Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Tarz Bir Gençsin?

Sen Ne Tarz Bir Gençsin?

Gençlik insanın üretmek, gülmek, eğlenmek için neden bulduğu dönem. Belki de insan hayatının en güzel yılları. Peki sen nasıl gençsin? Haydi teste!

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de bize bu renklerden hangisini daha çok sevdiğini söyle hadi!

3. Senin hafta sonlarının vazgeçilmezi bunlardan hangisi diye sorsak?

4. Peki sence sen kendi çevrende ne kadar popüler bir tipsin?

5. Hadi o zaman bize bir de en sevdiğin müzik türünü söyle!

6. Hayatının geri kalanını geçirmek isteyeceğin bir şehir seçme şansın olsaydı, bunlardan hangisini seçerdin?

7. Kendini 1 kelimeyle anlatmanı istiyoruz şimdi de. Seç bakalım hadi!

8. Son olarak sana şunu soralım: Aşk hayatın nasıl gidiyor?

Her İşe Yetişen, Sosyal Tip!

Senin bitmek bilmeyen bir enerjin var. Bir orada bir buradasın. Hem derslerine, hem sosyal hayatına, hem de kendini geliştirmeye vakit ayırabiliyorsun. İnsanlar senin uyumadığını düşünüyor. Çünkü her an her yerde olabilirsin sen. Seni çok iyi anlıyoruz. Biz de zamanında genç olduk :) Genç yerinde durmaz, genç eğlenmek ister. İşte tam da bu yüzden Benim Festivalim tam senlik! İstanbul’un köklü liselerinin katılımıyla gerçekleşen Benim Festivalim güzel sahne performanslarının yanı sıra; sosyal sorumluluk, spor, kültür, sanat ve spor aktiviteleriyle seni bekliyor. Detaylar için tıkla!

Kendi Kendine Eğlenebilen, Cool Tip!

Sen yalnızlığı sevenlerdensin. Kendi kendine yetebildiğini fark ettiğinden beri hiç kimseye ihtiyaç duymuyorsun. Tabii ki arkadaşların, dostların var. Onlarlayken mutlusun ve eğleniyorsun ama yine de herkesle yüz göz olmayı sevmiyor, kendini biraz uzakta tutuyorsun. Seni çok iyi anlıyoruz. Biz de zamanında genç olduk :) Genç yerinde durmaz, genç eğlenmek ister. İşte tam da bu yüzden Benim Festivalim tam senlik! İstanbul’un köklü liselerinin katılımıyla gerçekleşen Benim Festivalim güzel sahne performanslarının yanı sıra; sosyal sorumluluk, spor, kültür, sanat ve spor aktiviteleriyle seni bekliyor. Detaylar için tıkla!

Sen Partilerin Efendisi, Festivallerin Vazgeçilmezisin!

Sen eğlenmeyi hayat tarzı haline getirmişsin. Hatta sen yoksan parti de yok desek yeridir. Eğlenmeyi, yaşamayı yani hayatı seviyorsun sen. Bu yüzden enerjin hiç bitmiyor. Hatta çevredekilerin modu düşük bile olsa yine de onları eğlendirmeyi başarıyorsun. Seni çok iyi anlıyoruz. Biz de zamanında genç olduk :) Genç yerinde durmaz, genç eğlenmek ister. İşte tam da bu yüzden Benim Festivalim tam senlik! İstanbul’un köklü liselerinin katılımıyla gerçekleşen Benim Festivalim güzel sahne performanslarının yanı sıra; sosyal sorumluluk, spor, kültür, sanat ve spor aktiviteleriyle seni bekliyor. Detaylar için tıkla!

Sen Zekasıyla Fark Yaratan Gençsin!

Senin olayın zeka. Olayları farklı boyutlarda ele alıp, farklı bakış açılarıyla yaklaşabiliyorsun. Bu da seni çözüm odaklı bir insan yapıyor. Bu yüzden arkadaşlarının ne tür problemleri olursa olsun çözüyorsun. Yani onlar için vazgeçilmezsin, hem sen hem de onlar birlikte olmaktan büyük keyif alıyorsunuz.  Seni çok iyi anlıyoruz. Biz de zamanında genç olduk :) Genç yerinde durmaz, genç eğlenmek ister. İşte tam da bu yüzden Benim Festivalim tam senlik! İstanbul’un köklü liselerinin katılımıyla gerçekleşen Benim Festivalim güzel sahne performanslarının yanı sıra; sosyal sorumluluk, spor, kültür, sanat ve spor aktiviteleriyle seni bekliyor. Detaylar için tıkla!

Sen Arkadaş Grubunun Toplayıcısı Gençsin!

Sen lider doğmuşsun. İnsanları bir arada tutmak, onlara yol göstermek senin işin. Özgüvenin oldukça yüksek, insanlar sana saygı duyuyor, sen de kimseyi yarı yolda bırakmıyorsun. Ve ne olursa olsun arkadaşlarını çok seviyor, onlarla olmaktan büyük mutluluk duyuyorsun. Seni çok iyi anlıyoruz. Biz de zamanında genç olduk :) Genç yerinde durmaz, genç eğlenmek ister. İşte tam da bu yüzden Benim Festivalim tam senlik! İstanbul’un köklü liselerinin katılımıyla gerçekleşen Benim Festivalim güzel sahne performanslarının yanı sıra; sosyal sorumluluk, spor, kültür, sanat ve spor aktiviteleriyle seni bekliyor. Detaylar için tıkla!

Gençlik yerinde duramıyor, çünkü Benim Festivalim başlıyor!

Gençlik yerinde duramıyor, çünkü Benim Festivalim başlıyor!

Benim Festivalim eğlenceli konserleri ve sanattan spora daha birçok aktiviteleriyle seni bekliyor. Detaylar için tıkla!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
korkuluk penguen

Sen Zekasıyla Fark Yaratan Gençsin!

Sertan Kaçar

Sen Zekasıyla Fark Yaratan Gençsin!

Onur Özalp

Kendi kendine eğlenebilen, cool tip!