Görüş Bildir
Haberler
LoL Gibi Ama Farklı: İster Arkadaşlarınızla İster Yalnız Oynayabileceğiniz MOBA Türündeki 10 Ücretsiz Oyun

LoL Gibi Ama Farklı: İster Arkadaşlarınızla İster Yalnız Oynayabileceğiniz MOBA Türündeki 10 Ücretsiz Oyun

luna
25.10.2022 - 16:33

Birbirinden iyi grafiklere sahip bir oyun deneyimi yaşayabileceğiniz MOBA türündeki oyunlar için sizi içeriğe alalım!🎮

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Battlerite

1. Battlerite

Her oyun karakterinin kendine özgü yeteneklerinin olduğu Battlerite oyunuyla 2'li ve 3'lü takımlar kurarak arenanın tozunu attırabilirsiniz! Nişan alma yeteneklerini, geliştirebileceğin kabiliyetleri kullanarak takım arkadaşlarınla birlikte rakiplerinize hasar verip arenanın kazananı olmayı sağlayabilirsiniz.

2. Fault: Elder Orb

2. Fault: Elder Orb

5'li takımlar halinde iki takımın kıyasıya mücadele verdiği Fault: Elder Orb üçüncü şahıs MOBA oyunları arasında yer alıyor. Yirmiyi aşkın karakteriyle ve bu karakterleri güçlendirebileceğiniz çeşitli öğeler, aspectler ile oyun içerisinde aksiyonu ve gerilimi sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

3. Dota 2

3. Dota 2

Dota 2, 5 oyuncudan oluşan iki takımın Radiant ve Dire adındaki haritalardaki mücadelesine dayanan bir oyundur. Beş kişiden oluşan dev takımınızla rakip takımın merkez üssünü yok etmek için binlerce taktik uygulayabileceğiniz Dota 2 gerek grafikleriyle gerek oyun oynama biçimiyle hayran bırakıyor.

4. Heroes of Newerth

4. Heroes of Newerth

Heroes of Newerth, Legion ve Hellbourne olarak adlandırılan iki takım arasındaki mücadeleye dayanmaktadır. Oyunun üzerine kurulduğu hikaye ve karakterlerin bireysel hikayeleriyle birlikte zenginleşen Heroes of Newerth, Meydan Savaşı (Mid Wars), Caldavar Ormanı (Forest of Caldavar) ve Çatlak Savaş (Rift Wars) adlı üç haritada oynanabilmektedir.

5. Awesomenauts - the 2D moba

5. Awesomenauts - the 2D moba

Aksiyon dolu bir maceraya hazırsan 3 kişilik takımlarla galaksinin hakimiyetini ele geçirebileceğin Awesomenauts -the 2D moba tam da aradığın oyun! Oyuna eklenen yenilikler ve yaratabileceğiniz yetenekler ile karakterler sayesinde stratejilerinizi güçlendirebilir kazanmak için farklı yollar deneyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Overwatch 2

6. Overwatch 2

Özgün karakter ve hikayeleriyle MOBA ve FPS oyun türlerinin karışımından oluşan Overwatch 2, 5 kişilik takımlar halinde oynanmaktadır. Damage, Tank ve Support yeteneğine sahip üç farklı karakter türü bulunmaktadır. 22 haritanın, 6 farklı modun ve 35 kahramanın yer aldığı bu oyunda her oyun karakterinin yeteneğini iyi bir şekilde kavrayabilmek oldukça büyük öneme sahip!

7. SMITE

7. SMITE

Smite üçüncü şahıs bakış açısına sahip MOBA türündeki bir oyundur. Smite oyununda kitap ve mitolojide yer alan birçok farklı tanrıyı görmeniz mümkündür. SMITE x Avatar: The Last Airbender ise Avatar: Son Hava Bükücü adlı çizgi dizide yer alan Aang, Zuko ve Korra karakterlerini görüyoruz. Oyunda bu karakterlerin Hades ve Medusa gibi antik mit tanrılarına karşı mücadeleleri yer almaktadır.

8. Heroes of Storm

8. Heroes of Storm

5'li takımlar halinde oynanan Heroes of Storm takımınızın gücüne güç katabileceğiniz birçok özellik barındırıyor. Warrior, Assassin, Support ve Specialist olmak üzere dört tür karakterin bulunduğu oyun çerisinde on harita bulunuyor ve bunlardan birkaçı Battlefield of Eternity (Sonsuzluğun Savaş Alanı), Sky Temple (Gökyüzü Tapınağı), Cursed Hollow (Lanetli Boşluk) ismine sahiptir.

9. Paladins

9. Paladins

MOBA ve FPS oyun türündeki Paladins birçok farklı karakterlerle tam bir takım oyunu! 20'ye yakın şampiyonu yani koyun karakterinin olduğu oyunda farklı haritalarda karşı takımın oyuncalarıyla çarpışırken arenanın heyecanını sonuna kadar yaşayacaksınız. Karakterinizi güçlendirmek için oyun içerisinde kazandığınız parayla savunma, saldırı, iyileşme gibi çeşitli güçlendiriciler de satın alabilirsiniz.

10. Arena of Valor

10. Arena of Valor

Her karakterin kendine özgü yeteneklerinin bulunduğu Arena of Valor 5 kişilik takımlarla heyecanlı bir arena deneyimi sunuyor. League of Legends benzeri bir oyunu mobil cihazında da oynamak isteyen birçok oyuncunun şans verebileceği bu oyunda yaratıkları öldürerek, oyuncuları yenerek deneyim kazanılıyor. Bu deneyimler oyuncuların seviye atlamasında ve para kazanmasında yardımcı olarak oyunda güçlenmelerini sağlıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın