Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Delisin?

etiket Yüzde Kaç Delisin?

Sen de içindeki deli kişiliğin farkındasın. Fakat ne kadar farkındasın? Biz sana bunu söyleyeceğiz. 

Çöz ve öğren!

Not: Bu bir eğlence testidir. Çok da üstünüze alınmayın ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bunlardan hangisi seni çok öfkelendirir?

2. Bu özelliklerden hangisi sende var ve aslında olmasını istemiyorsun?

3. Geleceğe değil de sürekli olarak geçmişte yaşayıp, orada takılıp kalanlardan mısın?

4. "Delilik bir tercihtir... " bu söze ne kadar katılıyorsun? Puan ver bakalım.

5. Çok meşgul olduğun bir anda, kendi işini yaptırmak için sana gelip sürekli bir şeyler söyleyen birisi var. O an ne yapmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Her şeye şüpheyle yaklaşanlardan mısın?

7. Bu ölüm türlerinden hangisi seni korkutmaz?

8. Etrafındaki insanlar seni eleştirdiği zaman içinden ne geçiyor? Doğruyu söyle 😃

9. "Aşık olan herkes deliliğe bir adım daha yaklaşırken, normalleşenler gururuna saplanıp kalır." bu söze ne kadar katılıyorsun? Puan ver bakalım.

10. Hadi hayal gücünü zorla, ne görüyorsun?

10. Hadi hayal gücünü zorla, ne görüyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Delisin!

%100 Delisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin delilik oranın yüzde 100. Tam anlamıyla deli bir kişiliğe sahipsin. Senin ruhunda deli kanı var. Kimse sana bir şey demesin, kimse senin hakkında yorum yapmasın, kimse karışmasın istiyorsun. He karışana da ağzının payını çok iyi bir şekilde veriyorsun. Yeni bir ortama girdiğin zaman kolay kolay kimseyle muhatap olmazsın. Dış görünüşünden de ötürü insanlar sana yaklaşmaya korkuyorlar zaten. Çünkü deli kişiliğin dışına da çok pis bir şekilde yansıyor. Aslında çok şüpheci  bir insan olduğundan kimseye yaklaşmıyorsun. Yaklaştığın insanlara da çok normal davrandığın söylenemez. Kim olursa olsun hayatında hep baskın bir kişiliğe sahip olmak istiyorsun. Hep sen hep sen. Biraz da bencil bir kişiliğe sahipsin. Eşyalarına dokunulmasından nefret edersin. Çünkü sadece sana ait olmasını istiyorsun. Şu hayatta gerçekten çok değer verdiğin bir  kaç insan var. Ve o insanları asla başkasıyla paylaşamazsın. Biraz psikopat bir yanın var. Ama özünde iyi bir insansın. İnsanlar senin bu huyunu içten içe seviyorlar. Biraz dengesizsin de. Ne yapacağın hiç belli olmuyor. Hatta bazen senin hakkında deli deli davranıyor dediklerini duyuyorsun. Ama sen de onlara hak veriyorsun. Kabul et 😀

%75 Delisin!

%75 Delisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin delilik oranın yüzde 75. Buna şaşırdığını düşünmüyoruz. Çünkü sen de etrafındakiler de bunun farkındasınız. İnsanlara olan tavrın, kafandaki düşüncelerin, hayat tarzın tam olarak senin deli bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor. İnsanlara karşı olan tavrın biraz sıkıntılı olsa gerek. Çünkü her insanı öyle kolay kolay sevmiyorsun ve bunu çok fazla belli ediyorsun. Kafanda sürekli bir şeyler kuruyorsun ve takıntı haline getiriyorsun. Bu takıntılı halin senin insanlara karşı fazla ön yargılı bir insan haline getiriyor. Bunun yanında fazla sinirli bir yapıya sahipsin. Bir anda delirebiliyorsun. Fazla tepki gösteriyorsun. İnsanların senin alanına girmesinde nefret ediyorsun ve insanlara kötü davranabiliyorsun. Bunu sözlerinle, ağır ve sert bir şekilde yapıyorsun. Ne desek bilemedik. Sonuçta deli bir kişiliğe sahipsin.

%50 Delisin!

%50 Delisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin delilik oranın yüzde 50. Ruhunun yarısı deli açıkcası. Deli olan tarafını her zaman göstermiyorsun. Ama gösterdiğin zaman senden fazlasıyla korkuluyor. Çok normal olmadığını söylemeliyiz. Çok sinirli bir yapın var. Herkes bunun farkında ve sana o zamanlarda yaklaşmaktan fazlasıyla çekiniyorlar. O an kimseyi düşünmeden kırıp döküyorsun. Kimse umurunda olmuyor. En sevdiklerine bile acımadan kıyabiliyorsun. Kafana estiği gibi davranıyorsun. Kim ne demiş ne yapmış asla umursamıyorsun. Deli kişiliğinin yanı sıra aslında çok sakin bir yanında var. Nerede ne zaman bu kişiliğini yansıtacağını çok iyi biliyorsun. Daha doğrusu kime yansıtacağın konusunda oldukça iyisin. Bu dengeyi kurabiliyorsun. Bu senin hayatına oldukça kolaylık sağlayacaktır. Geçmişin ile bazı sıkıntılar var. Bunu içten içe atamıyorsun. Hala orada yaşıyorsun. İçinde biriken kin ve öfke var. Ama bir şey yapamayacağını da çok iyi biliyorsun. Sadece bunlardan ders çıkarman gerektiğini bilip ona göre hareket ediyorsun. Oldukça temkinlisin.

%25 Delisin!

%25 Delisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin delilik oranın yüzde 25. Fena bir oran değil açıkcası. Yani aslında biraz deli olduğunun farkındasın ama bu seni fazla etkilemiyor. Yerli yerinde davranmasını biliyorsun. İnsanlara yaklaşımın sırasında kafanda deli sorular, düşünceler oluyor. Fakat bunlara fazla takılmadan davranmasını biliyorsun. Kendine engel yaratacak veya zarar verecek hale getirmiyorsun.  Geçmişte takılı kaldığın bir sürü olay var ve o olaylardaki kişileri hala aklından çıkaramıyorsun. Bu kişilere karşı çok öfkelisin. Ama onun dışında kafanda fazla kurduğun bir şey yok. Ara ara ani sinirlenme yaşıyorsun. Deliliğin tutuyor. Ama bu her insanda vardır. O yüzden sıkıntı yaratacak bir olay değil. Ama bir olay var ki seni fazlasıyla delirtiyor. Eleştirilmekten nefret ediyorsun. Biri seni eleştirdiği zaman onun boğazına yapışmak istiyorsun. Bu olay senin deli yanını ön plana çıkarıyor. Aman dikkat!

%1 Delisin!

%1 Delisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin delilik oranın yüzde 1. Senin kanında bir gram bile delilik yok. Sen o kadar normalsin ki gerçekten her şeyi olması gerektiği gibi yaşıyorsun. Aklında şüphelere, tedirginliklere yer vermeden ilerliyorsun. İçinde en ufak bir öfke bile yok. Geçmiş geçmişte kalmış senin için. Kafan her zaman için çok rahat. Gayet sakin bir kişiliğe sahipsin. Bunu her zaman koruyorsun. Hayatında her zaman mutluluğa önem verirsin. Sana zarar verecek şeylerden hep uzak duruyorsun. İnsanlara hep samimi bir şekilde yaklaşıyorsun. İçindeki iyiliği ve güzelliği etrafına saçıyorsun. Bu yüzden de her zaman için çok seviliyorsun. Özünde çok düşünceli bir insansın. İnsanları kırmaktan, üzmekten nefret edersin. O yüzden insanları anlamak senin için çok önemlidir. Bu güzel kişiliğin sana mutluluk veriyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1987
1021
595
290
288
199
150
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?