Görüş Bildir
Haberler
"Mehter Marşı'yla Geldi, İzmir Marşı'yla Gidecek"

"Mehter Marşı'yla Geldi, İzmir Marşı'yla Gidecek"

Fatih UZUN
16.02.2014 - 19:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Devlet Bahçeli Partililere Seslendi

'Mahallede ne kadar çocuk varsa Erdoğan'ın evinin önünde...'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muğla'da, MHP Yatağan Belediye Başkan adayı Varol Çakmak’ın seçim bürosunun açılışını yaptı. Seçim bürosu önünde halka hitap eden Bahçeli, 30 Mart seçimlerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Seçimde sadece belediye başkanlarının seçilmeyeceğini, söz konusu tarihin, Türk siyasetinin geleceğini belirleyecek önemli başlangıç olacağını ifade eden Bahçeli, 'Cenab-ı Allah nasip ederse MHP'nin iktidarında Recep Tayyip Erdoğan eğer kaçmaz, Türkiye'de ikamet ederse evinin girişine 'Ne mutlu Türküm diyene' yazacağım. Sabahleyin mahallede ne kadar çocuk varsa Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin önünde Andımızı okuyacak' diye konuştu.

Bahçeli, Türkiye'nin 2015 yılı içerisinde kaderinin değişeceğini, yeni bir yönetime kavuşacağını ve ülkenin bugün karşı karşıya kaldığı iç ve dış sorunlarının bütünüyle çözülmesine imkan tanıyan yeni bir ruh, yeni bir anlayışın hakim olacağını ileri sürdü.

'TÜRKİYE'NİN BÖLÜNMESİ KİMSEYE FAYDA GETİRMEZ'

Türkiye'nin bölünmesinin kimseye fayda getirmeyeceğini vurgulayan Bahçeli, 'Bin yıllık kardeşliğimizin bozulması kimseye fayda getirmez. Hele hele 4 parçalı Kürdistan, ne Ortadoğu'da kabul görebilir ne de uluslararası arenada kabul görebilir. Ama o ülkeleri rahatsız etmek, o ülkeleri tehdit etmek, o ülkelerin imkanlarını kullanmak, o ülkelerin petrolüyle zengin olmak isteyen emperyal güçler, bu oyunu hala oynuyor. Herkes fark etti' dedi.

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber...

Mehter Marşı'yla Geldi, İzmir Marşı'yla Gidecek

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, partisinin Akyaka Belediye Başkanı ve Ula Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalca’yı makamında ziyaretinin ardından Muğla’da Akyol Pazarı’nı gezdi.

Pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen ve alışveriş yapan Bahçeli, daha sonra partisinin Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice’nin Seçim İletişim Merkezi’nin açılışını yaptı. Açılışın ardından coşkulu kalabalığa seslenen Bahçeli, “Dört bakan İran’dan gelen bir çocuğun avucuna düşmüş. Bu çocuk Türkiye Cumhuriyeti’nin dört bakanını rüşvetle besliyor. Ne rezil bir haldir. Bunlar ortadayken Recep Tayyip Erdoğan, yanlışa yanlış hareket etmemeli. Yanlış bataklık gibidir, çırpındıkça batarsınız. Doğruluk ise deniz suyu gibidir, çırpındıkça yukarı çıkarsınız. Erdoğan, bir bataklığa düşmüş çırpındıkça batıyor. Yakında bataklıkta yalnız kafasını göreceksiniz. Kafası da dışarıda kalmasın diye demokratik bir yolla onu da gömeceksiniz. Başka bir kurtuluş yolu yok” dedi.

Yolsuzluk ve rüşvetin sonuna kadar giderek kökünü kazıyın” diyen Bahçeli, şöyle devam etti:

“Başbakanın, nereye uzanıyorsa oraya kadar gidin ve gereğini yapın demesi gerekiyor. Çıkış yolu ancak budur. Bülent Arınç, 'Akıl üzerine kara leke düşmüşse bunu temizlememiz gerekiyor’ diyor. Kendisi tarihi sorundan kaynaklanan bir şuurla doğru söylüyor. Bu sözlerinden birisi Yüce Divanı çalıştırın demesi. Arınç ağabeyini bir kere dinle Recep Tayyip Erdoğan. İlk defa sana doğru bir yol gösteriyor. Savcılar, kolluk kuvvetleri gereğini yapmaz, adalet yargı çalışmaz ise ak öyle hale gelecek ki kazan dibinin karası gibi görünecek. Sende bunu temizleyemezsin. Bizim köylerdeki kazanın içi beyaz, dibi ise kapkara. AKP kazan kazan diye bir literatür uydurmuş, çarpmanın çırpmanın kurnazlığını kazana bağlamış.”

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Muğla’dan, Yatağan İlçesi’ne hareket etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim bürosunun açılışını yapmak için geldiği Muğla’nın Yatağan İlçesi’nde MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ve Yatağan Belediye Başkan Adayı Varol Çakmaz, MHP İlçe Başkanı Servet Göka’yla yaklaşık 2 bin partili tarafından karşılandı. Cumhuriyet Caddesi’ndeki seçim bürosu önünde kurulan stantta halka hitap eden Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Hükümeti’ne çok sert sözlerle yüklendi. Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın yolsuzluk operasyonlarının ardından seçimi kaybetmesi ve ülkeden kaçmaması durumunda, ikamet ettiği evinin kapısının üzerine 'Ne Mutlu Türküm Diyene’ yazısını asıp mahallenin çocuklarına her gün Andımız’ı okutacağını belirtti. Herkesin mutlaka sandığa gitmesi gerektiğini vurgulayan Bahçeli şunları söyledi:

Milliyetçi Hareket Partisi olarak AK Parti Hükümeti’ne 11 yılda ne söylediysek ne tür eleştiri yaptıysak hepsi doğru çıktı. Hiçbir parti ile ittifak yapmayacağız. İktidar olacak gücümüz var. Bu seçimler sonrası Türkiye’nin kaderi değişecek. Bu seçimlerde çok uyanık olmasılısınız. Her an her türlü sabote olabilir. Şu anda büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Ülkenin toprak, millet bütünlüğünü bozmak için oyunlar oynanıyor. 'Terörü sonlandırdık kan akmıyor’ gibi çözüm süreci söylemlerinin doğru olmadığı ortaya çıktı. Güneydoğuda valiler odalarından çıkamıyor. Kaymakamlar korkudan makamlarına gidemiyor. PKK vergi toplayıp, haraç alıyor, kimlik soruyor. Yetmiyor 2014 yılını özerklik yılı ilan ediyorlar. Suriye’de özerkliği üç kantonlu bölgeye ayırdılar. Güneydoğu’da Kuzey Kürdistan olarak özerklik hazırlığını yaparlarken, bunlara destek verenleri Başbakan Erdoğan Ankara’da kırmızı halılarla karşılıyor. Türkiye’yi bölünmenin eşiğine getirdiler. Bu sorunları sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ağzından hiç duydunuz mu? O sadece TOKİ’nin yaptığı açılışlarda '125 tesis açtık, 130 bilmem ne yaptık’ diyor. TOKİ kadar büyük yalan söylüyor. 17 Aralık yolsuzluk operasyonunun içinde eğer varsa Recep Tayyip Erdoğan çocuğu ile birlikte mutlaka hesabını verecek. Bu 17 aralık sürecinde tutuklananların serbest kalmasına, ardından yurtdışına yasaklarının bile kaldırılmasına neden olan hakimler bu ülkenin yüz karalarıdır. 29 yaşındaki İranlı bir uşak 4 bakanı rüşvete bağlamış, istediğini yaptırıyor. Ardından Başbakan’a haber gönderiyor, 'Serbest kalmazsam sonu kötü olur, bilin’ diye. Altın kaçakçısı bir oğlana boyun eğer hale gelmiş bunlar. Başbakan Mehter Marşı’yla geldi İzmir Marşı’yla gidecek, denize dökülene kadar gidecek.”

Bahçeli’ye konuşmasının sonunda ilçe teşkilatı tarafından halı üzerine dokunmuş portresi hediye edildi. Kadınlar ve çocuklar seçim bürosunu açan Bahçeli’yle hatıra fotoğrafı çektirdi. Üç aylık bebeği kucağına alıp seven Bahçeli daha sonra Milas’a gitti.

  • Zete
Kaynak: http://zete.com/2014/02/devlet-bahcel...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0