Görüş Bildir
Haberler
Hangi Peaky Blinders Karakteri Senin Ruh Eşin?

Hangi Peaky Blinders Karakteri Senin Ruh Eşin?

Eda Hakim
30.09.2022 - 14:42

6 sezon boyunca gerek sinematografisiyle gerek oyunculuğuyla adından çokça söz ettirmeyi başaran Peaky Blinders dizisinde hangi karakter olduğunu öğrenmek istiyorsan, hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim..

2. Yaşını da öğrensek çok iyi olur..

3. Sinirli bir insan mısındır?

4. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

4. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

5. Ailenin başı büyük bir belada ve kurtulmalarının tek çözümü senin kendini feda etmen, ne yaparsın?

5. Ailenin başı büyük bir belada ve kurtulmalarının tek çözümü senin kendini feda etmen, ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir sorun olduğu zaman o sorunu kendi içinde nasıl karşılarsın?

7. Yakın arkadaşlarınla sohbet edip kafa dağıtmak için bir mekana gittiniz ve bir başka grup yanınıza gelip onların yerinde oturduğunuzu söyledi, ne yaparsın?

8. Bir konu hakkında hararetli bir şekilde konuşurken birden lafın kesildi, ne yaparsın?

Thomas Shelby!

Çok keskin sivri bir zekaya sahipsin. Her hareketin planlı ve ileri görüşlüsün. Bir sonraki hareketin her zaman planlı. Duygularını çok iyi yönetebiliyorsun ve düşüncelisin. Üzerindeki sorumluluklar ve çevrendekilerin baskıları artık seni bıktırmış ama yapman gerekenleri, nasıl davranman gerektiğini çok iyi biliyorsun.

Polly Gray!

Sen çok cesur ve korkusuzsun! Bir sorun olduğunda herkesin ilk danıştığı kişi sensin, akıl hocasısın. Gerginliği ve kriz yönetimini nasıl yöneteceğini çok iyi biliyorsun. Olgunluğunun ve erken büyümenin getirdiği bıkkınlık da söz konusu tabii ama bunlara rağmen hiçbir şeyi yarım bırakıp gitmemişsin. Sevdiklerine çok değer veriyorsun.

Arthur Shelby!

Sen yürüyen asabisin! Çok gergin ve sinirlisin neden böylesin bilemeyiz tabii ama seni sen yapan özelliğin sinirli olman sanırım :) Değer verdiğin insanlar ve ailen senin her şeyin. Onlar için canını verirsin gözünü bile kırpmazsın. Hiperaktifliğin ve rafine zevklerin çevrendekilerin dikkatini çekiyor olsa gerek. İnsanların senin hakkında ne dedikleri hem umurunda hem de değil gibi garip bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyebiliriz.

John Shelby!

Sevdiklerini çok düşünüyorsun! Kendinden çok değer verdiğin insanlar senin için önemli. Erken yaşta bu kadar büyümek ve sorumluluk sahibi olmak asla kolay değil. Zorlandığın zamanlar çok fazla olmuş ama geriye dönüp baktığında ne badireler atlattığını görmek de hoşuna gidiyor. Ani kararlar veriyorsun ve sonrasında pişman oluyorsun ama olsun :)

Grace Burgess!

Sen çok düşünceli ve yardımseversin. Etrafında biri zor durumda kalsa hemen ona yardım etmeye koşarsın. Empati yeteneğin çok yüksek. Zamanında baya incinmişsin ve artık mutluluğu bulmak istiyorsun çünkü bu senin hakkın. Güzelliğinle veya yakışıklılığınla herkesi büyülüyorsun. Sempatiksin ve mizah anlayışın yüksek.

İlginizi Çekebilecek İçerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
25
6
4
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın