Görüş Bildir
Haberler
Yapımına Servet Ödenmiş! Herkesin Mutlaka İzlemesi Gereken Tüm Zamanların En Yüksek Bütçeli 30 Filmi

Yapımına Servet Ödenmiş! Herkesin Mutlaka İzlemesi Gereken Tüm Zamanların En Yüksek Bütçeli 30 Filmi

Almila
14.05.2021 - 08:45

Ne paralar dönüyor... 

Not: Filmlerin açıklamaları beyazperde.com'dan alınmıştır. 

Kaynak: https://www.yardbarker.com/entertainm...
İçeriğin Devamı Aşağıda

30. Wild Wild West

30. Wild Wild West

Maliyet: 170 milyon dolar

James West bir devlet ajanıdır. Çok güzel görünümlü ve işinde becerili bir adam olan James, çevresindeki insanlar tarafından da fazlasıyla saygı görmektedir. Artemus da tıpkı onun gibi bir gizli ajandır. Kılık değiştirmek konusunda tuhaf yetenekleri vardır ve icatlarıyla nam salmıştır. Öte yandan Arliss Loveless isimli, kötü kalpli bir adam bir suikast planları yapmaktadır. Amacı Amerika Birleşik Devletleri başkanını öldürmektir. James ve Artemus bu kötü adamı durdurmak için ellerinden gelen her şeyi ortaya koyacaklardır.

29. Waterworld

29. Waterworld

Maliyet: 172 milyon dolar

Şehirler genellikle ihtiyar heyetleri tarafından yönetiliyor ve karaların suyla kaplandığına değil, su tarafından süpürüldüğüne inanıyorlar. Kendisine İnfazcı diyen bir adam kanunu temsil ediyor. İnsanların en büyük korkusu ise yağmacı çeteleri. Bu yağmacılardan kaçan Denizci küçük yelkenlisiyle bu şehirlerden birine varmayı başarır. İhtiyar heyeti Denizci’nin şehrin kadınlarını hamile bırakmasını ister. Oysa Denizci’nin aklında sadece, varlığına bir gün her nasılsa ulaşacağına inandığı son kara parçası vardır. Yağmacıların saldırısı bu insanların kaderini birleştirecektir.

28. Titanic

28. Titanic

Maliyet: 200 milyon dolar

'Titanic' adlı dev transatlantik ise, insanlığın doğaya karşı gövde gösterisi gibidir. Bu 'Düşler Gemisi'nin yolcuları arasında Avrupa`da birkaç yıl geçirdikten sonra Amerika'ya dönmekte olan, Jack adlı genç bir ressam ile nişanlısı ve annesiyle Philadelphia`ya giden Rose adlı genç bir kız da vardır. İki genç, şans eseri tanışacak, aralarındaki sınıf farkına aldırmaksızın birbirlerine yakınlaşacaktır. Bu arada doğa insanoğlunun günden güne artan kibrine bir nokta koymayı planlamaktadır. Yola çıkılmasından dört buçuk gün sonra, 10 Nisan 1912'de, Titanic iki saat kırk dakika süren ve sulara gömülmesiyle son bulan, hazin olayların başlamasına neden olacak buz dağına çarpacaktır.

27. Spider-Man 2

27. Spider-Man 2

Maliyet: 200 milyon dolar

Peter Parker, çifte hayat yaşayıp Örümcek Adam olarak suçlularla savaşmaktan yorgun düşmüş mutsuz bir adamdır. Hayatı inişe geçmiştir. Sevdiği kadın bir başkası ile nişanlanmış, dereceleri yokuş aşağı kayıp gitmekte, hiçbir işi başaramamaktadır. Dahası Daily Bugle gazetesi, Örümcek Adam’ın bir suçlu olduğu iddiası ile kendisine acımasızca saldırmaktadır. Kırılma noktasına ulaşan Peter, bu kimliğinden vazgeçmeye karar verir. Ancak başarılı olmayan bir dönüşüm deneyimi ile eksantrik ve obsesif bilim adamı Doktor Otto Octavius, dört uzun dokunaçlı bir cani olarak Doktor Ahtapot’a dönüşür. Peter, belki de Örümcek Adam’ın geri dönüş zamanı olduğunu düşünmeye başlar.

26. Superman Returns

26. Superman Returns

Maliyet: 204 milyon dolar

Birkaç yıl süren gizemli bir ortadan kayboluşun ardından Superman dünyaya geri döner ancak çok şey değişmiştir. Eski bir düşmanı, onu güçsüz bırakmanın peşindedir. Sevdiği kadın Lois Lane, yaşamına devam etmiş ve yeni bir düzen kurmuştur. Ya da belki de görünen sadece budur. İşin gerçeği çok farklı da olabilir. Yokluğunda zorluklarla mücadele edip hayatta kalmayı başaran toplumda kendisine bir yer edinme çabası başlar. Sevdikleri ile köprüler kurması gerekir. Bu yolda uzayın uçsuz bucaksız derinliklerine kadar yol alacağı bir mücadeleye girişmesi gerekecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. King Kong

25. King Kong

Maliyet: 207 milyon dolar.

Carl Denham, üzerinde çalıştığı filmini tamamlamak için olabileceği en mükemmel yerdedir. Kafatası Adası. Uzun süre aradığı baş rol oyuncusunu henüz bulmuştur. Bu talihsiz rolü üstlenecek olan kişi Ann Darrow’dur. Hiç kimse bu adada karşılaşacakları şeylerden haberdar değildir. Neden bu denli gizemli olduğunu da bilmezler ama kısa süre içinde bunun cevabını bulacaklardır. Bu gizli adada yaşayan bir dev goril vardır ve bu vahşi hayvan ansızın Ann’i ele geçirir. Ona aşkla bağlanır. Carl ve Ann’in yeni aşkı Jack Driscoll, birlikte ormanın derinliklerine girip King Kong’u ve Ann’i bulmak zorundadırlar. Üstelik onları türlü yaratıklar beklemektedir. Carl’ın aklına başka bir plan gelir. Hikaye Peter Jackson’un 1933 yapımı filmiyle aynıdır sadece, aynı yönetmenden gelen bu yeni versiyonda teknolojinin değişimi kayda değer bir biçimde gözler önüne seriliyor.

24. X-Men: The Last Stand

24. X-Men: The Last Stand

Maliyet: 210 milyon dolar

Bir devam filmi olan X-Men: The Last Stand, bu üçüncü bölümde bir önceki bölümde sona doğru gündeme gelen Dark Phoenix hikayelerini temel alıyor. İkinci filmde, final kısmında bir takım telepatik yeteneklere sahip olan Jean Grey, sevdiği dostları uğrunda kendisinden vazgeçmişti. Bu sefer Phoenix yani Anka Kuşu aracılığı ile yeniden hayat bulacak gibi görünüyor. Her şeyin olduğu üzere bu güzel haberin de bir bedeli olacak mutlaka. Bu bedeli ödemesi gereken başkaları da var bu kez. Son derece heyecanlı bir bölümle karşımızda.

23. The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

23. The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Maliyet: 225 milyon dolar

Pevensey kardeşler Narnia’ya geri dönerler. Orayı yöneteli yüzlerce yıl geçmiştir neler olup bittiğini keşfetmek isterler. Şeytan Kral Miraz göreve gelmiştir. Reepichip adındaki kahraman bir fare ve genç prens Caspian’ın desteği ile Narnia’nın eski mutlu günlerini getirmenin peşine düşerler.

22. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest

22. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest

Maliyet: 225 milyon dolar

Kaptan Jack Sparrrow’un, Uçan Hollandalı’nın kaptanı Davy Jones’a kan borcu olduğu konusunda kendisine bir hatırlatma yapılır. Davy Jones, cehennemden çıkma mürettebatı ile bir hayalet geminin kaptanıdır. Jack, borcunu temizlemezse, Davy’nin kölesi olarak kalmaya mahkum olacaktır. Jack Sparrow’un içinden çıkamayacağı durum pek görülmediği üzere illa ki bir yol bulacaktır. Ölü Adamın Sandığı’na sahip olan kişinin Davy Jones’un da kontrol edebileceğini fark edince durum karmaşıklaşacaktır.

21. The Dark Knight Rises

21. The Dark Knight Rises

Maliyet: 230 milyon dolar

The Dark Knight Rises'da terörist lider Bane'nin yaptığı gizli planları durdurmaya bu sefer ne Bruce Wayne'nin ne de Batman'in gücü yeter. Kedikadın Selina Kyle'ı da kendi safına çeken Bane, Gotham kentini ve halkını ciddi bir tehditle karşı karşıya bırakacaktır. Ne yerel kuvvetler, ne kahraman Jim Gordon ne de ordu olacakların önüne geçemez. Batman ilk kez kendisinden daha güçlü bir rakibe karşı mücadele verecektir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Avatar

20. Avatar

Maliyet: 237 milyon dolar

Bir hırsızlık olayında ağabeyi ölen yarı felçli Jake Sully, Pandora adındaki uzak bir gezegende misyonunun başına geçmeye karar verir. Bu yerde Na’vi adında giderek tükenmekte olan bir halk yaşamaktadır. Jake, kendilerine özgü bir lisanları, dünya görüşleri ve yaşam biçimleri olan halkın arasına karıştığında doğa ile de bütünleşir. Askeri bir şirket, söz konusu yeri ve oradaki kaynakları mercek altına almak üzere Avatar adında bir program meydana getirmiştir. Bu program insanları kısmen insan kısmen de Na’vi haline büründürerek misyon amaçlı Pandora’ya göndermektedir. Bu sisteme gönüllü dahil olan Botanist Dr Grace Augustine ve Jake Sully için başka bir yaşam var olacaktır. Sully, Pandora’ya geçtiği anda felçli bedeni değişime uğrayarak işlevsel hale gelmektedir. Bu sırada Na’vi halkından Prenses Neytiri ile karşı karşıya gelen Jake, ansızın bir farkındalık yaşar ve bir araştırma misyonu ile gönderildiği bu gezegeni, kendi dünyalısından korumaya karar verir.

19. Transformers: The Last Knight

19. Transformers: The Last Knight

Maliyet: 239 milyon dolar

Transformers: The Last Knight bu sefer serinin özündeki efsaneleri paramparça etme hedefini taşıyor. İnsanlar ve Transformerlar savaşta, Optimus Prime ise gitmiş. Geleceğimizi kurtarmanın yegane çıkar yolu geçmişin sırlarında ve Transformerların dünyadaki gizli geçmişinde yatıyor. Dünyayı kurtarma görevi Cade Yeager Bumblebee; bir İngiliz lordu ve bir Oxford profesöründen oluşan sıradışı bir birliğe kalıyor.

18. The Lion King

18. The Lion King

Maliyet: 250 milyon dolar

Aslan Kral, yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu ediyor. Ormanın kralı olan babası Mufasa'ya hayran bir yavru aslan olarak mutlu bir hayat süren Simba, sinsi amcası Scar'ın planlarından habersizdir. Kral olmak için fırsat kollayan Scar, Mufasa'yı öldürdükten sonra Simba için tehlike baş gösterir. Amcasının ihaneti ve babasının kaybı ile yıkılan Simba sürgüne gider. Zamanı geldiğinde hakkı olanı almak için geri dönecek ve amcasına yaptıklarının bedelini ödetecektir...

17. Harry Potter and the Half-Blood Prince

17. Harry Potter and the Half-Blood Prince

Maliyet: 250 milyon dolar

Harry Potter, Hogwarts’taki 6. Yılında bir sürpriz ile karşılaşır. Tesadüfen, üzerinde ‘bu kitap Melez Prens’e aittir’ yazılı bir kitap bulmasıyla kitabın içindeki büyüleri kurcalaması sonucu Melez Prens’in gizemini keşfetmeye koyulacaktır. Bilge büyücü Dumbledore’un yol arkadaşlığı, karanlık düşmanı Voldemort ile hesaplaşmasını kolaylaştırsa da, Harry Potter ve arkadaşlarını bu defa çok çetrefilli bir savaş beklemektedir.

16. Beauty and the Beast

16. Beauty and the Beast

Maliyet: 255 milyon dolar

Disney masalından beyazperdeye uyarlanan filmde, tüccar olan bir adam yolculuğu sırasında fırtınaya yakalanır. Ailesine dönüş yolunda gece konaklayacak bir yer ararken yakınlardaki bir şatoyu görür. Ev sahibi ortada görünmese de her şey konuğun rahatı için ayarlanmıştır. Gitmek üzereyken, gözü bir güle ilişir ve kızının kendisinden bir gül istediği aklına gelir. Gülü kopan adam şatonun sahibi olan canavarla yüz yüze gelir ve hayatına karşılık kızını canavara teslim etmek zorunda kalır. Tüccarın en küçük kızı olan Belle anlaşmayı kabul ederek canavarın şatosuna yerleştiğinde hiç beklemediği bir aşkın kucağına atıldığından habersizdir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Spider-Man 3

15. Spider-Man 3

Maliyet: 258 milyon dolar

Her ne kadar nihayet hayatını bir düzen üzerine kurmuş olsa da Peter Parker özel hayatı bir yanda, Örümcek Adam kimliği diğer yanda yaşarken zorlanır. Örümcek Adam olmanın en temel tehlikesi ise her an nerede geleceğini kestiremediği tehlikeler ile kuşatılmış olma ihtimalidir. Bu sırada Peter’ın rahatsız edici bir kibri çıkar ortaya. Sevenleri bu durumdan olumsuz etkilenirler. Sadece üzülmek açısından değil, onun sırf bu özelliğinden ötürü Venom ile Kum Adam’ın saldırılarına kulak asmayarak ailesini ve tüm sevdiklerini farkında olmadan tehlikeye atacaktır.

14. Star Wars: The Force Awakens

14. Star Wars: The Force Awakens

Maliyet: 259 milyon dolar.

Star Wars: The Force Awakens filminde bu seriye yeni katılan Rey ve Finn karakterlerinin çevresinde şekillenen, Karanlık Taraf olan İlk Düzen'den (First Order) kaçarak hayatta kalma ve droid BB-8'e verilen gizli görevi yerine getirme öyküsü, Güç'ün yeni sahibine seslenmesiyle de farklı bir boyut kazanıyor.

13. Tangled

13. Tangled

Maliyet: 260 milyon dolar

Alternatif göndermelerle bezeli bu çizgi filmde, hanedanlığın en çok aranan –ve en etkileyici- eşkıyası Flynn Rider  bilinmeyen bir zamanda, bilinmeyen bir krallıkta, bilinmeyen bir mekanda ancak gizemli bir kulede saklanırken, o kulede yaşayan güzel ve cesur, 20 metre uzunluğunda altın sarısı saçları olan Rapunzel tarafından esir alınır.

12. Cleopatra

12. Cleopatra

Maliyet: 260 milyon dolar

MÖ. 48'de, Roma İmparator'u Sezar Mısır'a sefere çıkmaya karar verir. Ptolemy, Sezar'ın güvenini kazanmaya çalışırken, kurnaz eski Kraliçe Kleopatra Sezar'a küçük bir oyun oynar ve Ptolemy'i devre dışı bırakır. Sezar çok etkilendiği Kleopatra'yı kendisine eş olarak alır ve onu Mısır'ın tek hakimi ilan eder. Beraberliklerinden Caesarion adını verdikleri bir de oğulları olur. Ama Sexar'ın Roma'ya geri dönmesi gerekmektedir. Beraberinde Kleopatra'y da götürür. Yeni kraliçe için görkemli bir karşılama töreni düzenlenir. Fakat kısa süre sonra Sezar suikaste uğrayınca güzel kraliçe de ülkesi Mısır'a geri döner...

11. Star Wars: The Last Jedi

11. Star Wars: The Last Jedi

Maliyet: 262 milyon dolar

Rey, efsanenin ikinci bölümünde de Finn, Poe ve Luke Skywalker ile destansı yolculuğuna devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Batman vs. Superman: Dawn of Justice

10. Batman vs. Superman: Dawn of Justice

Maliyet: 263 milyon dolar

Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya gerçekte ne tür bir kahramana ihitiyaç duyduğuna karar vermek için çabalarken, kontrolsüz hareketleri süren Süper Kahraman’ın insanlığın yanında mı karşısında mı olacağı merak edilirken Gotham Şehrinin koruyucusu Batman'e karşı giriştiği mücadele yeni bir savaşa davetiye çıkaracaktır.

9. John Carter

9. John Carter

Maliyet: 263.7 milyon dolar.

Bilinmeyen bir şekilde gözünü Mars gezegeninde açan John Carter, burada kendisini gezegen sakinlerinin arasında gitgide büyüyen bir savaşın ortasında bulur. Tarafların arasında Tars Tarkas ve çekici prenses Dejah Thoris de vardır. Carter yok olmanın eşiğindeki bu gezegende Barsoom’ın ve halkının kurtuluşunun kendi ellerinde olduğunu anlayacaktır...

8. Star Wars: The Rise of Skywalker

8. Star Wars: The Rise of Skywalker

Maliyet: 275 milyon dolar.

Kylo Ren, Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey, kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

7. Solo: A Star Wars Story

7. Solo: A Star Wars Story

Maliyet: 275 milyon dolar.

Dünyanın en iyisi olmaya karar veren genç Han Solo, kaçakçılık için toplanan bir ekibin üyesi oluyor ve hayat boyu yanında olacak olan yardımcı pilotu Chewbacca ile güçlerini birleştiriyor. Yıllarca dostluğunu sürdüreceği Lando Calrissian ve Qi'ra da bu macerada Han Solo'ya eşlik ediyor...

6. Justice League

6. Justice League

Maliyet: 300 milyon dolar

Superman'in fedakarlıklarından ilham alan Batman'in insanlığa olan inancı toparlanmıştır. Yeni müttefiki Wonder Woman ile insanlığın kaderi için savaşmaya hazırlardır. Ancak karşılarına çıkan yeni tehditin büyüklüğü karşısında kendilerini süper güçlü bir takım toplamak için çok kısa bir süreleri kalmış bir halde bulurlar. Ancak bu süper kahraman ekibi dünyayı kurtarmak için yeterli olacak mıdır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Avengers: Infinity War

5. Avengers: Infinity War

Maliyet: 316 milyon dolar

Avengers: Infinity War, dünyanın gördüğü en büyük tehdite karşı güçlerini birleştirmek zorunda olan kahramanların verdikleri mücadeleyi konu ediyor. Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha tehlikeye girer. Sınırsız bir güç kaynağı olan sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi bir kez daha, insanlık için savaşmaya ant içmiş kahramanlarımız elindedir. Hiçbir süper kahramanın tek başına yenemeyeceği büyüklükteki bu tehdit için ekipler birleşmeli ve tehdide tüm güçleriyle karşı koymalıdır...

4. Avengers: Endgame

4. Avengers: Endgame

Maliyet: 356 milyon dolar

'Avengers Infinity War'un ardından pek çok süper kahraman küle dönüşmüştür. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir. Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler. Süper kahramanlar takımı için işler pek de iyi görünmemektedir. Ancak Kuantum Bölgesi'nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, yeni bir umut ışığı olacaktır. Daha önce var olduğunu bilmedikleri bölgeler, kahramanlar ve evrenlerin varlığını öğrenen ekip, Thanos'un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişeceklerdir. Hepsi kişisel olarak önem verdikleri şeyleri kaybetmiş olan kahramanlarımız için intikam vakti gelmiştir.

3. Avengers: Age of Ultron

3. Avengers: Age of Ultron

Maliyet: 365 milyon dolar

İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Man, Kaptan Amerika ve Hulk'ın yanı sıra Hawkeye, Nick Fury ve Black Widow da maceraya katılıp sürprizini koruyan beklenmeyen düşmanlara karşı savaşıyor. Bu kez hiç olmadığı kadar aksiyonlu bir macerayı vadeden film, her bir kahramanın kişisel yaşamına ve aralarındaki ilişkilere vurgu yapmayı hedefliyor. Iron Man, barışın sağlanması için bekletilen bir sistemi yeniden başlatmak ister fakat işler hiç de umduğu gibi gitmez. Bunun üzerine Thor, Kaptan Amerika, Hulk, Nick Fury, Black Widow ve Hawkeye yeniden bir araya gelir. Ultron adıyla bilinen James Spader ise bütün acımasızlığıyla ilerlemekte ve insanoğlunun soyunu tüketmek için korkunç planlar peşindedir. Yenilmezler bir araya gelip savaş başladığında, yeni gizemli karakterler ve gizli ittifaklarla gerilimin dozu iyice artar.

2. Pirates of the Caribbean: At World’s End

2. Pirates of the Caribbean: At World’s End

Maliyet: 370 milyon dolar

Elizabeth, Will ve Kaptan Barbossa’nın, ölüm mekanından Jack Sparrow’u kurtarmalarının ardından düşmanları ile yüz yüze gelirler. Davy Jones ve Lord Cutler Beckett. Beckett bu kez Jones’un kalbinin kontrolünü elinde tutarak onunla gizli bir anlaşma yapar. Bu anlaşmaya göre denizlerde kuralları koyacak ve son Karayip Korsanlar’ından tamamen kurtulacaktır. Jack, Barbossa, Will, Elizabeth ve Tia Dalma ile mürettebatı, dünyanın dört bir yanından, Sao Feng de dahil olmak üzere Korsan Lordları çağırarak birlik oluşturmak zorundadırlar. Çıkacakları yolculukta her türlü tehlike ve ihanet onları beklemektedir.

1. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

1. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Maliyet: 430 milyon dolar

Kaptan Jack Sparrow, tehlikeli sulardaki bol aksiyonlu macerasına dördüncü film ile geri dönüyor. Gençlik Çeşmesi'nin bulunması için İngiltere Kralı'na hizmet etmeyi reddeden Sparrow, kentte kendi adıyla gemisine mürettebat toplayan sahte bir kaptanın olduğunu öğrenir. Sahte kaptanı kovalarken, karşısındakinin aslında geçmişinden geri gelen güzeller güzeli Angelica olduğunu anlar. Angelica da Kral ile aynı şeyin, sonsuz yaşam sağlayan Gençlik Çeşmesi'nin peşindedir. Gençlik yıllarında kalan aşkı ve Angelica'nın şimdiki sahtekar yönü arasında gidip gelen kaptan Jack Sparrow, bir anda kendisini korsan Karasakal’ın gemisi Kraliçe Anne’de eşir düşmüş halde bulur. Kralın tarafında ise esir düşen mürettebatı Gibbs ve ezeli rakibi Kaptan Barbossa da ellerindeki tek haritadan yola çıkarak çeşmeye giden yolu ve ayin rituelinin yapılması için gereken diğer 'malzemeleri' toplama niyetindedir. Aynı hedefe giden iki farklı korsanın yolu gözyaşlarını hiçbir şey için feda etmeyen deniz kızlarını avlarken kesişecektir...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
25
14
12
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gaydırı guppak

narnia günlüklerini ne severdim <3 yüzüklerin efendisi yok şaşırdım