Görüş Bildir
Haberler
Cep Dostu Eğlence Rehberi: İstanbul'da Deneyimlemeniz Gereken 7 Şey

Cep Dostu Eğlence Rehberi: İstanbul'da Deneyimlemeniz Gereken 7 Şey

İstanbul'da yapılabilecek tonlarca şey var! Üstelik bunların çoğu için büyük bütçelere de ihtiyacınız yok. Bunlardan bazılarını ve özellikle de aşırı keyif alacağınız şeyleri listeledik...

1. Adalarda bisiklete binmek

Adalarda pedal çevirmek kadar keyifli ama bir o kadar da yorucu bir etkinlik var mıdır? Bütün günü adayı turlayarak geçirdikten sonra yorgunluğunuzu atacak taze bir limonata size çok iyi gelecektir!

2. Boğazda kano yapmak

Son yıllarda TikTok sayesinde aşırı popüler hale gelen bu etkinliği hem adrenalin dolu hem de keyifli bir yana sahip olduğu için kesinlikle yapmanızı öneriyoruz! Yakın arkadaşlarınız veya sevgilinizle birlikte boğazda kano yapmak benzersiz bir deneyim olacaktır.

3. Buz patenine gitmek

Belediyenin buz pateni pistleri bulunuyor. Ve bu pistlerde çok ucuza bir saatinizi buz üstünde geçirebiliyorsunuz. Buz pateni kaymayı bilmiyor olsanız bile denemek için güzel bir fırsat!

4. Beyoğlu'ndaki sanat galerine gitmek

Beyoğlu'nda hem ücretsiz hem de oldukça uygun fiyatlı sanat galerileri bulunuyor. Bu galerilerin birçoğu aylık olarak değiştiği için yeni sergilerle bizi mutlu etmeyi başarıyor!

5. Moda sahilinde piknik yapmak

Sevdiklerinizle birlikte Moda sahile giderek tatlı bir piknik yapmak, aynı konuların üzerinden 100. kez geçmek, kahkahalarınızın sahilin bir ucundan duyulması... Ne de güzel olurdu, değil mi?

6. İstanbul'un çiçeklerine keşfetmek

Eminiz daha önce hiç Emirgan Korusu'na gitmemiş olan birçok insan vardır. Bu madde Emirgan Korusu'na giderek oradaki çiçekleri keşfetmeniz için bir işaret olabilir!

7. Yumoş Sakura Deneyim Tüneli'ne gitmek

7. Yumoş Sakura Deneyim Tüneli'ne gitmek

Hani giysileri Yumoş ile yıkadığımızda gelen mis gibi koku ve kalıcı ferahlık var ya, Yumoş Sakura Tüneli’nde tam olarak bu ferahlık deneyimlenebiliyor! Sıradan bir günde birden bire kendinizi Yumoş’un ferahlık dolu dünyasında buluyorsunuz. Siz yürüdükçe yerde hareket eden sakura çiçekleri ile içiniz açılabilir, sevimli Yumoş ayılarıyla eğlenebilir ve Yumoş’un yepyeni kokusu Yumoş Extra Sakura’nın bambaşka ferahlığını hissedebilirsiniz.

Yumoş Sakura Tüneli ile bambaşka bi’ ferahlık deneyimi sizi bekliyor!

Yumoş Sakura Tüneli ile bambaşka bi’ ferahlık deneyimi sizi bekliyor!

Her yanında Yumoş ayılarının sizi karşıladığı, Sakura bahçelerinde çiçeklerin uçuştuğu ve sizi tatlı sürprizlerin beklediği bu ferahlık tünelini Kanyon Metro Girişi’nde 26 Nisan - 9 Mayıs tarihleri arasında deneyimleyebilirsiniz!

Bambaşka bir ferahlık dünyasını ziyaret etmek sana çok iyi gelecek!