Görüş Bildir
Haberler
Sen İhmalkar Biri misin?

Sen İhmalkar Biri misin?

Eda Hakim
22.10.2022 - 13:14

Sen ihmalkar biri misin öğrenmek istiyorsan hazırladığımız bu testi çözmeni öneriyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Üşengeç bir yapıya sahip misin?

3. Hedeflediğin şeyleri başarmak için çaba sarf ediyor musun?

4. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

5. En yakın arkadaşının morali bozuk ve senin de yapman gereken şeyler var. İşlerini bırakıp arkadaşının yanına mı gidersin yoksa daha sonra onu görürüm diye mi düşünürsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki sitcom karakterlerinden birini seçer misin? (Karakterleri tanımıyorsan sorun değil, sana yakın geleni seçebilirsin.)

7. Bu Godfather karakterlerinden birini seçmeni istesek..

8. Son olarak, sen kendini nasıl tanımlarsın?

Sen Biraz İhmalkar Olabilirsin!

Sen aşırı üşengeç ve her şeyden çabuk bıkan biri olabilirsin. Hedeflerin ve planladığın şeyler var ama bir işe başladığın zaman ondan sıkılma hızın çok yüksek. Seni sen yapan şey kendi arzularına daha çok önem vermen olabilir. Öncelik her daim senin olmalı. Liderlik ruhun çok fazla ve otorite bağımlısı olabilirsin. Kendine has bir tarzın ve kendine özgü bir havan var. Umursamaz bir tipsin ve çevrendekilerin senin hakkında ne düşündüklerini pek kafaya takmıyorsun. Yapacağın işleri sürekli ağırdan alıyorsun ve hep erteleyen bir yapın var. Bugünün işini yarına bırakabiliyorsun. Sevdiklerine değer veriyorsun ama seni herhangi bir şeye zorladıklarında onlardan uzaklaşıyorsun ve kendi kabuğuna çekilmek istiyor olabilirsin. Yalnız kalmak ve kendi istediklerini yapmak seni mutlu ediyor, başka bir şey istemiyorsun.

Sen İhmalkar Biri Değilsin!

Sevdiğin insanlara çok değer veriyorsun ve onlar için her şeyi yapabilecek potansiyel sen de var. Birinin başı sıkıştığı zaman, yardıma ihtiyacı olduğu zaman veya dara düştüğü zaman en önce sen beliriyorsun. Aşırı cana yakınsın ve yardım etmekten büyük mutluluk duyuyorsun. Seni sen yapan şey empati yeteneğinin yüksek olması olabilir. İnsan sarrafı gibisin, karşındaki kişinin nasıl bir tip olduğunu hemen anlayabiliyorsun. Anlayışlı ve dinlemekten gocunmayan bir yapın var. Kendince belirlediğin hedeflerin ve bu hedeflerin doğrultusunda çaba sarf ettiğin zamanlar epey bulunuyor olabilir. Kötü düşünmeyen ama sana kötülük yapanların canını okuduğun bir kişiliğe sahipsin.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
19
7
5
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen Biraz İhmalkar Olabilirsin!

Serhat Yildirim

Sevdiğin insanlara çok değer veriyorsun ve onlar için her şeyi yapabilecek potansiyel sen de var. Birinin başı sıkıştığı zaman, yardıma ihtiyacı olduğu zaman... Devamını Gör

youjo.senky

sen ihmalkar biri deilsin....

youjo.senky

hayır hocam.cok enerjik biriyim😅😅