Selimdede Cd., No:52 D:3 Turge İş Merkezi

Çekmeköy/İSTANBUL

TELEFON NUMARALARI

SEO Departmanı  : 0216 740 00 33

SEM Departmanı : 0216 740 00 34

Kaynak: http://www.maximsem.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan

Değerli içeriğiniz için teşekkür ederim. Kurumsal seo çözümleri ile alakalı bir web sayfası oluşturdum dilerseniz http://www.seouzmani.info/ aracılığı ile we... Devamını Gör