Görüş Bildir
Haberler
Sonuna Kadar Değer! Büyük Keyif Alacağın 10 Küçük Harcama

Sonuna Kadar Değer! Büyük Keyif Alacağın 10 Küçük Harcama

Akbank
25.04.2024 - 21:39

Hayat her zaman küçük mutluluklarla dolu oluyor! Bazen farkında olmadığımız ama dönüp baktığımızda yaşadığımız en değerli anlar, kendimizi zora sokmadan yaptığımız küçük harcamalarda gizli oluyor. Küçük olmasına rağmen büyük keyif aldığın o harcamaların hepsi aşağıda!

1. Sevgilinle ilk buluşmada gittiğiniz filmin sinema bileti!

İlkler her zaman akılda kalıcıdır ve her zaman güzel hatırlanır. Sevgilinle ilk kez sinemaya gittiğinizde büyük bir heyecanla bilet satın alır ve filmin keyfini doyasıya çıkarırsın!

2. İlk maaşınla ailendeki herkese aldığın o küçük hediyeler!

Emek verdiğin işten gelen ve emeğinin karşılığı olan maaşınla aldığın o küçük hediyeler, hediyeyi verdiğin kişiden çok seni mutlu eder. Çünkü ilk maaşını gururla almışsındır ve aileni mutlu etmek seni keyiflendirmiştir!

3. Erken rezervasyonla ucuza aldığın ve hayatını değiştiren bir yolculuğa çıkarken aldığın uçak bileti!

Yeni yerler keşfetmenin verdiği haz bir başkadır! Çıktığın her yolculuk, aynı zamanda kendi hayatın için attığın bir adımdan sadece bir tanesi. Valizini hazırladığında yaşadığın heyecanı buradan bile hissettik!

4. Yorucu bir günün akşamında kendine ısmarladığın o leziz tatlı!

Tatlı yemenin ne günü ne de saati olur ama akşama doğru yediğin o tatlı, günün yorgunluğunu yaşamana değdiğini hissettirmiyor mu sence de? Bizce evet!

5. Uzun zamandır satın almayı beklediğin ve ve indirime girince alıp mutlulukla giydiğin elbise!

Gardırobunu yenilemeye başladığında sadece kıyafetleri değil, aynı zamanda kendini de yenilediğini hissedersin. Uzun zamandır gardırobunda yer almayı bekleyen o elbiseyi daha fazla bekletmeden al, çünkü biz arkandayız!

6. Hafta boyunca beklediğin ve sonunda gittiğin o kısacık tatil kaçamağı!

En güzel tatiller de spontane gelişen ve aniden yola çıktığın o kısa ama eğlenceli tatiller oluyor genelde. Küçük bir el çantası hazırla, yolda dinleyeceğin bir playlist oluştur ve bildirimleri kapat. Çünkü yol açık, yola çık!

7. Koklayanların "Kokusu çok güzel, nereden aldın?" diyecekleri büyüleyici parfüm!

En güçlü duyu hafızasına sahip organımız, şüphesiz burnumuzdur. Dikkat çekici ve hoş koktuğunda kimin burnuna parfüm kokusu gelirse gelsin, kime ait olduğunu soracaklar. Sen de büyük bir keyifle 'Evet o şahane parfümü ben sıktım!' diyeceksin!

8. Daha sağlıklı bir vücut için yazıldığın spor salonu!

Sadece yaz geliyor diye değil, aynı zamanda kendi sağlığın için spor yapman gerekiyor. Sağlıklı bir yaşam tarzı için elbette yediklerine de dikkat etmen gerekiyor ama spora yazılarak büyük bir adım atmış olacaksın zaten!

9. Okumayı bitirdiğin an bakış açını tamamen değiştiren kitap!

Kişisel gelişimin ve bilgi birikimin için okumayı beklettiğin ama sonunda aldığın o kitabı bitirdiğinde, eski bakış açın değişmiş ve yeni bakış açıları kazanmış olacaksın. Çok okuyan mı bilir yoksa çok gezen mi bilmiyoruz ama okumanın büyük bir fayda sağladığı gerçeğinden eminiz!

10. Dinlemeyi bırakıp çalmak için ucuza da olsa bir şekilde aldığın başlangıç seviyesindeki o ilk enstrüman!

Müzik dinlemeyi hepimiz severiz. Favori şarkımızı artık hoparlörde dinlemektense şarkıda kullanılan bir enstrüman aldığında, şarkıyı bizzat yaşamış oluyorsun. 'Ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum!' dediğini duyuyoruz. İlk enstrümanlar işte böyledir.

Bazı harcamalar böyledir, son kuruşuna kadar değer. Şöyle dönüp bakınca harcarken kazanmışsındır zaten. ❤️

Artık alışveriş yaparken kazanmanın diğer yolu da Axess.

Axessli ol, Juzdan’dan kampanyaya katıl, harcarken kazan.

Axess’e başvurmak ve 3.000 TL’ye varan chip-para kazanmak için tıkla!

Axessli ol, 3.000 TL’ye varan chip-para kazanma şansı yakala.