Görüş Bildir
Haberler
Acaba Sen Kurnaz Biri misin?

Acaba Sen Kurnaz Biri misin?

Eda Hakim
06.10.2022 - 15:50

Sence sen kurnaz biri misin? Hazırladığımız bu testteki sorulara yanıt ver kurnaz olup olmadığını öğren bakalım. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sana çok değer veren ve senin de onu sevdiğin güzel bir arkadaşlığınız olan biri, en önemli sırrını sana söyledi ama bir süre sonra bu kişi arkadaşlığınızı kötüye kullandı ve küstünüz. Sana verdiği sırrı ifşa eder misin?

2. Kendini mütevazi biri olarak görüyor musun?

3. Kendini yakın hissettiğin Muhteşem Yüzyıl karakterini seçer misin?

4. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

5. İstediğin şeyi başarmak için sonuna kadar savaşır mısın yoksa bir kez başarısız olunca hemen pes mi edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Üç kişilik arkadaş grubun var birbirinizle çok yakınsınız. En azından sen çok yakın olduğunuzu düşünüyorsun. Gruptaki diğer ikisi seni sürekli dışlayıp, yaşanan olayları sana sonradan söylüyorlar. Ne yaparsın?

7. İş yerinde herhangi bir şey olursa sizi destekleyebilecek mümkün olduğunca çok ''müttefik'' bulmaya çalışır mısın?

8. Kendi başına yapmak istemediğin bir şeyi, etrafındaki birine yamamaya çalışır mısın?

Sen Kurnaz Biri Olabilirsin!

Sana yalan söylendiğinde hemen anlayabiliyorsun. Keskin bir zekaya ve kuvvetli algılara sahip birisin. Her zaman uyanıksın ve başkaları tarafından kandırılma olasılığın çok düşük olabilir. Kendi duygularını açığa vurmuyorsun, duygularını yoğun yaşasan da her şeyi içinde yaşıyorsun. Sevdiğin, değer verdiğin insanlara bile hislerini zar zor gösterebiliyorsun. Analiz yeteneği çok yüksek olan birisin. Çevrende yaşanan olayları, kişileri hemen analiz edebiliyorsun ve insan sarrafı olabilirsin. Senin kişiliğinde sinsilik bulunuyor. Detaylara çok önem verdiğin için, etrafındaki kişileri ve olayları ince detayına kadar analiz edebiliyorsun ve kolay kolay sinirlenmiyorsun. Seni kışkırtmaya çalışanların eline asla koz vermiyorsun ve seni kızdırmaya çalışanları kudurtmaya bayılıyorsun.

Sen Kurnaz Biri Olmayabilirsin!

Sen çok temiz ve saf bir kalbe sahipsin. Kötü düşünmüyorsun, insanlara hemen güvenebiliyorsun. Seni sırtından bıçaklamalarına rağmen hala iyimser yaklaşabildiğin kişiler hayatında olabilir. Etrafındaki insanların sana karşı takındıkları tavır ve sergiledikleri davranışları çok önemsiyor olabilirsin. Bir şeye kafanı taktın mı sürekli onu düşünüyorsun ve gün boyu beyninin içini kemiriyor. Duygularını sürekli dışarıya yansıttığın için senden haz etmeyen kişiler senin zayıf noktanı bulup, bunları sana karşı kullanıyor olabilirler. Yardımsever ve empati yeteneği yüksek olan birisin. Ne olursa olsun terbiyenden ve kibarlığından ödün vermiyorsun. Her zaman çevrendekileri kırmamaya, kimseyle aranın kötü olmaması için çabalıyor olabilirsin.

İlginizi Çekebilecek Bazı İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
19
7
7
7
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Tilki senin Yanında çırak çıkar.

Gizem Yenikler

Sen Kurnaz Biri Olmayabilirsin!

Nrgsss

Sen kurnaz biri olabilirsin