Görüş Bildir
Haberler
Steam Önerilen Dolar Kurunu Arttırdıktan Sonra Zam Gelmeden Alınması Gereken 10 Oyun

Steam Önerilen Dolar Kurunu Arttırdıktan Sonra Zam Gelmeden Alınması Gereken 10 Oyun

Steam dün Türkiye için önerilen dolar kuruna zam yaparak biz oyuncuları şok etmeyi başarmıştı. Bunun üstüne çoğu oyuna zam gelmeye başladı bile. Bizde sizlere zam yemesi muhtemel fakat hala eski fiyatından satılan, aynı zamanda Cadılar Bayramı indirimlerine giren oyunlardan bir liste hazırladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Resident Evil Village

1. Resident Evil Village

Fiyatının artması muhtemel oyunlardan birisi daha. Özellikle yayıncı CAPCOM olunca fiyat artışı görmemek saçma olur. 2 ve 3'ünde fiyatının arttığı göz önüne alınırsa asla kaçırılmaması gereken bir oyun Resident Evil Village. Şuan Cadılar Bayramı indiriminde ve fiyatı sadece 201,75 TL.

2. Hollow Knight

2. Hollow Knight

Zam yeme ihtimali olan oyunlardan birisi daha. Oldukça popüler ve oynaması keyifli olan Hollow Knight, Cadılar Bayramı indirimi ile birlikte şuan 12 TL'ye alınabilecek en güzel oyunlardan birisi. İndirim dönemi bitince fiyat artışı ile karşı karşıya kalma potansiyeli yüksek duruyor.

3. Days Gone

3. Days Gone

Muhteşem bir fiyatla karşımıza çıkan Days Gone, exclusive olup sonradan PC'ye gelen nadir oyunlardan birisi. PlayStation PC LLC, geçtiğimiz günlerde Uncharted'a zam yapmıştı. Bu sebeple indirim döneminden sonra fiyat artışı muhtemel gözüküyor. İndirimli haliyle birlikte sadece 131,60 TL.

4. Dying Light 2 Stay Human

4. Dying Light 2 Stay Human

Zam gelmesinden korktuğumuz bir yapım daha. Dying Light 2 Stay Human, 2022 başlarında çıkmış fakat fiyat artışı korkusuyla karşı karşıya bırakmamıştı bizi. Ne yazık ki önerilen dolar kurunun artmasıyla birlikte zam gelmesini beklediğimiz oyunların başında geliyor kendisi. Eğer ilk oyuna sahipseniz Dying Light - Halloween Bundle paketiyle birlikte oyunu 174,50 TL üzerinden satın alabilirsiniz. Eğer ilk oyun sizde bulunmuyorsa 349,00 TL gibi bir fiyatla sahip olabilirsiniz.

5. Black Mesa

5. Black Mesa

Her indirim döneminde mutlaka önerilen Black Mesa, fiyat artışı gösterebilecek potansiyelinde bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Muhtemelen son kez bu fiyata alınabilecek ve şuan indirimli haliyle 7,75 TL. Kaçırılmaması gereken bir fırsat adeta.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Shadow Warrior 3

6. Shadow Warrior 3

İlk 2 oyunun kur artışından sonra 280 TL bandında görülmesi herkesi şaşırtmıştı. Shadow Warrior 3, fiyatın artması muhtemel oyunlar arasında geliyor. İndirimli haliyle 54,50 TL'ye alınabilen oyun Cadılar Bayramı indirimi bittiği zaman zam görecektir.

7. Friday the 13th: The Game

7. Friday the 13th: The Game

Popüler korku oyunu Friday the 13th: The Game'de zam yiyebilecek oyunlar arasında yerini koruyor. İndirimsiz haliyle bile 25,00 TL'ye satılan yapım, önümüzdeki günlerde fiyat artışıyla karşımıza çıkacaktır.

8. Zombie Army Trilogy

8. Zombie Army Trilogy

İlk 3 oyunu bir yapım içerisinde buluşturan Zombie Army Trilogy, harika fiyatıyla karşımıza çıkıyor, şu anlık. Fiyat artışıyla karşı karşıya kalması muhtemel oyun, indirimle birlikte 9,75 TL'ye alınabilir durumda.

9. The Witcher 3: Wild Hunt

9. The Witcher 3: Wild Hunt

İndirim dönemlerinin vazgeçilmez oyunlarından birisi olan The Witcher 3: Wild Hunt, almayanı yuhaladıkları bir fiyatla karşımıza çıkıyor. Her ne kadar CD PROJEKT RED Türk oyuncularının dostu bir firma olarak bilinse bile önerilen kur politikasına uymaları saçma karşılanamaz. Game of the Year Edition paketi tam tamına 14,99 TL.

10. DOOM

10. DOOM

Sevip sayılan DOOM, fiyat artışının olması muhtemel oyunlardan birisi olarak görülüyor. İndirimli haliyle 44,75 TL'ye alınabilen yapım, son indirim dönemini yaşıyor gibi gözüküyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
11
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yunus Öztürk

Day's gone'a o kadar para vericegime torrent time :)

Adolf Hitler

Black mesa 31 TL