Görüş Bildir
Haberler
Bayhan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Bayhan'ın Yıllar Önce İşlediği Cinayet...

Bayhan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Bayhan'ın Yıllar Önce İşlediği Cinayet...

Katıldığı yarışma programı ardından tanınan Bayhan, Paylaş Benimle programına konuk olarak katıldı. “Popstar Bayhan” olarak tanıdığımız Bayhan Gürhan. Çocuk yaşta gözlerinin önünde kaybettiği annesini, kayıplarla dolu çocukluğunu, Türkiye’den uzakta bir yetiştirme yurdunda büyüme öyküsünü, cezaevi sürecini ve müzikle tanışmasını anlattı. Peki, Bayhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Bayhan'ın yıllar önce işlediği cinayetin ayrıntıları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bayhan Kimdir?

Bayhan Kimdir?

Bayhan Gürhan, 14 Mart 1980 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. 2003 yılında düzenlenen Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan'ın jüriliğini yapmış olduğu Kanal D'de yayınlanan Popstar yarışmasında farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla adını duyurdu. Bayhan yarışmadan sonra 'Popstar', 'Kısa Veda' ve 'Hayal edemiyorum' isimli albümleri çıkardı. 2012 yılında STV'de yayınlanan, Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı Kendimize Doğru dizisinde uzun süre rol aldı. Kanal D'de yayınlanan Ankara'nın Dikmen'i adlı dizisine konuk oyuncu olarak yer aldı.

Afyonkarahisar'da düzenlenen “Caz Festivali”nde, dünyaca ünlü caz sanatçıları olan Frank Sinatra'nın 'My Way' ve Andy Williams'ın 'A Time for Us' gibi eserlerini seslendirdi. 2013 yılında sokak müzisyenleri ile ilgili 'Benim Yolum' isimli belgesel programının sunuculuğunu üstlendi. 2015 Ramazan Ayı Boyunca TRT İstanbul Kent Radyo'da yayınlanan 'Direkler Arası' isimli Radyo tiyatrosunda Tuzsuz Deli Bekir Karakterini canlandırdı. 2016 yılı Ekim ayında Star'da yayınlanan Zuhal Topal'la isimli izdivaç programına evlenmek için katıldı ancak daha sonra bu programdan ayrıldı.

Bayhan'ın Yıllar Önce İşlediği Cinayetin Ayrıntıları

Bayhan'ın Yıllar Önce İşlediği Cinayetin Ayrıntıları

Bayhan Gürhan, 28 Eylül 1998 tarihinde Adana' da amcasının oğlu Mehmet Ali Gürhan'ı bıçakla öldürdü. Adana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, cinayet suçundan 24 yıl hapis istemiyle yargıladığı Bayhan Gürhan hakkındaki kararını 31 Aralık 1998 tarihinde verdi. Mahkeme, ‘‘kastı aşan müessir fiil’’ sonucu adam öldürmek suçundan Gürhan'ı önce 8 yıl hapis cezasına çarptırdı, sonra bu cezayı ‘‘tahrik’’ unsurunu göz önüne alarak 6 yıla, duruşmalardaki iyi halini dikkate alarak da 5 yıl hapis cezasına çevirdi. Duruşmalarda suçsuz olduğunu ileri süren Bayhan Gürhan, şunları söyledi:

‘‘O gün amcamın oğluyla gezmeye gittik. Çarşıda bilardo oynadık. Sonra gıda maddeleri alıp ninemin evine uğradık, o olmayınca poşetleri komşuya bıraktık. Oradan Bey Mahallesi'ndeki arkadaşımın evine gittim. Çıktığımda Mehmet Ali sinirliydi. Ne olduğunu sorduğumda bana sopayla vurdu. Korkutmak için ben de bıçak çektim. Bana tekme atınca bıçak ona saplandı.’’

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın