Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
22.09.2015 - 08:48 Son Güncelleme: 22.09.2015 - 08:53

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ile Edirne, Eskişehir ve Ordu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İzmir, Muğla ve Aydın çevrelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli, Antalya, Manisa ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey kesimlerde kuzey, iç ve güney bölgelerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara' da kuzey yönlerden, Güney Ege ve Batı Akdeniz'de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; İzmir, Muğla ve Aydın çevrelerinde çok kuvvetli (51-75), yer yer şiddetli (76-100), Antalya, Manisa ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinde kuvvetli olması (21-50 mm) beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Lokal Su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, güney kesimleri ile Edirne çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; yarın (Salı) kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

ÇANAKKALE Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 27

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu 28

KOCAELİ Parçalı ve çok bulutlu 28

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İzmir, Muğla ve Aydın çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli, Manisa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Güney Ege'de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 12 26

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; yerel olarak kuvvetli, güneyinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 26

KÜTAHYA  Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. 24

AKDENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya'nın batı kıyıları ile zamanla il genelinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz kıyılarında güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı bulutlu 33

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların; batı kıyıları ile zamanla il genelinde kuvvetli olması bekleniyor. 25

KAHRAMANMARAŞ Parçalı bulutlu 32

MERSİN Parçalı ve çok bulutlu 32

İÇ ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı yer yer çok bulutlu 28

ESKİŞEHİR Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

KONYA Parçalı yer yer çok bulutlu 27

NİĞDE Parçalı yer yer çok bulutlu 27

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Kastamonu, Bolu ve Karabük çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BARTIN Parçalı ve çok bulutlu 27

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu 28

SİNOP Parçalı ve çok bulutlu 26

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Amasya ve Tokat çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAYBURT Parçalı ve çok bulutlu 28

RİZE Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 26

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu, kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu 25

IĞDIR Az bulutlu 31

MALATYA Az bulutlu 31

ŞIRNAK Az bulutlu 30

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BATMAN Az bulutlu ve açık 35

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 33

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 31

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 33

DENİZLERDE HAVA

Güney Ege'nin güneyinde fırtına bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu; Doğu Karadeniz'in doğusu ile öğle saatlerinde Orta Karadeniz sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), batısı kuzeydoğudan 5 (40 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, öğle saatlerinde batısı kuzeydoğudan, akşam saatlerinde güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), akşam saatlerinden itibaren batısı güneydoğudan 5 (40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Batı Karadeniz'in batısı ile akşam saatlerinde Orta Karadeniz 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğle saatlerinde 6 (50 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, öğle saatlerinde yer yer 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey Ege'de doğu ve güneydoğudan, kuzeyi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), sabah saatlerinde kuzeyi 6 (50 km/s), Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), güneyi 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m, Güney Ege'nin güneyi 3,5 ila 4,5m, Görüş: İyi, yağış ve fırtına anında zayıf.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısı yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz' de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğle saatlerinde doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, batısı 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi, yağış anında zayıf.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, batısı zaman zaman güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), öğle saatlerinde 5 (40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, öğle saatlerinde 1,0m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0