Görüş Bildir
Haberler
En Beğenilen Türk Dizileri Belli Oldu! Ne Varsa Eskilerde Var!

etiket En Beğenilen Türk Dizileri Belli Oldu! Ne Varsa Eskilerde Var!

Trex
22.01.2019 - 18:21 Son Güncelleme: 26.01.2019 - 12:30

En beğenilen Türk dizilerinden oluşan anketimiz sonuçlandı. 1 milyondan fazla oyun kullanıldığı anketimizde dizileri izleyip beğendiğini ve beğenmediğini söyleyen okurlarımıza göre içeriğimizi hazırladık. En beğenilen 19 yerli dizi arasında sizin beğendiklerinizle genel izleyici beğenileri ne kadar benzer olduğunu  görebilirsiniz. Eski dizilerin öne çıktığı en beğenilen Türk dizileri içeriğimizde okurlarımızdan bu dizileri izleyenlerin yüzde kaçının beğendiğini göreceksiniz.

Not: Dizi konuları diziler.com sitesinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

19. Ruhsar - 1997 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 88,7

19. Ruhsar - 1997 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 88,7

Ruhsar; Mazhar ile Ruhsar daha yeni evlenir. Ama evlililiklerinin daha ilk günlerinde Ruhsar ölümcül bir hastalığa yakalanır. Ve ne yazık ki ölür. Ama her şey öldüğü zaman başlayacaktır. Ruhsar artık bir ruh olmuş ve sadece yağmur yağdığında Mazhar'ın yanına gelebilmektedir. Ama Ruhsar ruh olduğu için onu bir tek Mazhar görebilir. Bu arada Mazhar'ın kurnaz annesi Menkıbe, Ruhsar'ı hiç sevmediğinden Mazhar'a bir eş bulmaya başlamıştır. O günlerde Mazhar'ın kankası Müfit hep yanında olmuştur. Ve Mazhar'ın kız kardeşi Firdevs Müfit'e, Müfit de Firdevs'e çılgınlar gibi aşıktır. Tabi bu olayı Mazhar'a söyleyemezler. Mazhar sürekli Reyhan adındaki yarımakıllı bir kız ile evlendirilmeye çalışılır. Apartmanın Muhteşem adında bir de bakkalı bulunmaktadır. Mazhar, Generation Ajans adındaki bir reklam şirketinde çalışmaktadır. Ajansın patronu ise Önder Bey'dir.

Ruhsar öldükten sonra öbür dünyaya gider ve Gözüm Abla adında, ölülerin Türkiye sorumlusu ile bir kadın ile karşılaşır. Gözüm, vefat eden Türkleri cennet ve cehennemden birine göndermektedir. Dizi 2000 yılında sona ermiştir.

18. Leyla ile Mecnun - 2011 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 88,9

18. Leyla ile Mecnun - 2011 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 88,9

Leyla ile Mecnun; Aynı gün, aynı hastanede dünyaya gelen iki bebek, hastanedeki yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılır. Ailelerinin 'doğar doğmaz birbirlerini buldular' demeleri ile, beşik kertmesi yapılan çift, isimlerini efsane aşıklar Leyla ve Mecnun'dan alır...

Leyla ve Mecnun’un beşik kertmesi yapılmasının üzerinden 25 sene geçmiştir. Leyla İstanbul Üniversitesi’nde, Mecnun'sa Açıköğretim’de okumaktadırlar. Her ikisinin de birbirinden haberi yoktur. Bir sabah, ailesi Mecnun’a durumu anlatır ve Leyla’yı istemeye giderler. Mecnun bu durumdan rahatsız olsa da ailesinin zoruyla Leyla’nın evine gider. Uzun süredir görüşmeyen iki ailenin tartışması ile neticelenen ziyarette Mecnun, Leyla’yı görmüş ve görür görmez de aşık olmuştur. Mecnun Leyla’nın peşinden koşmaya başlar. Onunla tanışmak ve onu etkileyebilmek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında ak sakallı dedeyi görür. Ancak ak sakallı dedenin rüyalarından çıkıp Mecnun ile birlikte yaşamaya başlaması ile durum iyice karışır.

17. Mahallenin Muhtarları - 1992 - İzleyenlerin Beğenme Oranı %89,1

17. Mahallenin Muhtarları - 1992 - İzleyenlerin Beğenme Oranı %89,1

Mahallenin Muhtarları; 1992-1997 yılları arasında Temel, muhtar beyin kızı Fadime'nin peşinden koşturup durdu. Zaman zaman kafasına terlik, süpürge, çiçek fırlattı Fadime. Zor kadındı. Ama sevdasından vazgeçmedi Temel. Uzun süre uğraştırdı Temel'i en sonunda nişanlandı Temel ve Fadime. Evlenecekleri gün evde ütü yapan Fadime hayallere daldı. Ütü yüzünden...

16. Dadı - 2000 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 89,5

16. Dadı - 2000 -  İzleyenlerin Beğenme Oranı %  89,5

Dadı; Melek, yıllardan beri sevgilisinin gelinlik satan dükkânında tezgâhtar olarak çalışmakta ve evlilik hayalleri kurmaktadır. Bir gün sevgilisinin kendisinden ayrılmak istediğini öğrenir ve hayatı tamamen değişir. İşyerinden ayrılan Melek, tesadüfler sonucu eşini kaybetmiş olan zengin bir adamın, Ömer Giritli'nin üç çocuğuna bakmak üzere dadı olarak işe girer. Çocuk yetiştirme konusunda pek de deneyimi olmayan Melek, kendisine çok yabancı bir ortamda, o güne kadar görmediği kurallar ve değişik bir yaşam biçimiyle karşı karşıya kalır...

15. Ekmek Teknesi - 2002 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 90

15. Ekmek Teknesi - 2002 - İzleyenlerin Beğenme Oranı %  90

Ekmek Teknesi; Fırıncı Nusret Efendi'nin beş kızı vardır... Eşi ve beş kızıyla mutlu, mesut bir hayat sürmektedirler... Nusret Efendi, yıllardır eşi Ayhan Hanım'la beraber mahallenin anası babası olmuşlardır... 

Mahallede herkes, Nusret Efendi'nin söylediklerine itimat eder ve ona büyük saygı duyar... Mahalle eşrafı birbirinden naif, birbirinden...

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Avrupa Yakası - 2004 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 90,3

14. Avrupa Yakası - 2004 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 90,3

Avrupa Yakası; Nişantaşı'nda, elit bir kesimin içinde yaşayan ailenin içinde bulunduğu durumları anlatan dizidir. Durum komedisidir. Dizi aynı zamanda 'eleştiri komedisi' olma özelliğini de taşımaktadır. Toplumdan diziye yansıtılmış uç karakterler ve absürtlüklere dikkat çekilmiştir.

13. Elveda Rumeli - 2007 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 90,4

13. Elveda Rumeli  - 2007 - İzleyenlerin Beğenme Oranı %  90,4

Elveda Rumeli; Ramiz, Makedonya'nın Pürsıçan kasabasında karısı ve 5 kızıyla yaşayan bir sütçüdür. Siyasi olaylardan uzak bir kasabadır Pürsıçan.

Fakat, bir gün kasabaya bir kaymakam atanır. Bu esrarengiz adam, Meşrutiyeti getirmeye çalışan İttihatçılardan sadece biridir.

Bir ramazan akşamında İstanbul'da İttihatçıların toplantısı basılır. Tıbbiyeli Mustafa kaçarken,diğer dört kişi ölürler. Tıbbiyeli Mustafa arkadaşı Muzaffer'i bulur. Muzaffer, ona Pürsıçan'a gitmesini söyler ve orada kaymakam olarak görev yapan Muzaffer'in yakın arkadaşı Dilaver'i bulur. Dilaver ise, Ramiz'i ikna edip evinde saklanmasını sağlar ve olaylar gelişir.

12. Hayat Bilgisi - 2003 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 90,6

12. Hayat Bilgisi - 2003 -  İzleyenlerin Beğenme Oranı %  90,6

Hayat Bilgisi; Baş rollerini Perran Kutman, Tarık Papuçcuoğlu, Kerem Kupacı, Atilla Olgaç ve Belma Canciğer Müjde'nin paylaştığı Hayat Bilgisi'nin yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ yapıyor. Senaryosu ise Gani Müjde'ye ait...

İdealist lise öğretmeni Afet Güçverir ve çevresinde gelişen traji-komik olaylar dur durak bilmiyor. Hayat Bilgisi öğretmen-öğrenci çatışması içinde sevgi ve bilgiyi başarıyla harmanlayarak anlamlı mesajlar veriyor. Rıdvan Kanat Lisesi'nin öğrencileri maceralarıyla herkesi eğlendiriyor...

11. Yabancı Damat - 2004 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 90,9

11. Yabancı Damat - 2004 - İzleyenlerin Beğenme Oranı %  90,9

Yabancı Damat; Ege'nin iki kıyısından; Türkiye ve Yunanistan'dan iki gencin masal tadındaki imkansız aşklarının öyküsü anlatılıyor. Gaziantep'in ünlü baklavacısı Kahraman Usta'nın kızı Nazlı Ankara da üniversite eğitimini bitirmiş memleketine dönmüştür. Çok sevgili kızlarının dönüşünü hasretle bekleyen aile çok mutludur. Ama Nazlı'yı bir sürpriz beklemektedir. 

Kahraman Usta, kızının evliliği için ortağı Ökkeş Usta'nın oğlu Kadir'e söz vermiştir. Nazlı buna şiddetle karşı çıkar. Nazlı'nın düşüncesine de başta babası olmak üzere annesi, dedesi, ablası ve eniştesi karşıdır. Bir kere söz verilmiştir ve bu iş olacaktır. 

Ökkeş ve Kadir'in kendisini istemeye geldikleri gün evden kaçan Nazlı, Bodrum'daki okul arkadaşı Zeynep'e gider. Nazlı burada bir otelde iş bulur ve çalışmaya başlar. Ailesi her yerde Nazlıyı aramaktadır. Bu sırada Nazlı Bodrum da yakışıklı, yabancı bir gençle tanışır. Nazlı bu gencin İngiliz olduğunu zannetmektedir. Oysa ki bu genç, ailesi İstanbul'dan Atina'ya göç etmiş Niko adında bir Yunanlıdır.

Yıllardır birbirlerine düşmanlık beslemiş iki ülke insanı Yunanlı bir gençle Antepli bir kızın arkadaşlığı nasıl olacaktır? Nazlı ve Niko birbirlerine deliler gibi aşık olurlar. Ancak aşireti ile sözlüsü Nazlı'nın peşine düşer. Ayrıca Niko'nun, ses yıldızı sevgilisi Anna da bu aşk için büyük bir engeldir. Üstüne üstelik Niko'nun ailesi Türk'lerden, Nazlı'nın ailesi de Yunanlılardan nefret etmektedir.

10. İkinci Bahar - 1998 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 91,2

10. İkinci Bahar - 1998 -   İzleyenlerin Beğenme Oranı %  91,2

İkinci Bahar; İstanbul’un en eski semtlerinden birinde, Samatya'da bir kebapçı dükkanı. Antep Sofrası ve sahibi Ali Haydar... Eşi ölmüş, kızlarıyla birlikte yaşar. Bilgedir, bu dünyayı okumadan devşirmiş, nazik, sevecen, mert ve dürüst bir insan.

Bir gün, dükkanında çalışmaya başlayan Hanım’la tanışır. Haksızlıklara karşı gelen, gururlu, inatçı, aklına koyduğunu yapan bir kadın. Duygusal ama kızdığında dişi bir kaplana dönüşen... Ve kebapçı dükkanında başlayan bir sevda öyküsü... Etrafındaki tüm karakterlerle birlikte, bize küçük insanların dünyasına destansı bir yolculuk yaptırır.

Haydar'’a umutsuzca aşık, üç koca eskitmiş afet-i devran Neriman; babasından sevgi görmediği için kan kardeşi Haydar’'ın can düşmanı Vakkas; Ali Haydar'’ın biri munis, diğeri erkek gibi, öbürü küçük kızları Melek, Cennet ve Huriye; Hanım’ın asi çocukları Ulaş ve Gülsüm; Ali Haydar'’ın dükkanında kendini bulan dünya gezgini Timoti; esnafın belalısı, Neriman'’ın kardeşi Şeco; Şeco'nun eşi ve amiri Tansu; kasap Melahat; Ali Haydar'’ın sert babası Zülfikar; Vakkas'’ın Melek'’e sevdalı pısırık oğlu Medet ve diğerleri...

İşte sevinçleri, kaygıları, umutları, umutsuzlukları, öfkeleri, acıları, mutlulukları ve sevdaları ile “Öteki Türkiye'”nin hikayesi

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Bizimkiler - 1989 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 91,3

9. Bizimkiler - 1989 - İzleyenlerin Beğenme Oranı %  91,3

Bizimkiler; Dizi, bir apartmanda oturan, yöneticisinden kapıcısına kadar 7 farklı ailenin gündelik yaşamını, birbirleriyle ilişkilerini ve eksen ailenin, iş ve akrabalık ilişkilerini konu etmektedir. Gündelik yaşam içindeki sıcak, gerilimli, tartışmalı olayları “durum komiği” içinde aktarmaktadır.

Apartmanın beceriksiz ama titiz, herkesi ve her şeyi denetim altında tutmaya çalışan yöneticisi Sabri bey; kapıcılığı küçük avantalarla besleyerek kazanç kapısı haline getirmiş, bunun yanında dışarıda çevirdiği işlerle de köşe dönmeye çalışan, dalavereci kapıcı Cafer’le her gün sürtüşmektedir.

Bütün dizi boyunca süren bu çekişmenin yanında ailelerin kendi içlerindeki ve aralarındaki ilişkiler de bütün bölümlerde ayrı ayrı sergilenmektedir.

Yönetici Sabri, karısı Ayla’nın hırçınlıklarıyla uğraşmaktadır.

Şükrü ve ailesi orta sınıf bir ailenin sorunlarıyla iç içedir. Oğulları Ali’nin iş bulma ve evlenme sorunları; kızları Bilge’nin ve kocasının iş ve işsizlik sorunları ailenin yaşamını renklendirir.

8. 1 Kadın 1 Erkek - 2008 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 91,3

8. 1 Kadın 1 Erkek - 2008 - İzleyenlerin Beğenme Oranı %  91,3

1 Kadın 1 Erkek; İlişkilerle ironik bir biçimde dalga geçen dizi, evde, otomobilde, alışverişte, tatilde, spor merkezinde ve akla gelebilecek her yerde geçiyor ve dünyadaki her çiftin yaşayabileceği komik durumları özgün ve çok cesur bir tarzla anlatıyor

7. Yedi Numara - 2000 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 91,4

7. Yedi Numara - 2000 -  İzleyenlerin Beğenme Oranı %  91,4

7 Numara; Birbirlerine çılgınlar gibi aşık, ama çocukları olmayan bakkal Vahit ve Zeliha, yıllar önce köyden İstanbul'a kaçmışlardır. Bakkal Vahit, babasını ikna ederek kelepir bir ahşap evi satın almıştır. Vahit ve Zeliha, bu evi yıllarca öğrenci gençlere kiralayarak hem geçimlerine katkı sağlarlar, hem de öğrencilere bir ana gibi sahip çıkan Zeliha'nın çocuk özlemini dindirmeye çalışırlar.

Günlerden bir gün, 7 numaralı ahşap evin üst katını Çevre Mühendisliği okuyan dört genç kız öğrenci tutar. Birbirlerini yurtta tanımışlar ve hemen kaynaşmışlardır. Dördü de Türkiye'nin dört büyük şehrinden, üniversite kazanarak İstanbul'a gelmişlerdir. Derken, Bakkal Vahit'in memleketteki ağabeylerinden ikisinin oğullarının da İstanbul'da üniversite kazanacağı tutar. Başka ağabeyinin oğlu da, aktör olma hayalleri peşinde amca oğullarının arasına karışır. Katıksız taşralı olan ve daha önce İstanbul'a dair hiçbir fikirleri olmayan bu üç delikanlı da, 7 numara'nın alt katına yerleşirler.

Dört şehirli genç kız ile üç köylü oğlan aynı çatıyı nasıl paylaşacaklardır? Birbirlerine hiç benzemeyen hayat tarzları nasıl uzlaşacaktır? Aralarındaki kaçınılmaz çatışmaya çözümler ararken, nasıl bir demokrasi sınavı vereceklerdir? Olaylar, duygusal bir komedi diliyle anlatılır.

6. Süper Baba - 1993 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 91,8

6. Süper Baba - 1993 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 91,8

Süper Baba; Dizide üç çocuklu boşanmış bir baba olan Fikret Aksu'nun namı diğer Fiko (Şevket Altuğ)'nun çocuklarıyla olan ilişkileri ve aşkları konu alınmıştır. Fiko, Çengelköy'de sabit bir işi olmayan yardımsever bir insandır. İlk aşkı, en yakın arkadaşı Nihat (Sümer Tilmaç)'ın kız kardeşi İpek (Jülide Kural)tir ve Fiko, hayatındaki en büyük hatayı yaparak Şule adındaki zengin bir kadınla evlenir. Bu evlilikten 3 çocuğu olan Fiko, İpek'i bir türlü unutamaz ve birkaç yıl sonra boşanır.

Fiko, İpek ile ilgili hislerini yeniden canlandırmaya başlamışken beklenmedik bir kararla İpek ABD'ye gider. İpek'in bu kararı Fiko için bir yıkım olmuştur ve intihara kadar sürüklemiştir. Sonraki zamanlarda kızının okulundaki Fransızca öğretmeni olan Deniz (Şevval Sam) ile bir aşk yaşamaya başlayan Fiko, en yakın arkadaşı Nihat'la bu yüzden kavga bile etmişlerdir. Sevdiği kadının gerçek adının Deniz değil de Derya olduğunu öğrenen Fiko, sadece isminin değil hayatınında farklı olduğunu görecektir. Deniz'in geçmişte saplantılı bir ilişkisi olmuş ve bu açığa çıkmıştır. Deniz'in saplantılı aşığı ile karşı karşıya gelen Fiko, saplantılı aşığı öldürmek suçundan hapse girer. Daha sonra görülen davalarda suçsuz olduğu anlaşılan Fiko, bu aşkına da kavuşamamıştır.

5. Suskunlar - 2012 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 91,9

5. Suskunlar - 2012 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 91,9

Suskunlar; Birbirinden başka tutunacak şeyi olmayan 4 küçük çocuğun hikayesi bu. 4 arkadaş. 4 kardeşten öte. Büyümeleri seneler sürecek zannettiler. Ama bazı çocuklar tek bir günde büyür. Basit, masum, tek bir hata yaptılar. Ve çocukluklarına veda ettiler. O günden sonra bir söz verdiler birbirlerine. Sustular. Ve dağıldılar şehrin dört bir yanına.

Ama içlerinden birisi tutmadı sözünü. Seneler sonra biraraya topladı hepsini. Başladığı işi bitirmeleri için...

Şimdi herbiri bambaşka bir adam. Birisi gözükara bir serseri. Birisi başarılı bir kanun adamı. Birisi hiç büyümemiş, kocaman kalpli bir çocuk adam. Birisi de sözü ilk bozan. Şehrin dört bir yanından esen 4 rüzgar gibi çıktılar bir yola. Arkalarında paylaşılamayan bir aşk, önlerinde sorulacak bir hesap, tek silahları ise girdiği her savaştan galip çıkan dostlukları idi.

Onlar senelerce sustu.

Şimdi konuşma vakti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Şahsiyet - 2018 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 92

4. Şahsiyet - 2018 - İzleyenlerin Beğenme Oranı %  92

Şahsiyet; Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir. Agâh’ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır. Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat! Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir. Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh’ın aldığı cinayet kararı, Nevra’nın hayatını da tamamen değiştirecektir.

3. Sıdıka - 2000 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 93,2

3. Sıdıka - 2000 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 	93,2

SıdıkaSıdıka'nın babası, Zekeriya Bey' in , çalışırken mırıldandığı türküyü tesadüfen duyan bir müzik grubu, türküyü albümlerinde kullanmak ister. Ancak türkünün sözlerini sadece karısı Safiye bilmektedir ve söylemeye yanaşmaz.

Zekeriya, Safiye'den türküyü öğrenebilmek için çeşitli yollara başvuracaktır. Tekvando hocası Baturalp ise mahalleye yeni taşınan Drahşan Gudde ile uğaşmaya başlar.

2. Ayrılsak da Beraberiz - 1999 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 94,2

2. Ayrılsak da Beraberiz - 1999 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 94,2

Ayrılsak da Beraberiz 1999; Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar veren fakat boşandıktan sonra yaşadıkları evi birbirlerine bırakmayı reddederek aynı evde yaşamaya devam eden genç çiftin eğlenceli öyküsü...

1. Tatlı Hayat - 2001 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 95,1

1. Tatlı Hayat  - 2001 - İzleyenlerin Beğenme Oranı % 95,1

Tatlı Hayat; İhsan ve eşi Sevinç, İhsan'ın kuru temizleme işinden bolca para kazanmış sınıf atlamaya karar vermişlerdir. İhsan'ın hayatta yükselme çabaları dahilinde Gültepe'de bir gecekondudan Etiler'deki yeni lüks evlerine taşınmışlardır.

Üst kat komşuları Türk-Rum çifti Feraye ile Yorgo, kızları Pelin, yan komşuları kitap kurdu İrfan ve İhsan'ın annesi Cevriye Hanım ile alışık olmadıkları bu yeni 'Tatlı Hayat' hem onları yeni ufuklara taşıyacak, hem de yepyeni sorunlarla karşı karşıya bırakacaktır. Feraye ve Kaya'nın gündelikçisi olduğunu öğrenen İhsan, Sevinç için de bir hizmetçi tutmak istemektedir. Fakat Sevinç bu fikre şiddetle karşıdır.

Bir yandan ihsan Sevinç'i sosyetik hayata alıştırmaya çalışmakta, bir yandan da hiçbir şey yapmadan evde oturmak Sevinç'i rahatsız etmektedir. Bunun üzerine Sevinç bir işe girer, fakat çalışmaya başladığı dükkan, İhsan'ın rakibi olan Hasan Kuru Temizleme'dir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
802
333
193
77
76
48
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tunahan ÖZDEMİR

2012 den dizi varsa buraya EZEL'i koymayarak ayıp etmişsiniz

Aykut Escobar

Basit, sıradan, amiyane bir liste. Bir Türkiye gerçeği Kurtlar vadisi, Asmalı Konak, Zerda, Yılan Hikayesi... Deli Yürek, Acı Hayat, Ezel. Ve hatta Kuzey-Gün... Devamını Gör

zenithon

ŞAHSİYET ‘i anlayana kadar defalarca izlemen gerekiyor. Üzgünüm, hiç anlamamışsın. Kurgusu , , jeneriği , müziği ve toplumsal göndermeleriyle muazzam bir d... Devamını Gör

Kemal Demir

Kaygısızların olmadığı bir liste..