Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
11.12.2015 - 08:45

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyıları, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Kırklareli'nin kıyı kesimleri, Çanakkale'nin doğusu, Bursa, Balıkesir'in kuzey ilçeleri ile zamanla Muğla, Aydın, Denizli, Burdur, Antalya, Uşak, Isparta ve Manisa'nın doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesiyle birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yollarda buzlanma nedeniyle trafikte ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Kırklareli'nin kıyı kesimleri, Çanakkale'nin doğusu, Bursa ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinin aralıklı ve hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin güneydoğusunda hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzeyi aralıklı ve hafif yağmurlu 8

BURSA Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı ve hafif yağmurlu 10

İSTANBUL Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı ve hafif yağmurlu 11

KIRKLARELİ Parçalı yer yer çok bulutlu, kıyı kesimleri aralıklı ve hafif yağmurlu 8

EGE

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Muğla, akşam saatlerinde Aydın ve Denizli, gece saatlerinde Uşak ve Denizli çevreleri ile Manisa'nın doğu kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 10

DENİZLİ Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 12

İZMİR Parçalı bulutlu 13

MANİSA Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde doğu kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı 11

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Antalya'nın batı ilçelerinin, akşam saatlerinden itibaren Antalya, Burdur ve Isparta çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 19

ANTALYA Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde batı ilçeleri, akşam saatlerinden itibaren il geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18

HATAY Parçalı ve az bulutlu 16

MERSİN Parçalı bulutlu 19

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla güney ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 9

ÇANKIRI Az bulutlu ve açık 7

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık 7

KAYSERİ Az bulutlu 10

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU Parçalı yer yer çok bulutlu 6

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve hafif yağmurlu 10

KARABÜK Parçalı yer yer çok bulutlu 7

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve hafif yağmurlu 9

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu 9

ORDU Parçalı bulutlu 12

SAMSUN Parçalı yer yer çok bulutlu 12

TRABZON Parçalı bulutlu 12

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZURUM  Az bulutlu ve açık 2

KARS Az bulutlu ve açık 3

MALATYA Az bulutlu ve açık 11

ŞIRNAK Az bulutlu ve açık 10

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 14

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 12

SİİRT  Az bulutlu ve açık 12

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 15

DENİZLERDE HAVA

Marmara ve Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısı yağmurlu Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), doğusu 2 ila 4 (10-30 km/s), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m doğusu 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu yağmurlu Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde Dalga: 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, sağanak yağışlı. Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60km/s), güneyi 4 ila 6 (30-50 km/s) , Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), açıkları 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, orta ve kuzeyi 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Batı Akdeniz öğle saatlerinde sağanak yağışlı. Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, batısı güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0