Görüş Bildir
Haberler
Doğduğun Aya Göre Ruh Eşin Olan Filmi Söylüyoruz!

Doğduğun Aya Göre Ruh Eşin Olan Filmi Söylüyoruz!

Eda Hakim
24.04.2023 - 15:44 Son Güncelleme: 24.10.2022 - 21:48

Doğduğun aya göre senin ruh eşin olabilecek filmi söylüyoruz! Hangi ayda doğduğunu belirt ve eşleşeceğin filmi gör. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangi ayda doğdun?

The Dark Knight seninle eşleşebilen bir film olabilir, kesinlikle izlemelisin!

Kara Şövalye, halk için büyük bir tehdit oluşturan Joker'in ortaya çıkması ile kaosa dönen Gotham Sokakları'nın yeniden kurtarıcılığını üstlenen Batman'in hikayesini konu ediyor.

Fight Club seninle eşleşebilen bir film olabilir, kesinlikle izlemelisin!

Tyler'ın liderliğinde bir dövüş kulübünün kuruluşuyla bu kulüpte sayıları elliyi aşmamak kaydıyla genç erkekler birbirleriyle dövüşmeye başlayacaklardır. Kısa sürede popüler hale gelen kulüp ve Tyler hızlı bir şekilde bu ölü jenerasyonun mesihi haline gelir.

Drive seninle eşleşebilen bir film olabilir, kesinlikle izlemelisin!

Hollywood'da dublörlük yapan ve keskin araba kullanabildiği için geceleri de soygunlara katılan birinin (Gosling) yaşamını merkeze almaktadır. Sürücünün yasadışı hayatı, güzel komşusu Irene'nin  (Mulligan) hapisteki kocasına yardım etmeyi kabul etmesiyle daha da tehlikeli bir hale bürünür.

Prisoners seninle eşleşebilen bir film olabilir, kesinlikle izlemelisin!

Tutsak, adaleti kendi elleriyle sağlamaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. Maccachusetts eyaletinin Brockton bölgesinde, Şükran Günü'nü kutlamak için bir araya gelen Dovers ve Birches aileleri her şeyin yolunda gittiği bu yemek esnasında korkunç bir haberle altüst olurlar.

Whiplash seninle eşleşebilen bir film olabilir, kesinlikle izlemelisin!

Whiplash, genç bir müzisyenin öyküsünü anlatıyor. Küçük yaşlardan itibaren bateri çalmaya başlayan Andrew, işinde tam anlamıyla bir usta olmak ister. Üniversite tercihinde de ülkenin en iyi müzik okulu olarak gördüğü Shcarffer Konservatuarı'na girer. Henüz 19 yaşındadır ama dersler harici var gücüyle antrenman yapar.

Goodfellas seninle eşleşebilen bir film olabilir, kesinlikle izlemelisin!

Sıkı Dostlar'da, Henry Hill adında bir gangster, Jimmy Conway ve Tommy De Vito adlı iki arkadaşıyla birlikte bir soyguna kalkışır. Gözleri daha yukarda olan iki arkadaşı soyguna katılan diğerlerini öldürür ve mafya içinde yükselmeye başlarlar.

Logan seninle eşleşebilen bir film olabilir, kesinlikle izlemelisin!

Yakın gelecekte yaşlanmış ve yorgun olan Wolverine ve Professor X, Meksika sınırında saklanmaktadır. Fakat Logan'ın dünyadan gizlenmesi ve mirası, karanlık güçler tarafından takip edilen genç bir mutant geldiğinde sona erer.

Taxi Driver seninle eşleşebilen bir film olabilir, kesinlikle izlemelisin!

Taksi Şoförü, Vietnam Savaşı'nın izlerini henüz atamayan bir askerin, geceleri taksi şoförlüğü yaparak gördüğü kirli ve adaletsiz dünyaya uyum sağlamayı reddetme hikayesini anlatıyor. Film, Robert De Niro'nun canlandırdığı Travis Bickle karakteriyle kültleşmiştir.

The Revenant seninle eşleşebilen bir film olabilir, kesinlikle izlemelisin!

Yoldaşlarından John Fitzgerald (Hardy) Glass'ın genç yarı Kızılderili oğlunu öldürürken kendisini de soyar ve ölüme terk eder. Fakat Glass hayatta kalır ve kağnı ile 200 mil kadar gidip kendisine ihanet edeni bulmak ve oğlunun intikamını almak için arayışta bulunur.

Interstellar seninle eşleşebilen bir film olabilir, kesinlikle izlemelisin!

Başrollerine Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain ve Michael Caine yer almaktadır. Filmde, bir grup astronotun bir solucan deliğinden geçerek insanların yaşayabileceği yeni bir yer arayışı konu edilmektedir.

Scarface seninle eşleşebilen bir film olabilir, kesinlikle izlemelisin!

Aynı isimli 1932 yapımı Yaralı Yüz'ün serbest uyarlamasıdır. Senaryosu Oliver Stone tarafından yazılmıştır. 1980'li yıllarda Miami'de, Kübalı bir mülteci olan Tony Montana'nın (Al Pacino),  suç dünyasında yükselişini ve açgözlülüğünü konu almaktadır.

Shutter Island seninle eşleşebilen bir film olabilir, kesinlikle izlemelisin!

Filmde, Teddy Daniels ve Chuck Aule isimli iki polis memurunun, Rachel Solando adlı bir akıl hastasının ortadan kaybolması üzerine tehlikeli akıl hastalarının tedavi gördüğü Shutter Adası isimli bölgede konuşlanan Ashecliffe Hastanesi'ne soruşturma yapmak için gitmesi ve sonradan gelişen esrarengiz olayları aktarıyor.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
19
8
6
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Shutter Island seninle eşleşebilen bir film olabilir, kesinlikle izlemelisin!

Azra

Goodfellas

Yunus

köpürürsün glugglugglug burası merkez fayt kulüp