Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Birinci'den 'WhatsApp' Açıklaması: 'Telefon Numaramı Değiştirince Gruptan Otomatik Düştüm'

AKP'li Birinci'den 'WhatsApp' Açıklaması: 'Telefon Numaramı Değiştirince Gruptan Otomatik Düştüm'

Cinsel taciz iddialarıyla gündemde olan AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci, parti yöneticilerinin olduğu WhatsApp grubundan ayrılması üzerine açıklamalarda bulundu. Birinci, telefon numarasını değiştirdiğini bu nedenle gruptan 'otomatik olarak' düştüğünü belirtti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Mücahit Birinci, parti yöneticilerinin bulunduğu WhatsApp grubundan ayrıldığı iddiası üzerine açıklamalarda bulundu.

Mücahit Birinci’ye ait olduğu iddia edilen cinsel taciz içerikli WhatsApp yazışmaları son günlerde sosyal medyada yayılmıştı. İddiaları reddeden Mücahit Birinci, terörle mücadele savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu açıklamıştı. Halk TV'den İsmail Saymaz'a konuşan AKP kaynakları, Mücahit Birinci’nin genel merkeze çağırılarak iddiaların sorulacağı ve kendisine uyarıda bulunulacağı bilgisini vermişti.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Birinci’nin televizyon programlarına çok çıkması ve “Alışacaksınız” yönündeki açıklamasından rahatsız olduğu belirtilmişti. Parti yönetiminin bu tavrı sonrasında Birinci’nin MKYK üyelerinin bulunduğu WhatsApp grubundan ayrıldığı öne sürülmüştü.

"Otomatik düştüm"

"Otomatik düştüm"

Mücahit Birinci, konuyla ilgili haberlerin ardından Twitter hesabından açıklama yaptı. Birinci, söz konusu yazışmalardan sonra WhatsApp grubundan ayrılmasının telefon numarasını değiştirmesiyle 'otomatik olarak' gerçekleştiğini öne sürdü.

Birinci, 'Telefon numaramı, bu alçakların paylaşması sonucu değiştirdiğim için MKYK Whatsapp grubundan otomatik olarak düştüm. Sağolsun Fatih başkanımız aradı, geçmiş olsun dedi ve gruba tekrar kaydetti. Sorun şu: Bu derece basit ve teknik bir hadise Cumhuriyet Gazetesine neden sızar?' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
8
7
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
WantonNovelSMYRNA

Neden mi sızar? Haber çünkü, ve Anlattıkların ve yaptıkların çelişkili. Yalan söylüyorsun. Üstelik aslında Habercilik budur. yandaş yalaka medya gibi istediğ... Devamını Gör

Onur

Tamam işte kendi seçmenleri +45 yaş inanır buna ve haklı bulur..

Halil Değerli

Bunların hepsi BDSM.... .... 🤪😡😠