Görüş Bildir
Emekli Maaş Zamları Senaryoları Masada: Promosyonlar Artacak mı? Ne Kadar Zam Gelecek?
Enflasyonda ekonomi yönetimi ve Merkez Bankası'nın da beklentileri ve hesaplamaları doğrultusunda yükseliş sürerken, açlık sınırının altın kalan maaşlarıyla 6 aylık enflasyon farkı zammını bekleyen emekliler merak temmuz ayını bekliyor. Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? Promosyonlarda zam dönemini beklemek gerekiyor mu? İşte cevaplar.
Reklam
Merkez Bankası'nın Döviz Alımları Arttı: Dolar Düşecek mi?
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) geçmiş yıllarda azalan rezervlerde iyileşme yaratırken, ekonomistlerin yine farklı görüşlerinin görüldüğü hamlelerini sürdürüyor. Merkez'in fonlaması da düşerken, sorgulamaları devam eden ekonomistlerin yanında, dolarda düşüş öngörüsü yorumlara yansıdı.
Merve Boluğur Yatırım Modunu Açtı: Fellik Fellik Arsa Arıyor!
Uzun süredir ekranlarda göremediğimiz ve özel hayatıyla magazinde karşımıza çıkan Merve Boluğur, bu sefer bambaşka bir gündemle karşımıza çıkıyor. Şarkıcı olmak için harekete geçtiğini gördüğümüz Merve Boluğur, bu sefer de yatırımcı olma planları yapıyor...
Reklam
Reklam
Reklam
Faiz Düşerken Yükseliyor: Faiz Artınca Enflasyon Neden Hızlı Düşmüyor?
Mayıs 2023 seçimleri ardından Haziran 2023'te değişen ekonomi yönetiminin 11 ay önce başlattığı değişimin etkileri henüz tabana yayılmadı. Enflasyon yükselirken 2-3 ay içinde fırlayan göstergeler, 11 ayda neden düşmüyor? Prof. Dr. Burak Arzova, Aposto bültenlerinden Exante için enflasyondaki düşüşün neden hızlı olmadığını yazdı.
Reklam
Şirket, Bilanço Yerine Uçak Biletini KAP'a Gönderdi
Borsa İstanbul'da kote şirketlerin bilançoları dönemsel olarak açıklanır ve yatırımcılar da bu bilançolardaki duruma göre şirkete yönelik kararlar alırlar. Ancak, bu açıklamada öyle bir hata yapıldı ki görenler şaşırdı. Neyse ki hatadan dönüş 'kârlı' oldu.
'Borsa Neden Düşüyor?' Diye Soranlara Gülben Ergen Açıklamaları Güldürdü
Gülben Ergen'in Borsa merakını bilmeyen kalmadı. Ancak yatırımcılar yükseliş dönemlerinde ortaya çıkan Gülben Ergen'in paylaşımlarının ardından görülen yükselişlerden dolayı diken üzerinde sosyal medyayı takip ediyor. Ergen, son yaptığı paylaşım sonrası da serbest düşüşe geçen Borsa hem 'neden düşüyor?' aramalarına maruz kaldı hem de yorumlar güldürdü.
Reklam