Görüş Bildir
Haberler
Küçük Memeler Kaderiniz Olmasın! Meme Büyütme Estetiğine Dair Her Şey!

Küçük Memeler Kaderiniz Olmasın! Meme Büyütme Estetiğine Dair Her Şey!

Meme Büyütme Estetiği ve Doğru Protez İçin Op.Dr.Leyla Arvas’a Kulak Verin… 

Meme Büyütme Estetiğinin önemini anlamak için biraz geçmişe gidelim. Eski zamanlardan beri meme, sanat ve fotoğrafçılıkta kalçalarla simetrik ve kendi iç yapısı ile desteklenen bir organ olarak tasvir edilmiştir. Kadınlar için Meme büyütme “mastopeksi’nin” özellikleri arasında güvenli ve öngörülebilir bir teknik haline gelmiştir. Meme Büyütme sayesinde hızlı iyileşme ve kalıcı sonuç elde ediyor olmak estetik prosedürler arasında Meme Büyütmeyi en ön sıraya taşımıştır. 

Meme estetiği genel bir bakışla kadın psikolojisinin en ciddi safhalarında ön planda olduğunu, 40 yaşını geçmiş ve operasyona yeni karar vermiş her kadının “keşke” dediğini hatırlatmak isterim. Pişmanlığınız, 20 yıllık özgüven eksikliğine bağlı olarak hayatınızdan çalmasın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meme Büyütme Estetiği Nasıl Bir Prosedür?

Meme Büyütme Estetiği Nasıl Bir Prosedür?

Genç, doğal şekilli bir meme elde etmek için meme büyütme estetiğinin planlaması önemlidir. İmplantın meme dokusuna uygunluğu ve ameliyat öncesi planlama, ayrıca kullanılan teknik hastanın vücut yapısına uygun olduğu sürece oldukça basit bir cerrahi prosedürdür. Meme implantları kas altına veya kas üstüne yerleştirilebilir. İmplantlar yuvarlak veya gözyaşı “damla”şeklinde olabilir. Yuvarlak implantlar temelde dairelerdir ve dairesel implantlar göğüs duvarından farklı yüksekliklere yansıyabilir. Yuvarlak implantlar düz veya dokulu olabilir. Dokulu implantalar hareket etmez veya dönmez böylece memenin şeklini değiştirmez. Gözyaşı şeklindeki implantlar memenin üstünde daha az çıkıntıya ve doğal bir meme gibi memenin altında daha fazla dolgunluğa sahiptir. Damla implantlar her zaman dokulu olmalıdır, çünkü implant pürüzsüz kaygan bir yüzey nedeniyle hareket ederse, meme şekilsiz görünecektir.Tüm bu detaylar ve protez boyutuna hastanın vücut yapısına ve isteklerine bağlı olarak muayenede hasta ile birlikte karar veriyoruz.

Meme Büyütme Estetiği Sonrası İlk 24 Saat!

Meme Büyütme Estetiği Sonrası İlk 24 Saat!

Prosedür hastanede genel anestezi altında 1-1,5 saat içinde gerçekleşir. Bir gece hastane yatışı önerdiğim operasyon sonrası iyileşme süresi oldukça hızlı ve konforludur. Ameliyat sonrası ağrıyı azaltan ve hastaların 24 saat içinde düzenli aktivitelerine devam etmelerini sağlayan ağrı kesiciler reçete edilir. Yumuşak doku tabanlı planlama tekniklerine, cerrahi konsültasyon sırasında doktor ve hasta arasındaki açık iletişim ile elde edilir.

Hastalar genellikle hafif ağrı kesici ilaçlar dışında ilaçlara ihtiyaç duymazlar ve hastaneden ayrılmadan evvel kendileri tüm hazırlıklarını yapabilir halde olurlar.

Meme Büyütme Estetiğinde Başarılı Sonuç Elde Etmek!

Başarının anahtarı hasta için en doğru kararı vermektir. Plastik cerrahide doğru karar verme, hasta ve cerrah arasında ortak bir çabadır. Op.Dr.Leyla Arvas hastaya birçok seçenek ve verilecek kararlar sunuyor. Hasta tüm faktörlerin nasıl dikkate alınacağı ve gerekli kararların nasıl alınacağı konusunda detaylı şekilde bilgilendiriliyor. Tam da bu noktada hayallerine kavuşmak için en doğru yolun hasta-doktor ilişkisi olduğunun üstüne basan Op.Dr.Leyla Arvas, tüm detayları; hastaları ile muayenesinde İstanbul, Nişantaşı'ndaki Quartz Clinique’de paylaşıyor.

Meme Büyütme Estetiğine Aday Olmak!

Meme Büyütme Estetiğine Aday Olmak!

Meme büyütme estetiği, küçük veya şekilsiz göğüsleri olan kadınlara, memeye implantların yerleştirilmesiyle daha dolgun, daha şekilli, daha asimetrik ve seksi bir görünüm kazandırıyor. Kadınlar, meme büyütme estetiğini, hamilelikten sonra meme kütlesinin azalması veya muhtemel meme kusurunun düzeltilmesi de dahil olmak üzere birçok farklı nedenden dolayı tercih edebilirler. En önemli faktör de meme görüntüsünden mutsuz olup, psikolojisine ve özgüvenine bunu yansıtan, yansıtmak zorunda kalan kadınlar için çok önemli olmasıdır. Kadının heryerde kadın olduğunu vurgulamamız gerekirken, iç huzur ve mutluluğun bir yansıma olduğunu unutmamak gerekir. Tam da bu yüzden 18 yaşını geçmiş, sağlık sorunu olmayan, meme görünümünden mutsuz olan her kadın Meme Büyütme Estetiği için mükemmel adaylardır.

Meme Büyütme Estetiğinden Sonra Ne Yapmalıyım?

Meme büyütme estetiğinden sonra hastalar genellikle kesiler üzerinde en az 72 saat boyunca kalması gereken pansumanlar olucaktır. Pansumanlar çıkarıldıktan sonra hasta duş alabilir. Hastanın meme dokusu ödemini kontrol etmek ve göğüslerin şeklini almasını kolaylaştırmak adına özel korseli bir sütyen giydirilir, minimum 4 hafta kullanılması gerekir. Birçok hasta 1-2 hafta içinde işe dönebilir. Fakat 6-8 hafta boyunca ağır kaldırmaktan kaçınmalıdır. Memeler başlangıçta şişecektir, ancak zamanla şişme azalır ve göğüsler şeklini alır.

Meme Büyütme Estetiği için vakit kaybetmemek ve “Keşke” dememek için hemen +90 212 241 46 24 nolu telefon numarasından Op.DR.LEYLA ARVAS ile randevu oluşturup İstanbul, Nişantaşındaki Quartz Polikliniğe misafir olabilirsiniz.

Meme Büyütme | Protez Meme Seçimi Nasıl Olmalı? | Meme Silikon Çeşitleri

Op.Dr.Leyla Arvas

Op.Dr.Leyla Arvas

Plastik Estetik Cerrahi

https://www.drleylaarvas.com

Facebook  :@drleylaarvas

Instagram :@drleylaarvas

YouTube: LeylaArvas

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cemal Bayar

Merhaba, peki meme büyütme fiyatları ne kadar? Protez seçimi fiyatı etkiliyor mu? Mesela meme estetiği uzmanı doktorlarından Prof. Dr. Şükrü Yazar, Prof. Dr... Devamını Gör