Görüş Bildir
Hafızalardan Bir Türlü Silinmeyen Fenomen Yapım Gerçek Kesit'in En İyi 15 Bölümü
Sarı Bıyık, Beyaz Çorap, Matkap Rıza, Kaleci Saçlı Adam, Çakma Mükremin, Cesi ve daha nicesi… İlk olarak 1993 yılında yayına giren fenomen yapım Gerçek Kesit, kısıtlı imkanlara rağmen ne kadar büyük işler başarılabileceğinin belki de en büyük göstergesi. Çok zor şartlarda çekilmiş olmasına rağmen samimi diyalogları, birbirinden komik çekim hataları ve efsane karakterleriyle adeta gönlümüzde taht kurdu bu yapım. Çoğu bölümünü keyifle izlesek de bazı bölümler unutulmazlar arasında yerini aldı. Arka planda Gerçek Kesit gerilim müziği dinlerken hazırladığımız bugünkü yazımızda, Gerçek Kesit’in en iyi 15 bölümünü sıralıyoruz.
Şerbo Fanları “Yeni Apo” İçin Senaristlere İsyan Bayrağını Çekti
Cuma günleri ekrana gelen ve her bölümüyle reytingleri alt üst eden Kızılcık Şerbeti dün yayınlanan bölümüyle sosyal medyada yine en çok konuşulan konu oldu. Abdullah Ünal karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmış “Yeni Apo” Ahmet Mümtaz Taylan olmuştu. Ancak dizinin fanları Apo karakteri üzerinden senaristlere isyan etti.
Reklam
Reklam
Reklam
Bizden Biri: Kızılcık Şerbeti Fanı Olan Hadise'den İkonik Yeni Sezon Tepkisi
Kızılcık Şerbeti yeni sezona da bomba gibi başladı. Senaryoda büyük değişikliklerin olduğu fenomen yapım, her hafta reyting sıralamasında birinci. Ünlü isimler de Kızılcık Şerbeti ağına düşmüş durumda. Fenomen dizinin izleyicilerinden biri olan Hadise de yine Kızılcık Şerbeti paylaşımı yapmadan duramadı!
Reklam
Kızıl Goncalar Senaristinden Olay Olan Yalı Çapkını Yorumu
NOW'ın sevilen dizisi Kızıl Goncalar'ın senaristi Necati Şahin, Oksijen'den Burak Göral'ın sorularını yanıtladı. Şahin, Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın başrol çifti Seyran ve Ferit arasındaki çekime yaptığı yorumla gündem oldu.KAYNAK: Gazete Oksijen
Reklam
Hudutsuz Sevda'daki Sevişme Sahnesi Aşka Olan İnancımızı Zedeledi
NOW'ın sevilen dizisi Hudutsuz Sevda, 2. sezonuyla ekranlara bomba bir geri dönüş yaptı. Halil İbrahim ve Zeynep'in ayrıldığı yeni sezonda Halil İbrahim'in yanında başka bir kadını gören izleyiciler zaten tepkili olurken ikilinin Zeynep'in gözü önünde sevişmesi resmen infial yarattı.
MasterChef'teki En Antipatik Yarışmacıyı Seçiyoruz!
MasterChef Türkiye 7. sezonuyla kaos ve entrikayı her bölüm had safhada yaşamaya devam ediyor. Popüler yarışmada her yarışmacı muhakkak bir kavganın ucundan tutarken en antipatik yarışmacıyı sizlerin oylamasıyla seçelim dedik.
Reklam