Görüş Bildir
Haberler
Kötü Bir Gün Geçirmiş Olsanız Bile Size Saatlerce Kahkaha Attırabilecek 15 Sitcom Dizisi

Kötü Bir Gün Geçirmiş Olsanız Bile Size Saatlerce Kahkaha Attırabilecek 15 Sitcom Dizisi

Gossip Dio
15.09.2022 - 16:03

Sitcom denilince aklımıza o kadar çok dizi geliyor ki... Hepsi birbirinden farklı konular içeren, tıpkı onlarla o anda yaşıyormuşuz gibi hissettiren, karakterlerini benimsediğimiz pek çok dizi var. Aralarında seçim yapmakta zorlanmamanız için hayatın stresinden sizi uzaklaştıracak, düşen motivenizi kısa sürede toparlayacak birbirinden komik 14 sitcom dizisini sizler için listeledik. Şimdiden iyi seyirler 🎥

İçeriğin Devamı Aşağıda

1- The Office

Ofis hayatı hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. 24 Mart 2005 yılında yayın hayatına başlayan The Office, günümüzde de herkesin izleme listesinde. İş hayatını, stresini, yoğunluğunu hem gösteren hem de unutturan başka bir dizi olamazdı. Patron ve ofisteki çalışanlar dizi boyunca kamera ile de diyalog halindeler. İş hayatındaki duygularınıza tercüman olacak bu diziyi izlemeyi unutmayın.

IMDb Puanı: 9.0

Yönetmen: Greg Daniel, Ricky Gervais, Stephen Merchant

Oyuncular: Steve Carell, Jenna Fischer, John Krasinski

2- How I Met Your Mother

Friends severlerin radarına girmeden önce listede How I Met Your Mother'a yer vermek istedik. Her ikisi de bizim için çok değerli tabii ki...19 Eylül 2005'te yayınlanmaya başlayan ve 13 Mart 2014' e kadar yayın hayatını sürdüren bu dizide her duyguyu yaşamak mümkün. Birbirinden farklı karakterlere sahip bu altı arkadaşın dostluğuna şahit olacağınız How I Met Your Mother tam bir durum komedisi. Ana karakterlerden biri olan Ted Mosby'nin eşiyle yani çocuklarının annesiyle nasıl tanıştığına odaklanan ama bir o kadar da hayattan her şeyi içeren bu komedi dizisi her bölümüyle size kahkaha attıracak. How I Met Your Mother severler klubü oluşturma challenge kabul edildi.

IMDb Puanı: 8.3

Yönetmen: Carter Bays,  Craig Thomas

Oyuncular: Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Alyson Hannigan

3- Friends

How I Met Your Mother ve Friends ikisi arasında tercih yapmak imkansız. 1994 yapımı olan ve uzun seneler yayın hayatına devam eden Friends, dostluk konularını en iyi işleyen işlerden biri. 6 farklı karakter ve onların hayata bakış açıları sizi her seferinde gülümsetecek. New York'ta geçen bu dizi hem mekanları hem de oyuncularının başarısıyla izleme listenizin başlarında yer alacak.

IMDb Puanı: 8.9

Yönetmen: David Crane, Marta Kauffman

Oyuncular: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lİsa Kudrow

4- The Big Bang Theory

Size hem zekanızı sorgulatacak hem de ince esprileriyle kahkaha attıracak bir sitcom dizisi daha. The Big Bang Theory yayın hayatına 2007 yılında başlamış olup 2019 yılında final yapmıştır. Bu kadar uzun sürmesinden de anlayacağınız gibi başladığınız zaman kopamıyorsunuz. İki üstün zeka ev arkadaşının, hayata dair yaklaşımları ve insan ilişkileri size bir bölüm, bir bölüm ve bir bölüm daha izlettirecek akıcılıkta. Sheldoon Cooper ve Leonard Hofstadter'ın heyecan dolu hayatına dahil olmak istiyorsanız The Big Bang Theory izlenmek için sizi bekliyor.

IMDb Puanı: 8.2

Yönetmen: Chuck Lorre, Bill Prady

Oyuncular: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco

5- The Good Place

Gerçek dünyadan sizi biraz uzaklaştırıp, ölen bir kadınla kötülüklerin olmadığı bir dünyaya yolluyoruz. 2016 yapımı olan bu dizinin içinde hayattaki hatalara ve ölmeden önce nelerin farkına varmamız gerektiğine değiniliyor. Bunun en büyük örneği de ana karakterlerimizden Eleonor. Elonor çok kötü biri olmasa da bu kötülüklerin olmadığı dünyaya gidecek kadar iyi birisi de değil. O da bunun farkında ki kendisini büyük bir sınavın içinde buluyor. Başka bir evrende en güzel halini yaşayacak olan Eleonor'un macerasına hep birlikte ortak olalım.

IMDb Puanı: 8.2

Yönetmen: Micheal Schur

Oyuncular: Kristen Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- 2 Broke Girls

Bambaşka karakterlere ve hayatlara sahip olan iki farklı kadın ve onların şahane dostluğu. Yoksul bir aileden gelen Max ve zengin bir aileden gelen Caroline para uğruna aynı iş yerinde buluşurlar. Lüks hayatından kopup buralara gelen Caroline tıpkı Max gibi cesur adımlar atarak kendi ayaklarında üzerinde durmaya çalışır. Başta zor olsa da ikilinin birbirine olan desteği ile keyifli bir hale gelir. Bir durum komedisi olan 2 Broke Girls her sahnesiyle yüzünüzde tebessüm oluşturacak.

IMDb Puanı: 6.6

Yönetmen: Whitney Cummings, Michael Patrick King

Oyuncular: Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris

7. New Girl

Aşk acısı bir insanı hayata bu kadar hazırlayabilirdi. 2011 yapımı olan ve 2018'e kadar yayın hayatını sürdüren New Girl, sevgilisinden ayrılmış bir kızın 3 bekar erkekle aynı eve çıkmasını konu alıyor. Yeni kızımız insan ilişkilerinde pek iyi olmadığı için bu yeni hayatıyla hem tecrübe ediniyor hem de kendini geliştiriyor.

IMDb Puanı: 7.7

Yönetmen: Elizabeth Meriwether

Oyuncular: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield

8. After Life

Hem ağlatan hem de bir o kadar kahkaha attıran bir dizi. Ricky Gervais'in yazıp yönettiği After Life, eşini kanserden kaybeden bir adamın hayata nasıl yeni bir bakış açısıyla adapte olduğunu konu alıyor. Ricky Gervais yılların tecrübesiyle dizisinde yer verdiği ince diyaloglarla sizi güldürürken düşündürecek.

IMDb Puanı: 8.4

Yönetmen: Ricky Gervais

Oyuncular: Ricky Gervais, Tom Basden, Tony Way

9. Brooklyn Nine- Nine

2013 yapımı olan bir polisiye komedi dizisi. Brooklyn'deki 99. Bölge Karakolu'ndaki dedektiflerin ve yeni polis şefinin maceralarına tanık olacağınız bu dizide, karakterler arası ilişki sizi kahkaha dolu bir durum komedisine götürecek. Ana karakterlerden biri olan polis şefi Peralta'nın diyaloglarına da gülmeden geçemeyeceğinizin sözünü veriyoruz.

IMDb Puanı: 8.4

Yönetmen: Dan Goor, Micheal Schur

Oyuncular: Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews

10- Modern Family

2009 yapımı olan Modern Family tam bir geniş aile yaşamını gözler önüne seriyor. Aile bireylerinin her birinin yaşamı birbirinden farklı. Sanki ayrı ayrı seçip bir evde toplamışlar gibi. Kendinden yaşça küçük eşi olan Jay Pritchett, bu geniş aileyi eşi Gloria'nın da desteğiyle yönetmeye çalışır. Modern Family renkli karakterleri ile sizleri kahkaha dolu bir serüvene götürecek.

IMDb Puanı: 8.5

Yönetmen: Steven Levitan

Oyuncular: Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen

İçeriğin Devamı Aşağıda

11- Two and a Half Men

Çapkın bir adam Charlie Harper ve eşinden yeni ayrılmış kardeşi Alan Harper'ın yaşamını konu alan 2003 yapımı bir dizi. Bu iki bekar adamın zamanla gözler önündeki değişimine şahit olacaksınız. 12 sezon boyunca süren ama akıcılığıyla göz açıp kapatıncaya kadar biten eğlence dolu bir sitcom sizler bekliyor.

IMDb Puanı: 7

Yönetmen: Lee Aronsohn, Chuck Lorre

Oyuncular: Charlie Seen, Jon Cryer

12- Peep Show

Kız arkadaşından ayrılıp, yakın arkadaşının evine taşınan Jeremy'nin macera dolu yaşamı. Yeni bir ev arkadaşına adapte olmak, sevdiğin insanın artık yanında olmaması oldukça zor ama bu dizi ile ne kadar komik olabileceğini de göreceksiniz.

IMDb Puanı: 8.7

Yönetmen: Jesse Armstrong, Sam Bain, Andrew O' Connor

Oyuncular: David Mitchell, Robert Webb, Matt King

13- Fleabag

Bu dizideki karakterimiz Fleabag'in başına ne kadar kötü olay varsa hepsi gelmiş. En yakın arkadaşını korkunç bir kaza sonucu kaybetmek, düzensiz bir aşk hayatı, sıkıntılı bir ekonomik süreç, sorunlu aile ilişkileri yani ne ararsanız var. Karakterimiz ise bu duruma karşı o kadar güçlü ki her olaya karşı yaklaşımıyla sizi güldürecek.

IMDb Puanı: 8.7

Yönetmen: Phoebe Waller Bridge

Oyuncular: Phoebe Waller Bridge, Sian Clifford, Olivia Colman

14- Grace and Frankie

2015 ve 2022 yılında yayınlanan, kocalarının sırlarını öğrendikten sonra birbirlerine destek olan iki kadının yani Grace ve Frankie'nin komedi dolu hikayesi. Kocalarının sırları sandığınız gibi bir sır değil... Uzun yıllardır birlikte çalışan eşler zamanla birbirlerine sevgi dolu bakmaya başlarlar. Bu durumda Grace ve Frankie kendilerini çıkmaz bir yolda bulurlar. Zıt karakterlere sahip bu ikilinin dostluğunun getirdiği komedi sizi çok güldürecek.

IMDb Puanı: 8.2

Yönetmen: Marta Kauffman

Oyuncular: Jane Fonda, Lily Tomlin, Sam Waterston

15- Workin' Moms

Çocuk sahibi olmak başlı başına zaten bir sorumlulukken, çalışırken çocuk sahibi olmak daha da büyük bir sorumluluk. Çalışan anneleri konu alan bu dizi, anneliğin iş hayatıyla birlikte ne kadar zor olduğunu gözler önüne seriyor. Bu durum gözünüzü korkutmasın tabii ki. Karakterlerimiz tüm güçlü yanlarıyla nasıl başa çıkabileceklerini gösteriyorlar bizlere. Gülmeye ve aynı zamanda öğrenmeye hazır olun.

IMDb Puanı: 7.7

Yönetmen: Catherine Reitman

Oyuncular: Catherine Reitman, Dani Kind, Philip Sternberg

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nazlı

Friends en düşük iki numara da olmalıydı.

Nazlı

Modern Family pek sarmıyo gibi

Ülgen Han

Community gibi bir şaheserin listede olmaması...