Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
23.01.2015 - 08:51
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla batı bölgelerin çok bulutlu, Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'nin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimleri, Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri ile Çanakkale'nin güneybatı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle güney, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde kuzey, Karadeniz kıyılarında doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege, Batı Akdeniz'in batı kıyıları ile Çanakkale çevrelerinde kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimleri, Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri ile Çanakkale'nin güneybatı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

PUS VE SİS UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde batısının yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri ile Çanakkale'nin güneybatı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Çanakkale çevrelerinde güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

BURSA Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 10

ÇANAKKALE Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların gece saatlerinde güneybatı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 17

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 17

İSTANBUL  Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 17

EGE

Parçalı, zamanla çok bulutlu, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla çverelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kıyılarında güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 10

İZMİR Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; gece saatlerinde kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 19

MANİSA Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 17

MUĞLA Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; gece saatlerinde kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 14

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimleri ile Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'in batı kıyılarında güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 18

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu 17

HATAY Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 14

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 18

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu, yer yer pus ve sisli 11

ÇANKIRI Parçalı bulutlu ve sisli 1

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 5

KONYA Parçalı ve az bulutlu, yer yer pus ve sisli 13

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 9

DÜZCE Parçalı ve az bulutlu 11

KARABÜK Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 12

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 17

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 9

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 15

TOKAT Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 9

TRABZON Parçalı ve az bulutlu 14

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ve doğusunda yer yer kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ERZİNCAN Parçalı ve az bulutlu, kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli -2

ERZURUM  Parçalı ve az bulutlu, kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 2

KARS Parçalı ve az bulutlu, kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 0

MALATYA Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 2

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 11

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 13

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 15

SİİRT  Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 11

DENİZLERDE HAVA

Ege'de fırtına, Karadeniz ve Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Doğu ve güneydoğudan 4 ila 6 (30-50km/s), açıklarında 5 ila 7 (40-60km/s) kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,5 ila 2,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, Rüzgar: Doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde (20-40 km/saat), Dalga Yüksekliği: 0,5 ila 1,5m, Görüş Mesafesi: İyi, pus anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 6 ila 8 (50-75 km/saat) kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 2,5 ila 3,5m, Görüş Mesafesi: Orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/saat), Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/saat), akşam saatlerinden sonra 5 ila 7 (40-60km/s) kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 2,0 ila 3,0m, Görüş Mesafesi: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde (10-30 km/saat), Dalga Yüksekliği: 0,25 ila 0,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam