onedio
article/comments
article/share
Haberler
İflas Eşiğinde Olan ABD’li Dondurmacının Bir Türk’e 98 Bin Dolar Borcu Olduğu Ortaya Çıktı

İflas Eşiğinde Olan ABD’li Dondurmacının Bir Türk’e 98 Bin Dolar Borcu Olduğu Ortaya Çıktı

ABD’de dondurma sektörünün önde gelen firması Creamy Treat, iflas koruma başvurusunda bulundu. Artan maliyet ve ekonomik baskı nedeniyle zor günler geçiren firma, borçlarının yaklaşık 500 bin dolar olduğunu belirtti. 15 yıllık ünlü dondurma zincirinin bir Türk’e de 98 bin dolar borcu çıktı.

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

ABD'nin ünlü dondurma firması iflas bayrağını çekti.

ABD'nin ünlü dondurma firması iflas bayrağını çekti.

Küresel piyasalardaki dalgalanmalar, firmaları zor duruma sokuyor. Dünya genelinde artan maliyetler ve ekonomik baskılar, firmaları iflas sürecine itiyor. ABD'deki dondurma işletmecisi Creamy Treats, iflas koruması başvurusunda bulundu. Ciddi zorluklarla karşı karşıya olduğunu belirten firma, süt ürünlerine uygulanan tarifeler ve tereyağı maliyetinin artması nedeniyle zor günler geçiriyor.

Varlıklarının yaklaşık 1 milyon dolar olduğunu bildiren firma, borcunun ise 500 bin dolara ulaştığını kaydetti.

Bir Türk'e 98 bin dolar borcu olduğu ortaya çıktı.

Bir Türk'e 98 bin dolar borcu olduğu ortaya çıktı.

Dünya gazetesinde yer alan habere göre şirketin borçlu oldukları arasından bir Türk çıktı. En büyük alacaklılardan biri Halil Buldan oldu. Buldan’ın iş hukuku davası nedeniyle 98 bin dolar alacağı olduğu öğrenildi. Söz konusu iflas başvurusu ABD basınında gündem oldu.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
2018 yılında Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldum. Mezun olduktan sonra medya sektörüne stajyer olarak adım attım. Mesleğe ilk olarak yazılı basında Muhabir-Editör olarak başladım; ardından alan değiştirerek dijitalde görev aldım. Eylül 2024’ten bu yana ise Onedio bünyesinde Ekonomi-Gündem Editörü olarak mesleğime devam ediyorum.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın