Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Ulaş
19.03.2016 - 08:48

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Tekirdağ, Sakarya, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde görülecek yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, güneybatı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak, akşam saatlerinden sonra İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile gece saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların Muğla ile Antalya merkez ve batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 mm) olması bekleniyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Güneybatı kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden, akşam saatlerinden sonra yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, Muğla ile Antalya merkez ve batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, heyelan, yıldırım, dolu, hortum, yağış anında kuvvetli vb) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Güney Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi beklendiğinden soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu ile Tekirdağ çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 15

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 14

ÇANAKKALE Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 13

İSTANBUL Parçalı çok bulutlu, yer yer yağmur ve sağanak yağışlı 14

EGE

Parçalı çok bulutlu, yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren Muğla çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 mm) olması bekleniyor. Rüzgarın, bölgenin güney kesimlerinde güney ve güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 8

DENİZLİ Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 10

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16

KÜTAHYA Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 10

AKDENİZ

Parçalı çok bulutlu, yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren Antalya merkez ve batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 mm) olması bekleniyor. Rüzgarın, Batı Akdeniz'de güney ve güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzey kesimleri, akşam saatlerinde il geneli sağanak yağışlı 19

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren merkez ve batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 15

BURDUR Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 8

OSMANİYE Parçalı bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlı 18

İÇ ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde bölgenin batı kesimleri ile Aksaray, Nevşehir ve Kırşehir çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra Kayseri ve Sivas çevrelerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu 10

ÇANKIRI Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu 12

ESKİŞEHİR Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu 12

KONYA Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu 10

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Bolu ve Düzce çevrelerinin, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin hafif yağmurlu, gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren hafif yağmurlu, gece saatlerinde hafif karla karışık yağmurlu 12

KARABÜK Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren hafif yağmurlu, gece saatlerinde hafif karla karışık yağmurlu 12

SİNOP Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu 13

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren hafif yağmurlu 12

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin karla karışık yağmur, yükseklerinin yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi tahmin ediliyor.

GÜMÜŞHANE Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı 11

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 14

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 12

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 16

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Erzincan, Tunceli ve Malatya çevrelerinin, zamanla bölgenin kuzey ve batı kesimleri ile Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra bölgenin kuzey kesimleri ile Muş, Bitlis ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın, bölgenin doğu kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

ELAZIĞ Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmurlu 14

ERZURUM Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı 5

HAKKARİ Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı 5

MALATYA Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 15

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Adıyaman çevrelerinin, zamanla bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Az bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 16

DİYARBAKIR Az bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı 15

GAZİANTEP Az bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlı 16

ŞANLIURFA Az bulutlu, gece saatlerinde hafif sağanak yağışlı 17

DENİZLERDE HAVA

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu, sabah saatlerinde batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusu sabah saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/sa); Doğu Karadeniz'de güney ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), batısı sabah ve öğle saatlerinde batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Orta Karadeniz'de 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde güneyi hafif yağmurlu; Rüzgar: Güney ve güneybatı, akşam saatlerinden sonra kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneydoğu, akşam saatlerinden sonra kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde güney ve güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, sabah saatlerinde Güney Ege'de 1,5 ila 2,5m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısında kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), batısı akşam saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa); Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, batısında 1,5 ila 2,5m; Görüş: İyi, yağış anında zayıf.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmurlu; Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,50 ila 0,75m, Görüş: İyi, yağış anında orta

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın