Görüş Bildir
Haberler
Halkın Yeni Kahramanı: SEVİYE HANIM

Halkın Yeni Kahramanı: SEVİYE HANIM

O dünya çapında bir sunucu, o bir gönül dostu, o binlerce kitabın yazarı, o bir...HALK KAHRAMANI! Halkın Yeni Kahramanı Seviye Hanım'ı Tanıyor Musunuz?

Youtube'da gezinirken rastlanan bu Hanım teyzemiz adeta halkın gönlünde taht kurdu! O; beş üniversiteden mezun, Türk Dil ve Edebiyatı'na gönül vermiş, hayvan dostu, gençlerimizi karanlık sokaklardan aydınlık yarınlara çıkaran, bilgi küpü ve gönüllerin dostu : SEVİYE HANIM!

Bizi bilgi oksijeninde boğmak için yaratılmış bu güzide karakteri görenler görmeyenlere anlatıyor, gittikçe artan ününün önünde kimse duramıyor!

Şimdi kendisini yakından tanıyalım! 

Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=JedOz...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seviye Hanım Tipik Bir Oğlak Burcu!

1. Seviye Hanım Tipik Bir Oğlak Burcu!

Bilindiği üzere Oğlak Burçları; ciddiyetiyle, hırslılığıyla ve zekâsıyla ünlüdür.

2. "HEDEFİM GENÇLERİMİZİ DOĞRU YOLA SÜRÜKLEMEK!"

2. "HEDEFİM GENÇLERİMİZİ DOĞRU YOLA SÜRÜKLEMEK!"

Bu yüzdendir ki Seviye Hanım gençlerin kalbinde taht kuruyor, her gittiği yerde kendisinden yüzlerce imza isteniyor!

"İLBER BEY İLE RAKİP DEĞİLİZ!"

'Rusya İlber Bey ise, Amerika Seviye Hanımdır!' dedirten bu soğuk savaşı başlatanın kim olduğu hakkında hala hiçbir fikrimiz yok...Ama görünen o ki; Seviye Hanım 'Seviyeli' bir makyaj ve İlber Bey ile karşılıklı taktıkları karanfiller ile birlikte objektiflere yansımış!

Bununla birlikte aralarındaki gizemli çekim de dikkatlerden kaçmayan ikilinin arasındaki aşk söylentileri durdurak bilmiyor!

3. Seviye Hanım Türkiye'yi yurtdışında da TEMSİL EDİYOR!

4. Türk TV'lerine Bomba Gibi Düşen Açıklamalarıyla Dudakları Uçuklattı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Vücutta hiçbir terleme içermeyen egzersiz yöntemleriyle Türk hanımlarının kalbinde taht kurdu!

HALK KAHRAMANI SEVİYE HANIM METROBÜSTE!

Kendisine boşuna 'halk kahramanı' denmiyor. Seviye Hanım, İstanbul'da Özel bir yayın evinin düzenlediği toplantıya diğer şımarık ve seviyesiz edebiyatçılar gibi özel araçlarla DEĞİL,  taksiyle HİÇ DEĞİL(!) metrobüs ile gidiyor  ve metrobüste çekilen acılara programında didaktik bir şekilde dem vuruyor!

6. "TAHMİN ETTİĞİNİZDEN DAHA AZ KİTABA SAHİBİM!"

6. "TAHMİN ETTİĞİNİZDEN DAHA AZ KİTABA SAHİBİM!"

Görmesek neyse...

Seviye Hanım'ın evinden -1990.

BONUS!!! Seviye Hanım ile İlgili Ünlü Bloggerlar'dan Paylaşımlar!

Seviye Hanım nette yeni keşfim. Kendisi, twitırda sayfama üye olunca ben de onu tanımış oldum. İyi ki de üye olmuş. Çünkü, neşe kaynağım oldu. Twitleri çok ciddi bir dille yazıyor ama söyledikleri çok komik.

Seviyanım ayrıca Yutupta program yapıyor. Vidyoları var. Vidyolarda kendisi konuşuyor ve bize hayatın gerçeklerini anlatıyor. Örneğin, kız erkek ilişkilerini irdeliyor. Gönül dostu nasıl buluruz, ömürlük ilişki nasıl olur?

Seviyeli bir sohbetinde beş adımda bize nasıl şiir yazıldığını öğretiyor.

Bir tutorial (bir nasıl yapılır videosu) hazırlamış ve bize sofistike (yani entelektüel ve rafine) saç bakımı ve kozmetik makyaj nasıl şey edilir onu göstertiyor.

Veee edebiyat sever ve hisli kedisi Mevlana ile ilişkisini ve Mevlana'nın müzisyenliğini anlatıyor.

Seviyanım bizi bilgi oksijeninde boğmak istiyor.

Seviye hanım bitki çayı koleksiyonunu bize gösterecekken amcasını mutfakta basıyor.

Seviye hanımın maceraları ve bilgi bombardımanı bitmiyor. Yutupta, alkolizm, motivasyon, favorileri, sabah rutini, gelinlerin tatlı telaşı gibi bilimsel ve faydalı videolarını kaçırmayın. Öğreneceksiniz ve güleceksiniz.

Hepimize neşeli haftalar.

Kaynak: http://sadevederin.blogspot.ie/2015/1...

7. "Kedim Çok Kitap Okuyor!"

7. "Kedim Çok Kitap Okuyor!"

Kendisi gibi kedisi Fuzuli'yi de eğiten Seviye Hanım'ın bu konuda da kitapları bulunmakta.

İçeriğin Devamı Aşağıda

SEVİYE HANIM'IN RÖPORTAJI OLAY YARATTI!

Seviye Hanım, ilk defa karşımıza bir youtube videosu ile çıktı. Fakat kendisinin ne kadar engin tecrübe ve birikime sahip olduğu ilk anda anlayamadık. Kanalındaki her videoyu izledikçe ufkumuzun genişlediğini ve kedileri daha çok sevmeye başladığımızı fark ettik. O, videoları vesilesi ile bizlerle engin tecrübelerini ve kitaplarıyla da okuma dağarcığımızı genişleten bi insan.. Adamkarga kavmi olarak kendisinden böylesi etkilenince ki bize de eşi benzeri bulunmaz tavsiyelerde bulunmuştur, kendisi ile hoş bir muhabbet yapalım diledik. Sağolsun, yüce gönüllü insan Seviye Hanım, bizleri kırmadı ve muhabbetimize muhabbetle dahil oldu. Seviye Hanımın youtube kanalına gitmek dilerseniz buraya tıklayabilirsiniz ve işte o güzelim muhabbet: feyz almanız ümidiyle..

– Merhabalar Seviye Hanım, ilk önce bizler gibi aciz kargaların muhabbet teklifini kabul ettiğiniz için teşekkürü borç biliriz. Sizi youtube kanalınız vesilesi ile tanıyoruz fakat elbette ki bu tanıma sınırlı kalıyor: acaba Seviye Hanım kendisini nasıl tanıtmak isterdi ve onu en iyi ifade ettiğini düşündüğü bi şiirciği bizimle paylaşabilir mi?

Merhaba Sayın Seyircim, rica ederim. Gençlerimizin ve hayranlarımın bilgi dağarcıklarını bilgi ile besleme fırsatı sunduğunuz için size ben teşekkür ederim. Denizliliyim ve edebiyata gönül vermiş, yüzlerce kitabı olan bir yazarım. Size şu şiirle seslenmeyi uygun buluyorum:

Adımdır benim Seviye,

Hayatımda şiir de var kedi de,

Eğitmek benim işimdir,

Seviyeli ve mutassıp bir şekilde…

– Engin tecrübe ve sahip olduğunuz bunca bilgi birikimini bizlerle paylaşma onurunu tatmamıza vesile olan neydi? Youtube’da böyle bir mecra oluşturmak ilk nasıl aklınıza geldi?

Son zamanda Youtube’da videolarımı yayınlamakla birlikte esasen Facebook sayfam 2011’de açılmıştır. Şiir dinletilerime gelen hayranlarıma ulaşması gayesiyle çektiğim ve bir e-posta yoluyla ulaştırdığım eğitici ve öğretici videoların başlangıcı ise esasen 2006-2007 senelerine dayanır. Gençliğimizin yol gösterilmeye ihtiyacı olduğunu düşünerek çektiğim bu videoları daha geniş kitlelere ulaştırmak için ve hayranlarımın da desteğiyle Youtube kanalımı açmayı uygun gördüm.

– Kediniz Mevlana ile olan ilişkiniz imrenilecek ve örnek alınacak nitelikle.. Ara ara aranızda sıkıntılar yaşandığı biliyor olsak da, onun hayatınızdaki yerini bizimle paylaşır mısınız? Ayrıca kedi videolarını çok sevip de kendi kedi dostunu edinmek dileyenler için tavsiyeleriniz nelerdir?

Kedim; daha önce bir videomda da anlattığım üzere oldukça hisli ve müzisyen bir kedidir. Birbirimize çok düşkün olduğumuz için bazen beni hayranlarımdan kıskanıp saatlerce odasından çıkmadığı olur. Çoğu zaman gönlünü en sevdiği Zeki Müren şarkılarını dinleterek alıyorum. Sayın Okurlarım, kedinizin gönlünü yapmayacak ve kendisini özel hissetmesini sağlamayacaksanız, kedi yerine kendinize ev arkadaşı olarak bir bitki sahiplenmeyi denemez miydiniz?

– Mevlana için de bi sorumuz olacaktı.. Kartal Tibet’i çok sevdiğini biliyoruz Mevlana’nın: acaba ilk tanışmaları hangi film ile oldu ve onu en etkileyen yönü nedir Kartal Tibet’in? Ayrıca bizlerin de kesinlikle izlememizi tavsiye ettiği filmler var mıdır?

Bu soruyu sormanız onu çok bahtiyar etti! Kedim Kartal Tibet’i ilk kez gördüğünde yavruydu. Birlikte tarçınlı zencefil çaylarımızı içiyorduk ve “Ne İzlesek?” diye televizyon kanallarını arşınlıyorduk. Hülya Koçyiğit ile Kartal Tibet’in başrollerini paylaştığı “Son Hıçkırık” adlı türk filmine denk geldik. Kedim Kartal Tibet’i görür görmez koşup patilerini ekrana yasladı ve iki damla gözyaşı halıya yuvarlandı. “Sarmaşık Gülleri” adlı filmi de ne zaman izlese patilerini tezahurat yaparcasına çırpar.

– Kitaplarınız.. Kitaplarınızı yazarken neler hissediyorsunuz: sizin için aralarında en değerli olanı hangisidir? Biraz bize kitaplarınızdan bahsedebilir misiniz?

Kitaplarımı, gençlerimizin eksik olduğu ve öğrenmelerini arzu ettiğim konuları belirleyerek yazıyorum. Hepsi evladım gibi olduğu için en sevdiğim kitabım diye bir ayrım yapamamakla birlikte size son kitabım “Seviye Hanım ile 100 Bitki Çayı Kokteyli” adlı eserimi öneririm.

– Son olarak karga nesli için hele de bizim gibi lanetlenmiş adamkargalar için tavsiyeleriniz var mıdır? Bizleri yaşama bağlayacak engine tavsiyelerinize ihtiyacımız var efendim..

Sayın Karga Nesli; yazılarınızı takdir etmekle birlikte lanetlendiğinizi bilmiyordum, duyunca çok bedbaht oldum. Size “Seviye Hanım ile Lanetleri Kovmak” adlı eserimi şiddetle tavsiye ederken seviyeli sorularınız için teşekkürlerimi sunuyorum.

– İlgi ve muhabbetiniz için kavmim adına teşekkürü borç biliriz efendim..

Kaynak: http://adamkarga.net/seviye-hanim-ile...

8. BONUS 2: SİMS SEVERLER SEVİYE HANIM'IN SİMS KARAKTERİNİ DE OYUNLARINA İNDİRİP KENDİSİNİN ENGİN BİLGİ BİRİKİMİNDEN FAYDALANABİLİYOR!

8. BONUS 2: SİMS SEVERLER SEVİYE HANIM'IN SİMS KARAKTERİNİ DE OYUNLARINA İNDİRİP KENDİSİNİN ENGİN BİLGİ BİRİKİMİNDEN FAYDALANABİLİYOR!

Oyundaki seksi giyimli veya emo karakterleri kınayabilir, hayrete düşmeyiniz.

"Beyin Bir Bilgi Tohumudur, Bırakınız Sulayayım!"

Siz de Seviye Hanım'ın bilgi oksijeninde boğulmak istiyorsanız buradan nefessiz kalabilirsiniz.

https://www.youtube.com/channel/UC-bq6JFVUzVWaCOQC2WWEMw

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
12
7
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asya Başkol

BU NE SAÇMA Bİ İÇERİK YA, BİZE NE! TÜRKİYE'NİN SON DERDİ ÇÜNKÜ BU DİMİ BAŞKA SORUN YOK ŞU AN REZİLLİK.

çilek kız

çok alakasız bi anda kahkaha aatırdın bana sevoş teyzoş.