Görüş Bildir
Saçlarınızın İhtiyacına Göre Doğadan İlham Alan Özel Bakım Serisi HUSH VEGANIC
Türkiye'nin önde gelen saç kozmetiği markası HUSH, yenilikçi ve çevre dostu yeni gözdesi HUSH VEGANIC ile sektöre yeni bir soluk getirdi. HUSH VEGANIC, doğanın mucizevi gücünden ilham alarak, her saç tipi ve ihtiyaca göre özel olarak formüle edilmiş 10 farklı seçeneği ile fark yaratıyor. Seride yer alan ürünler doğal kaynaklardan elde edilen bileşenleri ile saçları derinlemesine besleyerek sağlık ve parlaklık kazandırıyor. Vegan formülleri, saçların ihtiyaç duyduğu bakımı sunarken aynı zamanda doğal güzelliklerini ortaya çıkarıyor.
Scoutium ve Staige Arasında Uluslararası Büyümeyi Hızlandıracak Ortaklık
Futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren Scoutium ile spor prodüksiyonları için otomatik yapay zeka kameralarıyla önemli hizmetler sunan Staige GmbH, uluslararası büyümeyi hızlandırmak için yakın bir iş birliği gerçekleştiriyor.Gerçekleşen anlaşma ile her iki taraf da ortak bir ağdan faydalanacak ve hizmetlerini birlikte sunacaklar. Bu ortaklık çerçevesinde, Scoutium sadece veri raporlarını değil, aynı zamanda maçları kaydetmek için kamera sistemlerini de müşterilerine sunabilecek. Bu sayede müşterilere sağlanan değer teklifi önemli ölçüde artacak. Aynı şekilde, Staige de mevcut ürün tekliflerine ek olarak müşterilere detaylı veri raporları sağlayabilecek.
Araç Satışında Kasko Devri Nasıl Yapılır?
Günümüzde, kasko sigortası, araç sahipleri için büyük önem taşıyor. Bununla birlikte kasko sigortasına dair birtakım hususular, araç sahipleri veya yeni araç almayı düşünen sürücüler tarafından oldukça merak ediliyor. Özellikle ‘Araç satışında kasko devri yapılır mı?’ gibi pek çok soru akılları kurcalıyor. Peki, araç satışında kasko devri nasıl yapılır? İşte adım adım kasko devri ve bu konuyla ilgili bilinmesi gereken her şey.
Reklam
Annenin En Çok Kurduğu Cümleye Göre Ona Hangi Hediyeyi Almalısın?
Annelerimiz sevgilerini bambaşka şekillerde gösterebilirler. Hatta bazen de kızarlar. Ama onlar kızsa bile bu kızgınlığın sevgiden kaynaklandığını biliriz. Bu yüzden kızarken de çok tatlılardır. Bazen iyi geçinir, bazen çatışırız. Ama annenin en çok kurduğu cümleyi düşününce hep onları biraz zorladığımız anlarda söyledikleri gelir aklımıza... Hazırsan teste başlayalım. 😊
Reklam
Sonuna Kadar Değer! Büyük Keyif Alacağın 10 Küçük Harcama
Hayat her zaman küçük mutluluklarla dolu oluyor! Bazen farkında olmadığımız ama dönüp baktığımızda yaşadığımız en değerli anlar, kendimizi zora sokmadan yaptığımız küçük harcamalarda gizli oluyor. Küçük olmasına rağmen büyük keyif aldığın o harcamaların hepsi aşağıda!
Reklam
Yeşil Sürdürülebilirliğe Odaklanan Türkçe Yapay Zeka Modeli: Caretta
İsmini nesli tükenmekte olan ve yumurtlamak için Türk kıyılarını tercih eden Caretta Caretta’dan alan Türkçe yapay zeka modeli, sürdürülebilir dünya için bir ilke imza attı. Tamamı Türk mühendislerden oluşan Cypien AI ekibi tarafından hazırlanan ve açık kaynak olarak hizmete sunulan Caretta ile şirketler kendi karbon salınımlarını hesaplayabilecek ve bu konuda adımlar atabilecek.Birleşmiş Milletler de dahil olmak üzere tüm uluslararası kuruluşlar dünyamızın geleceği için en büyük tehditlerden biri olarak karbon emisyonuna dikkat çekiyor. Atmosferdeki sera gazı seviyelerini yükselten karbon emisyonu güneşten gelen ısıyı yansıtarak dünya üzerinde sıcaklık artışına neden oluyor ve iklim değişikliklerinin temelini oluşturuyor.
IAB Türkiye’nin Yeni Oluşturulan CEO’luk Görevini Neslihan Olcay'ın Üstleneceği Duyuruldu
IAB Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ertaş, dünya genelinde diğer IAB organizasyonlarıyla paralel bir yapı oluşturarak, yeni CEO pozisyonunun Neslihan Olcay tarafından doldurulacağını açıkladı. Neslihan Olcay, IAB Türkiye'deki yeni görevinde, IAB Türkiye Yönetim Kurulu ile birlikte çalışarak derneğin kurumsallaşmasına, üyelerin çeşitlenen ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi çözümler sunmaya, sektör dernekleriyle işbirliğine ve IAB Avrupa ile ilişkilerin derinleşmesine ve güçlendirmeye odaklanacak.
Reklam
Reklam
Dövmene Bakım Yapmadan Önce El Hijyeni Hakkında Bilmen Gereken 8 Şey
Dövme, her ne kadar yapıldığında biraz acı verici olsa da sonrasında titiz bir bakımı da hak ediyor. Dövmenin uzun süre canlı kalabilmesi için el hijyeninin rolü oldukça kritik. Dövme yapımı ve bakım sürecinde el hijyenine dikkat etmek, hem estetik kaliteyi korumak hem de olası enfeksiyon riskini azaltmak açısından büyük önem taşıyor. El hijyeni hakkında bilmen gerekenler bu içerikte!
Transkripsiyon: Sesi Yazıya Dönüştürmenin Gücü
Transkripsiyon, günümüzde teknoloji ve iletişim alanlarında büyük bir dönüşüm yaratıyor. Bu sürecin temeli, sesli içerikleri metne dönüştürmek üzerine kuruludur. Manuel ve otomatik olmak üzere iki temel yöntemle gerçekleştirilen transkripsiyon, bilgiye erişimi kolaylaştırır, içeriklerin arşivlenmesini ve analiz edilmesini sağlar. Otomatik transkripsiyon, yapay zeka ve makine öğrenimi gibi ileri teknolojiler sayesinde hız ve verimlilik sunarken, manuel transkripsiyon, özellikle yüksek doğruluk gerektiren durumlarda tercih edilmektedir. Bu süreçler, eğitimden hukuka, sağlıktan medya ve eğlence sektörlerine kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir.
Reklam