Görüş Bildir
Haberler
Yatakta Hangi Alete Benziyorsun?

etiket Yatakta Hangi Alete Benziyorsun?

Haydi bakalım daha önce seks yapmışlar bir adım öne çıksın da testi çözerek yatakta hangi alete benzediklerini görsünler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce bize hangi cinsiyetten hoşlandığını söyle.

2. Hangi ünlüyle sevgili olmak isterdin desek?

3. Ne kadar çabuk sinirlenen bir insan olduğunu puanla. (1 en düşük 6 en yüksek)

4. Aşağıdaki yatak odalarından hangisi senin için en ideali?

5. Hangisinde daha çok vakit geçiriyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence hangi oyunu oynamak daha keyifli?

7. İmkanın olsa hangisini evcil hayvanın olarak beslemek istersin?

8. Son olarak hangi renk seni daha çok tahrik ediyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dikiş makinesi!

Dikiş makinesi!

Sen yatakta dikiş makinesi gibisin. Bitmek bilmez bir enerjin var ama duracağın yeri de iyi biliyorsun. Doğal olarak ustayı doğru seçtiğin zaman da ortaya çıkan sonuç mükemmel. Yalnız dikkat et acemilerin elinde harcanır gidersin. Kulağına küpe olsun.

Darbeli matkap!

Darbeli matkap!

Sen yatakta darbeli matkap gibisin. Hay maşallah. Senden ne uçan kurtulur ne de kaçan. Sürekli hücum pres sürekli baskı. Hiç geri vites yok hep ileri. Adeta bir libido patlaması. Senin gibi hardcore'cu eskisi kadar kalmadı artık. Vur vur inlesin komşular dinlesin.

Pompa!

Pompa!

Sen yatakta pompa gibisin. İşin gücün vakumlamak. Aslında bu işin duygusallığını seviyorsun ama belli bir yerden sonra da seni tutabilene aşk olsun. Onun da hastası ayrı tabii. Ama bazen de karşına bu ne be vatoz gibi yapıtın diyenlerin çıkması da normal. Herkesin kendi tercihi. Sen de sana uygun partneri bulursan samanlığı seyran etmen işten bile değil.

Tornavida!

Tornavida!

Sen yatakta tornavida gibisin. Yavaşsın mavaşsın ama işini de tam layığıyla yapıyorsun. Senin gibisi her eve lazım. Alet çantasının olmazsa olmazısın zaten. Seni en çok zorlayan yalama olmuş vidalar. Bir de onları çevirebilsen elinden her şey gelmiş olacak ama o kadar kusur kadı kızında da olur.

Zıpkın!

Zıpkın!

Sen yatakta zıpkın gibisin. Atik, seri, vurdu mu yapıştıran ancak acemilerin elinde de çok tehlikeli. O yüzden dikkat et kendini acemilerin kollarına bırakma. Yoksa çok büyük sıkıntılar çıkar. Ama bir profesyonelin eline geçersen üff diyorum. Uçar gidersin. Attığını da 12'den vurursun.

Balta!

Balta!

Sen yatakta balta gibisin. Tamam kabul bir vurdun mu ortadan ikiye yarma konusunda hiç sıkıntın yok ama bu işler yatakta öyle olmuyor. Azıcık başka şeyler de lazım. Romantizm de lazım. Sen direkt bodoslama olaya girenlerdensin. Yapma etme. İleride yaşlanınca anlarsın balta gibi yarmanın aslında tek başına bir anlam ifade etmediği. Performansta sıkıntı yok ancak diğer konularda kendini biraz geliştirsen hiç de fena olmaz.

Buzdolabı!

Buzdolabı!

Sen yatakta buzdolabı gibisin. Belki içi boş değil ama soğuk ve sevimsiz. Öylece duruyorsun sadece. Ekstra yaptığın hiçbir şey yok. Hem kendine hem karşındaki yazık. Bizden söylemesi biraz daha çaba göster ve bu işi karşındakini geçtik sadece kendin için keyifli hale getir. Tavsiyelerimize kulak ver ve böyle gitmeyeceğinin farkına var.

Baskül!

Baskül!

Sen yatakta baskül gibisin! Yük ne kadar ağır olursa olsun çekmesini biliyorsun ama sana da yazık. Biraz dinlen biraz soluklan. Öyle her isteyeni her istediği zaman tartmak zorunda değilsin. Bir iki kere arıza ver yanlış tart bak bakalım bir daha senin gönlünü hoş tutmadan tarttırabilecekler mi kendilerini!

Vantilatör!

Vantilatör!

Sen yatakta vantilatör gibisin. Esmekte, gürlemekte problem yok. Bir konuşmaya başladın mı mangalda kül bırakmıyorsun ama soğutmuyorsun da. Lafa gelince şöyle iyi böyle harika icraate gelince yarım yamalak. Klima varken senin ömrün pek uzun olmaz bizden söylemesi. Gerçi senin de klimadan daha iyi olduğun özelliklerin yok değil. En azından klimaya göre daha içten, daha samimi, daha doğalsın. Çok daha 'bizden' birisin. Ama bu halinle yeterli değil. Yalnız az biraz çalışırsan üstesinden gelemeyeceğin bir şey olmadığını da eklemeden bitirmeyelim.

Jeneratör!

Jeneratör!

Sen yatakta jeneratör gibisin. O ne enerji! Gerçekten insanlar senin hızına yetişmekte zorluk çekiyor. Keşke herkes senin kadar randımanlı olsa. Azıcık benzinini aldın mı senden iyisi yok. Bu çalışkanlığınla her daim takdir toplamayı başarıyorsun. Karşındakini mutlu ettiğin için de partnerin seni mutlu etmek için hiçbir masraftan kaçınmıyor. Benzinini hep süper dolduruyor. Gönlünü hoş tutup sana gözü gibi bakıyor. Kazan kazan dedikleri bu olsa gerek.

Mikser!

Mikser!

Sen yatakta mikser gibisin. Fazla dönmekten olacak kafan biraz karışık. Ancak devrini aldıktan sonra öyle bir performans sergiliyorsun ki gerçekten eline kimse su dökemez. Ancak kabına dökerler onu da sen zaten karıştırır hamur edersin. Performans gerçekten muhteşem. Seni ayakta alkışlamamak için hiçbir sebep yok. Bravo. Tebrik ederiz.

Somun!

Somun!

Sen yatakta somun gibisin. Bir kitledin mi imkanı yok senden kurtulmanın. Önce etrafında pervane olup dönüyorsun sonra öyle bir yapışıyorsun ki seni ayırmak için özel çaba gerekiyor ki bazen o bile yetersiz kalıyor. Sımsıkı sararak bütün kontrolü kendi avuçlarının arasına alıyorsun. Sıkıysa senin istediğinden farklı bir şey yapsınlar. İmkanı yok yapamazlar. Asla izin vermezsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1014
725
273
265
140
117
85
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

aq ben buraya ne saf düşüncelerimle gelmiştim

Genzo Wakabayashi

testin başlığını okumadan mı ?

Taylan Okur

İçimde hep "ya bim poşeti" çıkarsa diye bir korku vardı.