Görüş Bildir
Haberler
Ramazan Ayı'nın felaket olduğunun 7 net kanıtı.

Ramazan Ayı'nın felaket olduğunun 7 net kanıtı.

Evrensel Bilir
24.07.2014 - 23:15 Son Güncelleme: 25.07.2014 - 11:14

Ramazan ayı felakettir!

Ramazan ayında müslümanlar gün doğumundan gün batımına kadar aç ve susuz kalarak kendileri ve çevrelerindekilere işkence ederler..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ramazanda müslümanlar gerginlik yaratırlar!

Ramazan ayında en çok duyacağınız laf 'küfrettirme lan beni oruç ağzımla'dır. Aç, susuz, sigarasız kalan müslümanlar stres yüzünden etraflarında terör estirirler. Özellikle trafikte bu çok büyük problemler çıkarırlar. Akşam saatlerinde hepsi evlerinde gitmek üzere yola çıkar trafiği de kitlerler. Okulda, işyerinde her yerde tatsızlık çıkarmak üzere fırsat kollarlar...

Ramazanda baskı ve şiddet artar!

Müslümanlar kendilerine yaptıkları işkenceyi başkaları da kendilerine yapsın isterler. Oruç tutmayanları öldürebilirler. 

Ramazanda dini mastürbasyonun dozu artar, her taraf ilahi, ezan, kuran, hoca, hacı vs. dolar. Basın ve televizyonlar ramazanda müslümanların mastürbasyon yapmasına yardım ederler. Ramazan İslam şövenizminin doruk yaptığı aydır.

Ramazanda gece uyku uyutmazlar!

Gece yarısı davul çalmak gibi manyakça bir iş ancak müslümanların marifeti olabilir. Hiçbir bahanesi olamaz, ramazanda gece gece davul çalmak bir ilkelliktir, herkese rahatsızlık verir. Yaşlıya hastaya bebeğe... Atesite desite hristiyanı budisti zaten yok saymaktır.

Ramazanda iş verimi düşer!

Açlıktan beyni çalışmayan yarı uyku halindeki müslümanların işte ve okulda verimleri düşer. Zaten ekmek aslanın ağzında, ramazanda iyice sıfıra vururlar.

Ramazanda duygu sömürüsü zirve yapar!

Yardım kampanyası ayağına, camiye kuran kursuna yardım ayaklarına para toplama işleri artar. Paraların nereye gittiği belli değildir. Televizyonlarda sefil halde zavallı insanları  gösterip gösterip para toplarlar. İslami holdinglerle ip atlarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ramazanda fiyatlar tepe yapar!

Müslümanlar, ramazanda tüketim çılgınlığı yaşadıkları için fiyatlar ramazanda tepe yapar. Kendileri de müslüman olan esnaf ve market sahipleri fiyatlara ayar çekerek ramazanda kar marjlarını yükseltirler.

Oruç sağlıksız beslenme demektir !

Günde 5 veya 6 defa küçük öğünlerle beslenmek ve günde en az 2 litre suyu dengeli olarak tüketmek gerekir. Müslümanlar ramazanda iki öğün yerler ve her öğünde midelerini tıka basa doldururlar. Bunu anımsattığımızda 'peygamberimiz midenin üçte birini yemek, üçte birini su ile doldurun, çok yemeyin vs vs. demiş' diye savunmaya geçerler. Bunu uygulayan yoktur, ayrıca midenin üçte biri nasıl ölçülür bilen yoktur, hepsi yalandır.

Daha pek çok şey sayabilirim. Ama unutuyorum artık yavaş yavaş... Türkiye'deki olumsuz ramazan atmosferini uzun süredir yaşamıyorum, bir daha da yaşamak istemem.

alıntı. bilgehanbengi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Hazan

harika

Evrensel Bilir

Sorgulamaktan aciz bir toplum yaratıldı. Ne deseler sesleri çıkmaz çünkü din tartışılmaz :D bu ne saçmalık böyle ya :)) sizin kendinize saygınız olmalı çün... Devamını Gör

Evrensel Bilir

din sizin için bir kafes siz de gönüllü bülbüllersiniz. ötüyorsunuz ama kafesin içinden