Görüş Bildir
Haberler
Olmadık Olağan Üstü 3 Korkunç Hikaye

Olmadık Olağan Üstü 3 Korkunç Hikaye

Lady
18.08.2016 - 22:19

İşte Burda Ne Olup Olmadığı Belli Olmyan 5 Ürkütücü Hikaye.....

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dolu

Bu Hikaye Arkadaşımın ve Küçük Kardeşinin Malesef  Başına Geldi.İnternette  Tanıştığım Emma Bean Adlı Kız Yurdunda Kız Kardeşi Stephanie Bean le  Kalıyor.Kardeşini Evlatlık Alan Aile Ablasını İstememiş .Kardeşi Evlatlık Alındıktan 3 Hafta Sonra Mesajlarıma Nede Aramalarıma Cevap Vermedi.Ve 2 Gün Sonra Öğrendimki Kaybolmuş Ve Cesedi 4 Ay Önce  Stephanie Bean in Üvey Anne Babasının Bodrumunda Bulunmuş.O gün Aile Karokolda Sorgulanma Sürecinde Olduğu İçin Stephanie Evde Yanlız Benimle Mesajlaşıyor.

+Biliyorum zor Durumdasın Ama Biliyorum Bigün Hepsi Geçicek.

-Saol Ama Hayatım Karardı Nasıl Geçe Bilir.

+Sadece İnan Neden Bole Düşünüyorsun.

-Elimde Diil.

+Kapatmam Gerek Üzgünüm.

Bu Mesajlar Bana Atılan Son Mesajlar .

Evdeki Güvenlik Kayıtlarından Çıkardığım sonuca göre Stephanie Tuvalet Kapısını Çalıyor Sonrasında İçerden Biri Dolu Demiş Gibi Uzaklaşıyor.

Alo!

Küçük Yaşta Annemi ve Babamı Kaybettiğim İçin Büyük Annemle Birlikte Kalıyorum Tabi Eyer Sadece Annemi İse Sanırım Tam Olarak 7 Yaşındaydım Evde Tek Başıma Ders Çalışıyordum Büyük Annem Yan Komşudaydı O  Ara Yoruldum Ve Büyük Annemin Elimi Bile Sürdürtmediği Koliyi Aldım Üstünde Bir Çikolata Markası Vardı Bu İsmi hiç Duymamıştım Kutu Bayağı Eski Ve Tozluydu Koliyi Açtığımda... Bumuydu Yani Kocaman Kutunun İçinde Sadece Bir Kaset vardı Büyük Annemin Odasında Sanırım Kaseti Oynatmak İçin Adı Neydi Onun hm.. Her neyse  O şey Vardı İşte Kaseti Taktım ve Düğmeye Bastım 'Benim Küçük Meleğim Hoşça Kal Umarım Hep Mutlu Olursun Dan....Ve O sıra Ev Telefonu Çaldı Biz Hattı 1 Gün Önce Kesmiştik Ama Alışkanlık İşte Dalgınlıkla Açtım Ve Büyük Annem in Sesiyle Tıpatıp Bir Ses 'Elveda' Dedi Ve Kapattı Küçük Olduğum İçin Arayana Da Bakmadım. Kasede Devam Ettirmeyi Denedim Ama Olmadı.Bir Türlü Olmadı O günden Beri Büyük Annemi Bir Daha Görmedim Asla 15 Yıl Sonra O Evden Taşınmaya Karar Verdim Arkadaşımla Kalacaktım Çok Sıkılmıştım.Büyük Annemim Eşyalarını Bodruma Taşırken Kaset i Taktığım Alet Konuşmaya Bağladı Rooz dan Uzak Dur' Düğmeye Tekrar Bastım Çalışmadı.Sonunda Aklıma O Cümle Geldi. 'Benim Küçük Meleğim Hoşçakal Umarım Hep Mutlu Olursun Dan Rooz dan Uzak Dur'.

Bu Mektup Wanessa Rooz Tarafından Yazılmış Babası Dan Rooz Öldükten 2 Ay Sonra Mr .Rooz   un Evinde Bulunmuştur Polisin İddasına Göre  Wanessa Rooz Mr.Rooz u Öldürdükten Hemen Sonra Intihar Ettiği İdda Ediliyor.

Gardrop!

Ailemle Birlikte Yeni Bir Eve Taşındık.Ben En Büyük Odayı İstedim.ve İsteğim Gerçekleşti.10Yaşındaydım Buna Rağmen Halen Canvarlardan Korkarım.Her neyse Ben Bir Hafta İçinde Odama Yerleştim.1 Yıl Sonra Annem Evimizin Yaşını Kutlamak İçin Pasta Almış.Bende Annem Mutlu Olsun Diye Bari Güzel Bişeyler Gİyiyim Dedim. Demez Olaydım Gardıropta Kıyafetmi Arıyorum Organmı!Belli Deyil.Benim Organ  İhtiyacım Yokki Yoksa Varmı Delirmiş Olmalıyım!!!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lady

Arkadaşlar Gerçekmi Deilmi Bilmiyorum Arkadaşlarımdan Fikir İstedim Gerçekmi Diyede Sormadım Umarım Beğenirsiniz vır vır vır vır vır...:D