TRT Haber’de stüdyodan kanal merkezine yapılan bir canlı bağlantı sırasında arka plandaki bir kadın sinir krizi geçirdi. 'Yeter' diye bağıran kadın, üzerindeki ceketi yırtarak yere fırlattı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
İşte TRT yayınında yaşanan olayın görüntüleri:
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
TRT Haber'de yapılan bir canlı bağlantı sırasında ortalık karıştı.

Kanal merkezine yapılan bir canlı bağlantı sırasında arka plandaki bir kadın sinir krizi geçirdi. 'Yeter' diye bağıran kadın, üzerindeki ceketi yırtarak yere fırlattı. Olayı farkeden reji, arka plandaki görüntüyü kaldırarak sesi kıstı. Olayın detayları hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
2007 yılında başladı medya sektörü maceram, 2009 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi İnternet Gazeteciliği ve Yayıncılığı bölümünden mezun olunca daha da perçinlendi.
Türkiye’nin en büyük medya kuruluşlarında stajyer, editör, haber müdürü ve danışmanlık gibi görevler aldıktan sonra 2022 yılından bu yana Onedio’dayım.
‘Eşik bekçiliğidir’ diye ustalarımızdan öğrendiğimiz gazeteciliğin ‘etik’ değerlerine inanarak ve sadık kalarak Türkiye ve dünya gündemini en sıcak haliyle size iletmeye çalışıyorum.
Tüm içerikleri




Yorum Yazın