Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
26.03.2014 - 08:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın kuzey ve batısı, Doğu Akdeniz'in doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile İzmir, Manisa, Aydın'ın kıyı ilçeleri, Çankırı, Kayseri, Sivas, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin'in kıyı ilçeleri, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Muş, Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Doğu Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, gece saatlerinde Bayburt çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve batı, Karadeniz kıyıları ile zamanla Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Çeşme ile sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esmesi bekleniyor

BÖLGELERİMİZDE HAVA

  • MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde Çanakkale çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batısının yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde il geneli ile akşam ve gece saatlerinde batı kıyı ilçeleri (Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Havran) sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

ÇANAKKALE Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 15

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 16

TEKİRDAĞ Parçalı ve çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 15

  • EGE

Parçalı yer yer çok bulutlu, ilk saatlerde Çeşme çevrelerinin, öğle saatlerinde İzmir ve Manisa il geneli ile Aydın'ın kıyı ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; sabah saatlerinden itibaren Çeşme çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu 15

AYDIN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kıyı ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde Çeşme çevreleri, öğle saatlerinde il geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu 16

  • AKDENİZ

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, Adana, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş çevrelerinin hafif olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak yağışlı 23

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu 19

ISPARTA Parçalı ve az bulutlu 15

MERSİN Parçalı ve çok bulutlu 21

  • İÇ ANADOLU

Parçalı, kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu, Çankırı, Kayseri ve Sivas çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı bulutlu 16

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu 16

KONYA Parçalı bulutlu 16

NEVSEHİR Parçalı ve çok bulutlu 15

  • BATI KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esmesi bekleniyor.

BARTIN Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 17

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 16

KASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 16

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatler ile akşam saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 14

  • ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz, Giresun, Trabzon, Rize ve Gümüşhane ile Artvin'in kıyı ilçelerinin yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Bayburt çevrelerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ÇORUM Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 18

GİRESUN Parçalı çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 15

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 14

TRABZON Parçalı çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 15

  • DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı ile Erzurum, Bingöl ve Muş çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ELAZIĞ Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 18

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu 11

IĞDIR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 21

MUŞ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif yağmurlu 15

  • GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Adıyaman, öğle saatlerinde Diyarbakır çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı 20

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı 19

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu 18

ŞANLIURFA Parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu 22

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, akşam saatlerinden sonra güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında yer yer orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında yer yer orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, kuzeyi sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneybatı, akşam saatlerinden sonra güneyinde güneydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında yer yer orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı yer yer çok bulutlu, doğusu hafif sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatı, zamanla kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.meteoroloji.gov.tr/tahmin/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0